ugyanolyan, mint a Goldman. Eddig ha az ellenkezőjét tettem, mint amit javasoltak, akkor jól jártam (volna).
De ezek a MS fiúk is inkább olcsón akarnak vásárolni sztem...
ugyanolyan, mint a Goldman. Eddig ha az ellenkezőjét tettem, mint amit javasoltak, akkor jól jártam (volna).
De ezek a MS fiúk is inkább olcsón akarnak vásárolni sztem...
Nem nő elég gyorsan az elektromos autók piaca? Mit nem hallok.
A Morgan Stanley egyébként sokszor az ellenkező irányban áll, mint amerre dumál.
https://finance.yahoo.com/m/7148467f-30c6-33f9-b57...
ez a Morgan Stanley sem normális... 45%-kal esni fog a lítium ára 2021-ig...
Ezért esik ez a tetves Albemarle-m?
Mostanában mintha lennének amolyan hó-végi hajrák is.
Jár ezért valamilyen bónusz?
Van valami hóvégi feladat, amit teljesíteni kell, mint az opciós pénteken?
teljesen egyetértek, mind közül az amazon az egyik legtulárazottabb, pár éven belül tizedelni fog az ára
tehát, egy celeb, egy cég árfolyamát mozgató tweet terjedésének sebessége 2nap, mire ideér az usából :D
http://hvg.hu/kkv/20180223_Kylie_Jenner_egyetlen_t...
szerintem a hegy volt kicsi :)
Felmentem a hegyre.
4 órával később lejöttem a hegyről.
És mit látok?
Minden zakkra pont ugyanott áll, mint előtte.
Jellemző mostanában a piacra, hogy sűrűn rak egymás után egymást negligáló (takaró-testű) 4-órás gyertyákat.
Ha felgyorsult az emelkedés - azt szokták mondani, hogy ez az emelkedés utolsó fázisa.
széjjjelbaxik az ideg..9 hónapig tartottam a részvényt, igaz 52%-os nyerőben zártam feb08-án, de bazzeg, azóta ugyanannyi pontot emelkedett ! Ez a vonat asszem örökre elment. :(
9,2 pont up 9 hónap, ééés 9,2 pont up 2 hét...
Nem túl jó jel, ha egy indexben túl sok nagykapitalizációjú cég van egyetlen szektorból - véli Bill Smead, a Smead Capital Management vezérigazgatója és befektetési vezetője. A részvénypiaci rali a közelmúltban főleg a technológiai papíroknak volt köszönhető, mint az Amazon, a Tesla és a Netflix.
A befektetési guru szerint az, hogy egy szektor részvényei koncentrálódnak, segíti a bika piacok felpörgését, de utána, amikor jön egy összeomlás, az is súlyosabb lesz. A következő medve piacon pedig ezek az eddig körülrajongott részvények játsszák majd a főszerepet az esésben.
Az Amazon és a Netflix árfolyama 26, illetve 24 százalékot emelkedett eddig 2018-ban, ugyanezen időtávon az S&P 500 1 százalékkal emelkedett.

Top fosok közül kimaradt az Avon, mert a vizsgált időben 40%ot esett, ha 2017től nézem már benne lenne bő50%al.
Amiért említem, megfontolónak érzem az idei évre. Történések vannak, lesznek idén az avp háza táján...
Eddig igen hasonlatos a viselkedése a 2 héttel ezelőttihez.
Vajon mi következik?
Ma president day van az usában?:
http://buxelliott.blogspot.hu/2018/02/eurusd.html
Hurrá! Akkor irány a Normafa!
Érdekes ez a történet is:
igaz, azért másoltam be, ha netalán valaki látna fantáziát bennük, mert a top foschokból lesz egy pár, amelyik több száz %ot fog menni az elkövetkező években...
habár a gamestopba nem látom a jövőt, hogy tudna megújulni, irányt váltani. nem is lehet felmenni az oldalukra, mert le van tiltva... talán online értékesítés? de ezt majd a játékgyártók megoldják maguk, lásd microsoft...
hát attól függ mikor vetted én 50 felett és azzal már bőven benne vagyok a mezőnyben...