Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

csodálatos család :D

#817126 TrendMan Előzmény: #817119

Egyébként a kurdok, ahogy hallom tényleg eltérnek a környező népektől, de szerintem, ha feminista, ha nem, nem mennek Arábiába.

Egyébként az iszlám állam harcosai félnek a kurd női harcosoktól, mint a tűztől.

Szerintem van valamilyen vallási átok, ami éri őket, ha egy nő kezétől halnak meg.

#817119 Koffein Előzmény: #817103

szép színesek a linkjeid, feldobják a hsz-t :)

ja értem, azaz 5% teszteli a nyugati társadalom határait :)

#817103 tozsdenyul Előzmény: #817092

nem, nem azért, de távol álljon tölem, hogy olvasásra vagy tájékozódásra bírjalak, fekete -fehérben szép a világ :)

A linkjeim csak dísznek vannak :)

Az YPG pl a kurd férfiak milíciája, minimum 50 ezer fövel, és a kurdok nem zsoldosok, hiszen a saját földjükön, saját függetlenségükért harcolnak. Amit jelen állás szerint egyfajta feminista radikális demokratizmusnak álmodtak meg. És muszlimok...

A kurdoknak amúgy 5, azaz öt százaléka húzott el nyugatra...95% a közel-keleten él.

#817092 Koffein Előzmény: #817091

vajon miért? véletlenül nem azért álltak zsoldosnak, mert a férfiak elhúztak németo-ba, svédo.ba, angliába?

tudom, tudom, azt mondod áááá dehogy, kizárt... a nagy fenét :)

#817091 tozsdenyul Előzmény: #817048

iszlám feministák?

A kurdok egész népükkel gyakorlatilag szélsöséges feministák. (a kurdok amúgy kb iráni siíta muszlim nép, csak enyhén más kulturális megközelítéssel, lásd marxista -feminista ideológia)

Az YPJ a kurdok egyik milíciája, 24 ezer fövel, kizárólag nök.

http://index.hu/kulfold/2018/02/14/kurd_nok_sziri...

A femen a kurdokhoz képest lófütty.

#817070 Koffein Előzmény: #817055

annyira haladó, hogy csakis miatt járhatnak dubajozni a jányok :D minden napra másik :-P

#817057 TrendMan Előzmény: #817055

Tényleg!

Aki lazít a búraviseleten, az nem baj, ha eltünteti az idesanyját. :-DDD

Erre nem gondoltam!

#817055 Fornit Előzmény: #817041

Mert ez egy haladó herceg, épp ma olvastam, hogy engedélyezte, hogy a nők is vezethessenek autót, és a buraviseleten is lazított valamennyit. :)

#817054 TrendMan Előzmény: #817053

Hiszen ez csak a jó öreg ukrán femen mozgalom.

Semmi közük az iszlámhoz, szerintem nem is mennének oda.

#817048 TrendMan Előzmény: #817041

Te ismersz iszlám feminista szervezetet? Én nem.

Mondjuk elég rettenetes, hogy szegény öregek szeretnék egymást egy kicsit szeretgetni, erre jön ez a gonosz herceg - mint a mesében - és eldugja valahová az anyjukat abban a nagy homoktengerben. Vagy lefagyasztották már az USÁ-ban, mint Walt Disneyt?

Szép új világ?

#817018 TrendMan

Az Independent írja, hogy tea és levendula illóolajak miatt egyre több fiatal fiúnak nőnek mellei. Amerikai kutatók figyelték meg, hogy a szappanokban, samponban, parfümben használt olajok bezavarnak a fejlődésben lévő, kamaszodás előtti fiúk hormonjaiba.

Az úgy nevezett endokrin romboló vegyületek, mint amilyen a levendula- és a teaolaj, a hormonháztartást szabályozó mirigyek működését változtatják meg. Ezek vagy a férfi hormont, a tesztoszteron termelését blokkolják, vagy a női ösztrogén hormonhoz hasonló tüneteket okoznak.

szexkényszer és erőszaktétel?

#816641 Koffein Előzmény: #816631

fb + match + meet -hez hasonló cégeknek ez jó hír, de a társadalomnak nem annyira...

ha a folyamatot nézem, lehet nemsokára lesz egy virtuális világ, mint a Ready player one c. könyvbe https://bookline.hu/product/home.action?_v=_&id=28... is olvasható, ami nemsokára a moziba is látható lesz... egy karakter mindenkinek, ott élik társadalmi, szerelmi életüket, amúgy a valóságban egy kis lepukkant dobozba... és az a durva, hogy már adott minden egy ilyen világhoz...

szexkényszer és erőszaktétel?

#816631 TrendMan

https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/03/11/egy_...

"'egyre több fiatal inkább online tartja fenn a kapcsolatait, még a párkapcsolatát is, „mert úgy nincs kényszer, hogy szexeljünk” – mondja egy 17 éves lány a szerzőknek. De még keményebb, amit egy srác mond ugyanerről (hogy miért szereti inkább az online csetelést, a virtuális randevúkat): nem szívesen találkozgatna személyesen egy lánnyal, „hiszen erőszaktétellel is megvádolhatják”. Kemény, ugye?"

azt a büdös mindenségit :D

#816586 TrendMan Előzmény: #816583

Képzeld el, mekkora hatalmat kapna a hivatal, amely ezt felügyeli!

Orwelli lenne!