Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

NŐK & FÉRFIAK

azt a büdös mindenségit :D

#816481 Koffein

ez ám az egyenlőség http://hvg.hu/elet/20180308_A_Spotify_nonap_zene

"Tavaly a Spotifyon legtöbbet hallgatott tíz album között egyetlen női előadó lemeze sem volt, és a tíz legtöbbet streamelt dalszám között is csak kettő mögött állt női művész"

ezzel kapcsolatban felmerül bennem, hogy az adott személyek döntik el, hogy mit akarnak hallgatni, milyen előadótól, milyen zenét, de mostantól ebbe is beavatkoznak, hogy kiegyenlítsék és az algoritmusok segítségével felhozzák a női előadókat...

Nőnap és névnap

#816457 Fornit Előzmény: #816400

Nőnap alkalmából köszöntöm a kedves Zoltánokat, és sok boldog névnapot a hölgyeknek! :))

Nőnap és névnap

#816400 Tapasz

Nőnap alkalmából köszöntöm a fórum hölgy tagjait !!!

És egyúttal boldog Zoltán napot is!!

Ezek után kétség sem fér…

#816257 TrendMan

Ezek után kétség sem férhet hozzá, hogy Kelemen Anna pártján állok: (Azért remélem nyugdíjvédelmi megbízott nem lesz belőle:)

újabb mcrontás

#815887 TrendMan Előzmény: #815874

A Mátrix egyik legikonikusabb beszólása:

"A déja vu többnyire hiba a mátrixban" :-)

Szerintem ez különösen az online térben igaz.

újabb mcrontás

#815874 matgab Előzmény: #815860

én egyre kevésbé hiszek ezeknek a cikkeknek.

Szerintetek egy ilyen csinos huszonéves csaj ne tudna bárkivel kufircolni egyet, ha akar? Ráadásul férjes is...

Pont egy 14 éves gyerek kell neki?
Én meg ha jól emlékszem amikor 14 éves voltam és egy ilyen nő csábított volna azzal, hogy menjek vele a Mekibe, akkor addig nyomtam volna a Meki WC-jében már, amíg ketté nem áll a p..ja...Nem panaszkodtam volna, hogy "jaj, már megint molesztálnak..."

#hetoo

#815745 TrendMan Előzmény: #815743

Egyébként azt is simán el tudom képzelni, hogy ezek a hírek amolyan média-kacsa, az olvasottság és a kattintás szám növelésére.

Ha meg igaz, gondolom nem a fiúcskák jelentenek fel, hanem a szülők, kiábrándult apák meg anyák.

Násztya Ribka ... (találd ki a foglalkozását:-) ... visszavág

#815741 TrendMan Előzmény: #815739

Elég kétélű dolog thaiföldi börtönökből ilyen üzeneteket küldözgetni. Amolyan dupla vagy semmi.

Násztya Ribka ... (találd ki a foglalkozását:-) ... visszavág

#815739 Koffein Előzmény: #815732

nem lepődünk majd meg, ha véletlenül baleset éri :)

Jövő

#815660 Tapasz

Ezt a sok fas.zságot. Milyen fos világ lesz itt. Ezek a metoo sok is bekaphatják. Nem baj, majd jönnek a bu.zik. A disney már elkezdte a rajzfilmekben. Sajnos Hofinak lesz igaza.

Ha majd sehol sem lehet csinos nőket látni, elszökök valahová.

#815658 TrendMan Előzmény: #815654

Ezentúl minden másképpen lesz:

A kifútó, az befutó lesz.

Az árvalányhaj, árvafiúszőr lesz, a tejbetök meg borbamakk.

#815654 TrendMan Előzmény: #815649

Elmondom a lényeget:

Ezentúl minden fordítva lesz, mert az úgy a jó.

Ahol eddig nők voltak az előtérben, ott most férfiak lesznek (autószalon), Viszont !!!, ahol eddig férfiak kerültek ábrázolásra/megnevezésre (Whisky), ott most nők lesznek mert az úgy sokkal jobb lesz.

Hipp! Hipp!

#815653 Koffein Előzmény: #815649

JaneWalker? kééész :D

amúgy vicc, hogy az alkoholizálást a nők elítélik, miközben jó pénzé influencer nők alkoholt reklámoznak a közösségi médiában :)