úgy emlékszem Matgab eldobta:))
hmm tudja valaki miért lett ilyen kelendő a MOL, tudom, hogy semmi köze a cégnek az olajhoz, de mégis :))
Nem működik az előző link
http://www.briefing.com/GeneralContent/Investor/Active/ArticlePopup/PagePopup.aspx?PageId=3272
Esni is fog az olajjal együtt!
Szerintem holnap ez lesz a soros vagy a RICHTER!!!
És húzza le szépen a BUX-ot és a HAti követi remélem!!!
Alcoa jelentése nem olyan vészes, de nem is jó:
Alcoa AA
Aktuális: -0.26 zöld adat /hiába :)/
várt : -0.38
előző évben: 0.66
Előző évhez képest a változás: -41.4%
Majden a felét este vissza, nem sámli!!!
forrás:
http://www.briefing.com/GeneralContent/Investor/Active/ArticlePopup/PagePopup.aspx?PageId=3272
igen, 1hónapja esik és fontos támasznál van, ennyi. Esik ez tovább nem lesz itt gond :))
Arra gondolsz, hogy ma a MOL nem esett? lehet azert e mogott vmi
remélem boldog a vevő.
Én sem mende-mondákra kereskedek, jobban bízok a TA-ban, sajnos mire eljut hozzánk a funda addigra régen lekereskedték a bennfentesek!
Én is már hallottam sok hírt innen-onnan!
Közvetve olyan személytől is, aki a MOL befektetőkkel foglalkozott.
Mégsem jött be, amit mondott.
Az igazság az, hogy mindenki, csak találgat és remél. De szerintem a korábbi mélypontnál, 8000-nél lejjebb nem fog menni!
Gondold csak végig, akkor gyakorlatilag államcsődöt árazott a piac, most pedig már jobban fest a helyzet, legalábbis, amíg el nem fogy a hitel, de akkor meg úgyis jön az újabb!
Én személy szerint 10000 alá nem várom a MOL-t, csak akkor, ha valami nagyon nagy gáz lesz.
MOL-os geodéták lakását adtuk ki minap és ők meséltek egy két érdekes dolgot!
A legnagyobb baja a MOL nak hogy a Ruszkik akarják használni a finomított a tulajdonukba került részvények felhatalmazásával! Ehhez meg semmi joguk mert Ők akkor is csak részvényesek!!
Nem nagyon érezné meg állítólag a MOL a kiesést ha elvesztené az olajmezőt! Ez a gáz kitermelés meg csak kamu, most is csak égetik el a gázt, mert az Oroszok nem engedik a felhasználását vagy valami probléma van a szállításával, szóval a MOL-nak vannak máshol tartalékai, igaz azok nem a mi kis hazánkban köt ki és használjuk fel, De a MOL pénztárcáját dagasztja, jemen, szaudarábia, most kutatnak még egy pár helyen és nagy reményekkel, stb...
Az biztos, hogy esni fog nem kicsit, hogy a belső emberek olcsón vásárolhassanak a pánikba esett kis részvényesektől, de utána elidulhat felfelé! Reméljük....
Na!
Végre az OTP is kezd a realitás talajára lépni, nem csak a MOL esik.
Matgab benne vagy még a MOL-ban?
Az a gyanús, ami nem gyanús. Nem akar ez a szutyok semerre sem mozdulni a sávjából.
11:43, de figyelnünk kell, hogy kódoljuk az üzeneteinkiet, hogy az ellenséget összezavarjuk...:)
22:43 -kor? :)) passzolom a kérdést nem hallottam, olvastam ezzel kapcsolatos infót ...
22:43-kor egy nagy vétel a MOL-ban és egy nagy vétel aRábában az EGIS-ben 12:26-kor.
meg tudná vki mondani, hogy mind a 3 esetben ugyanaz volt-e a vásárló?
Intézményi vételek?