http://www.origo.hu/itthon/20180306-olaszorszag-mi...
Látom magam előtt az olasz polgárokat, ahogy közkutak környékén leskelődnek, hogy lekapjanak ilyen jeleneteket.
http://www.origo.hu/itthon/20180306-olaszorszag-mi...
Látom magam előtt az olasz polgárokat, ahogy közkutak környékén leskelődnek, hogy lekapjanak ilyen jeleneteket.
Fordítva történt: van egy hiteles sztori - Merkel elismerte a no go zónák létezését - és ehhez választottak néhány random képet az újságírók. Kérdés, hogy a rossz képválasztás hiteltelenítette-e a sztorit a no go zónákról, vagy a korábbi elhangzott nyilatkozatokat arról, hogy a rendőrség néhány helyen már tehetetlen.
Sztem nem, de az indexes cikk valahogy ebbe az irányba kíván mutatni, sugallni... helytelenül megválasztott kép, ergo nincs is no go zóna... ahogy te véleményed is változott és "cáfolat" lett.
Ahogy egyébként az indexes cikkben ecseteli a szerző... más híroldalak milyen képeket választottak... semmitmondó képeket (tudod pc)... az nem hírhamisítás ? (ha amit az origo csinált az, akkor bizony ez is az) ... nem mentek el képeket készíteni a no-go zónákba... lehet nem élték volna túl...?:-)!
Gondold el: elmennek egy ilyen no go zónába és lefényképezik a semmit, miközben ott már nem a törvény az úr, ahogy Merkel fogalmazott és beteszik a no-go zónás nyilatkozat alá. Hirtelen mindenki azt kezdi érezni, lehet, hogy én is egy no go zónában élek, vajon itt még a törvény/állam szavatolja a biztonságomat??
Vagy elmennek és valóban lefényképezik ami van - amitől mindenki borzad. Akkor az ilyen újságok bajban vannak: lesújt rájuk a véleményterror; gyűlöletkeltőnek; rasszistának bélyegzik őket, mert úgy állítják be a migránsokat ahogy; a facebook letiltja őket, a hír igaz...a kép igaz... az újságírók meg beadhatják a felmondásukat, mert a lapot kicsinálják...
http://mandiner.hu/cikk/20180301_veszpremy_laszlo_...
figy, ilyen cikket én is tudok írni, összeszedek 5képet a nagyvilágból, random kitalálok egy sztorit és itt van nesztek parasztok egyétek... attól hogy valahol megtörtént, nem jelenti azt, hogy igaz is, abban az értelemben... ahogy mondani szokás, nem mindegy, hogy szarra csapunk, vagy csapra szarunk... :))
Volt valós tömegverekedés, volt róla hír is...volt ficki-ficki - arról is tehettek volna közzé képet, de most nem fogom kikeresni neked...:-) Mennem kell melózni...:-)!
Miért megváltoztatta Merkel mondandójának lényegét? Súlyosbított rajta? Inkább enyhített rajta...
:) eeej te, jobb helyeken ezt hírhamisításnak hívják
ha valós tömegverekedés volt, arról tessenek fotókat közzétenni és nem vizelő embert, vagy imádkozó sáskát, mert ez így hírhamisítás..
ettől még elismerte merkel a no go zónák létezését nemde, attól, hogy egy cikk rossz fotókkal volt illusztrálva. Lehet, ha a valóságot fényképeznék akkor még durvább fotókat tudnának közzétenni...mert valljuk be, ezekben a fotókban semmi durva nem volt...de ha pl.a németorszagban történt bevándorlók tömegverekedésről/késeléseiről tettek volna közzé képet az azért ütősebb lett volna...
és a cáfolat https://index.hu/velemeny/2018/03/01/durvan_ferdit...
rákeresel a fotókra és kidob egy pár találatot, aminek köze sincs a leírtakhoz... :)
egy jobban sikerült hétvége alatt itt a fővárosba is látni ilyeneket :-P
Szerintem ez a vizelő egy iszlám harcos. Így harcol:. Felforgatja az ellenséges társadalmi rendet.
a Párizsi metró meg go to loo zone lett:
Az állam nem a migránsokat támogatja, hanem - burkoltam - a nagytőkét.
---
Itt viszont szokatlan migránsok grasszálnak:
http://hvg.hu/elet/20180228_A_havazas_szokatlan_ne...
Szép! :-)
németországban - a tejjel mézzel folyó kánaánban - nem jut elég ingyen étel a rászoruló időseknek és egyedülálló anyáknak?? És ezt is egy magánvállalkozó osztja, miközben az állam migránsok százezreit támogatnja segéllyel, lakhatással, oktatással???
Ajjaj!
Olyan körökben, helyeken, nemzetközi fórumokon stb lehet ezt elővenni ahol kicsit karcsú a helyzet jellemzésére az, hogy a gonosz Soros -megvédés.
Ott ez egy értelmezhető szám, mint státuszt kapottak és nemzetközi egyezmények betartjuk témakör.
Azért arra minden ilyen megvédés paródiában figyeltek amikor az istállón átvetődtek legyen valamilyen visszaút abból az állapotból . Ami a hisztérikus ámokfutás hangulatú eljárásban a normálishoz közeledés. Ez egy bevett forgatókönyve ennek a műfajnak, mindegyiknél ezt eljátszották.
Megvédés paródia helyett ezt hívhatjuk papírtigriskedésnek is. Az még talán jobban jellemzi a műfajt. :)
Ezt látod ezzel pl mint kis részlet. Kell az ilyen mikor az istállón átvetődünk mint "menekülőút" .
ez mintha ide illeszkedne...
szóval, ha nincs kerítés akkor világvége, mindenki az Eu-n belül köt ki, nincs mese, nem tudsz érvényt szerezni.
Vagy mégis?
"normális határvédelem jelenleg is létezik, ugyanis minden nap fognak el illegális bevándorlókat a határon"
Majd döntsd el alkalomadtán.
"akiket szépen visszakísérnek Szerbiába"
Hova? Hiszen kerítés van. Valaki mégis átjön rajta naponta, és a normális határvédelemnek kell visszakísérni? Meg érvényt szerezni?
Mik vannak...
"Eredmény: eun határain belül 177 ezer regisztrált ember, amiből kb 3500 kérelmet bíráltak érdemben és 500 volt statuszra jogosult. "
"30 ezer embert beengedni Magyarországra annak 80%-át kiutasítani, aminek érvényt szerezni nem tudsz tehát eun belül maradnak statusz nélkül, maradék 6000 kérelemből eljárást megszüntetni 5500 esetben, mert a bevándorló nem található, és 500 statuszt kiadni."
Valahogy mindig 500 statusz jött ki neked, nekem mindegy melyik a hazugság a befogadási arányokkal, de az egyik biztosan.
Az általad kívánatosnak tartott normális határvédelem jelenleg is létezik, ugyanis minden nap fognak el illegális bevándorlókat a határon, akiket szépen visszakísérnek Szerbiába. Arról meg ki tehet, hogy nem 30 ezer ember akar kerítéstmászni manapság.
Szóval nincs eleve feladva a klasszikus határvédelem.
Másik megoldásod a kiutasítás, ami szintén megoldás - ne tagadjuk el ezt tőled. Nyugaton a kérelmek 60%-át fogadják el, 40%-át elutasítják, és a töredékének tudnak érvényt szerezni. Ha az elutasítások 50%-át sikerül végre is hajtani, akkor már jó, nagyon jó arányt mondtam. Tényleg megoldás, csak hát ez se működik.
Alaptalanul hazudozással vádolás az micsoda? Szimpla hazugság részedről vagy van ennek valamilyen pontosabb meghatározása? :-)! Aljasság netalán? Mivel ez rendszeresen visszatérő elem nálad, és még csak szó sem lehet nálad arról, hogy vétlen tévedésről van szó mások eseteben (pedig senkinél sincs a bölcsek köve): ez hogyan minősíti magát? Szándékos, rendszeres mindennapi rosszindulat? De azért bírálod a keresztényi magatartásomat? :-)! Elárulok egy titkot neked nyul: pl. veled szemben is gyakorlom a keresztényi magatartást, minden egyes alkalommal amikor alaptalanul vádaskodsz, vagy anyázol....vicces, hogy nem veszed észre...biztos azért mert azt gondolod, hogy ez neked jár..naná, hogy jár, de nem azert ami miatt gondolod.
Szóval.visszatérve a hazudozás vádra: 2015-ben kb. 2900 kérelmet utasítottak el, kb.500 kérelmet fogadtak el, érdemben vizsgált kérelmek száma a kettő összege kb. 3400 kérelem, elfogadási arány kb: 15%. 174 ezer kérelem esetében az eljárást érdemi vizsgálat nélkül megszüntették, mert a kérelmező már Németországba vándorolt a nyitott táborból. Eredmény: eun határain belül 177 ezer regisztrált ember, amiből kb 3500 kérelmet bíráltak érdemben és 500 volt statuszra jogosult. Még jó hogy linkeltem a bevándorlási hivatal statisztikát, de minek.
Keresztényileg mi lesz ha csak évente 3000 embert engedünk be és évente 30 ezer embert engednek a szerbek a határra? -kérdezed. Tényleg nem tudom van-e jó válasz számodra.
Ha 600 emberrel emberrel több státuszt adunk ki, az a baj.
De viszont, ha nem engedjük be őket, akkor meg az a baj, az nem keresztényi, akkor humanitárius katasztrófa lesz.
Te nem tudsz dönteni a prioritásaid között, így bármi van, az nem jó.
Így persze, hogy nem jó neked soha semmi. De én itt most lezártam, mivel értelmetlen a vitát folytatni ebben a kérdésben veled. szükségszerűen sérül valaki, mert van egy csoport aki be akar jönni, a határon belül lévők meg nem akarják hogy bejöjjenek nagy vonalakban. Bármi van - ebből kifolyólag kritizálni mindig lehet vagy ide vagy oda állva, éppen mi a nyerő.