Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

azt a büdös mindenségit :D

#816583 matgab Előzmény: #816481

én teljesen egyetértek a rendszerrel! Minden legyen igazságosan elosztva! nem érdemek szerint! Minden férfi keressen ugyanannyit, mint egy nő, minden bányába vigyenek le annyi nőt, ahány férfi van! Minden egyetemre és politikai pozicióba tegyenek be annyi 20 évest is, ahány 50 éves van!

Legyen annyi fekete katona , ahány fehér a hadseregben (és persze nő is!)!

Sőt, az MTA-ban is szeretném, ha a szellemi fogyatékosokat is képviselve legyenek létszámarányosan!

Követelem, hogy a férfiak is szülhessenek gyereket és az amerikaiak is max olyan mértékben szennyezhessék a földet (per fő) amennyire egy átlag szuahéli törzs!

Egyfajta abszolút numerus clausus!

#816506 tozsdenyul Előzmény: #816481

a spotifyról hiányzott

Adele, Taylor Swift, Gwen Stefani

Mindjárt megdobta volna a statisztikát

azt a büdös mindenségit :D (Mellre fel!)

#816505 Koffein Előzmény: #816496

ahova sorolja magát... amint már megtudtuk, már az számít, hogy minek gondolja magát :P

#816496 TrendMan Előzmény: #816491

A transzvesztitát ez az algo vajon hová sorolja? Női előadó vagy férfi?

#816491 Koffein Előzmény: #816489

hamarabb fog megjelenni egy nagymellű transzvesztita, mint egy samanta fox, vagy sabrina x :D

#816489 TrendMan Előzmény: #816486

Szerintem a menedzserek, akik ebbe az irányba próbálnak torzítani nem látják át ezt.

Ismerek nyugati menedzsereket, majréznak keményen, hogy lemaradnak az aktuális trendekről, ezért még azt is hajlandóak tönkretenni, ami jól működik csak azért, hogy felkapaszkodjanak egy trend hátára, ami lehet hogy, rossz irányba megy.

De, ha már így, akkor jöjjön egy új nagymellű Samanta Fox vagy nagymellű Sabrina X, úgy mint a nyolcvanas években:-)

#816486 Koffein Előzmény: #816482

a nők választanak. a párom is agyba főbe hallgatja a férfi zenei előadókat pl ed sheeran, mclamore stb mert ez jön be neki. attól, hogy néha falramászok ezektől, de ez más kérdés :) most meg a női előadók fele terelnék a hallgatókat "algoritmusok segítségével", habár lehet kevésbé másznék a falra, de egy minajtól is agyf@xt tudok kapni... szóval megpróbálnak zenei ízlést formálni, vagy mi a szösz van itten már? :)

#816482 TrendMan Előzmény: #816481

Ez már a társadalom betegségtünete:

A pénz felülírja a valódi minőséget, néhány dollárral többért (mert szerintem a női hallgatóságot és azok pénzét célozzák ezzel is) torzítják a valóságot.

Akkor lesznek bajban, ha mondjuk az ötvenesek is jelentkeznek, hogy ők is akarják a maguk arányát vagy mondjuk a szövegírók között is létre akarják hozni ezt a mesterséges arányt (női szövegírók szinte nincsenek is).

#816481 Koffein

ez ám az egyenlőség http://hvg.hu/elet/20180308_A_Spotify_nonap_zene

"Tavaly a Spotifyon legtöbbet hallgatott tíz album között egyetlen női előadó lemeze sem volt, és a tíz legtöbbet streamelt dalszám között is csak kettő mögött állt női művész"

ezzel kapcsolatban felmerül bennem, hogy az adott személyek döntik el, hogy mit akarnak hallgatni, milyen előadótól, milyen zenét, de mostantól ebbe is beavatkoznak, hogy kiegyenlítsék és az algoritmusok segítségével felhozzák a női előadókat...

Nőnap és névnap

#816457 Fornit Előzmény: #816400

Nőnap alkalmából köszöntöm a kedves Zoltánokat, és sok boldog névnapot a hölgyeknek! :))

Nőnap és névnap

#816400 Tapasz

Nőnap alkalmából köszöntöm a fórum hölgy tagjait !!!

És egyúttal boldog Zoltán napot is!!

Ezek után kétség sem fér…

#816257 TrendMan

Ezek után kétség sem férhet hozzá, hogy Kelemen Anna pártján állok: (Azért remélem nyugdíjvédelmi megbízott nem lesz belőle:)

újabb mcrontás

#815887 TrendMan Előzmény: #815874

A Mátrix egyik legikonikusabb beszólása:

"A déja vu többnyire hiba a mátrixban" :-)

Szerintem ez különösen az online térben igaz.

újabb mcrontás

#815874 matgab Előzmény: #815860

én egyre kevésbé hiszek ezeknek a cikkeknek.

Szerintetek egy ilyen csinos huszonéves csaj ne tudna bárkivel kufircolni egyet, ha akar? Ráadásul férjes is...

Pont egy 14 éves gyerek kell neki?
Én meg ha jól emlékszem amikor 14 éves voltam és egy ilyen nő csábított volna azzal, hogy menjek vele a Mekibe, akkor addig nyomtam volna a Meki WC-jében már, amíg ketté nem áll a p..ja...Nem panaszkodtam volna, hogy "jaj, már megint molesztálnak..."

#hetoo

#815745 TrendMan Előzmény: #815743

Egyébként azt is simán el tudom képzelni, hogy ezek a hírek amolyan média-kacsa, az olvasottság és a kattintás szám növelésére.

Ha meg igaz, gondolom nem a fiúcskák jelentenek fel, hanem a szülők, kiábrándult apák meg anyák.