Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

hóvégi hajrá

#815471 matgab Előzmény: #815470

ugyanolyan, mint a Goldman. Eddig ha az ellenkezőjét tettem, mint amit javasoltak, akkor jól jártam (volna).

De ezek a MS fiúk is inkább olcsón akarnak vásárolni sztem...

hóvégi hajrá

#815470 TrendMan Előzmény: #815467

Nem nő elég gyorsan az elektromos autók piaca? Mit nem hallok.

A Morgan Stanley egyébként sokszor az ellenkező irányban áll, mint amerre dumál.

hóvégi hajrá

#815392 TrendMan

Mostanában mintha lennének amolyan hó-végi hajrák is.

Jár ezért valamilyen bónusz?

Van valami hóvégi feladat, amit teljesíteni kell, mint az opciós pénteken?

teljesen egyetértek, min…

#815386 rbbj11 Előzmény: #815236

teljesen egyetértek, mind közül az amazon az egyik legtulárazottabb, pár éven belül tizedelni fog az ára

Felmentem a hegyre.4 órá…

#815363 TrendMan

Felmentem a hegyre.

4 órával később lejöttem a hegyről.

És mit látok?

Minden zakkra pont ugyanott áll, mint előtte.

Jellemző mostanában a pi…

#815314 TrendMan

Jellemző mostanában a piacra, hogy sűrűn rak egymás után egymást negligáló (takaró-testű) 4-órás gyertyákat.

Ha felgyorsult az emelke…

#815306 TrendMan Előzmény: #815305

Ha felgyorsult az emelkedés - azt szokták mondani, hogy ez az emelkedés utolsó fázisa.

széjjjelbaxik az ideg..9…

#815305 Fornit Előzmény: #795471

széjjjelbaxik az ideg..9 hónapig tartottam a részvényt, igaz 52%-os nyerőben zártam feb08-án, de bazzeg, azóta ugyanannyi pontot emelkedett ! Ez a vonat asszem örökre elment. :(

9,2 pont up 9 hónap, ééés 9,2 pont up 2 hét...

Nagyon veszélyes a helyz…

#815236 TrendMan

Nagyon veszélyes a helyzet most a piacokon

Nem túl jó jel, ha egy indexben túl sok nagykapitalizációjú cég van egyetlen szektorból - véli Bill Smead, a Smead Capital Management vezérigazgatója és befektetési vezetője. A részvénypiaci rali a közelmúltban főleg a technológiai papíroknak volt köszönhető, mint az Amazon, a Tesla és a Netflix.

Jelenleg az S&P 500 indexben 25 százalékos súllyal szerepelnek a technológiai papírok, ami veszélyes helyzetet teremt. Az 1920-as években, a '29-es válságot megelőzően az RCA (Radio Corporation of America) részvényei, a '60-as években az 50 legnagyobb részvényt tömörítő "Nifty Fifty"-papírok, 1981-ben az olajtársaságok, 1999-ben az internetes részvények, 2005-ben pedig a bankok voltak hasonlóan nagy befolyással az indexre.

A befektetési guru szerint az, hogy egy szektor részvényei koncentrálódnak, segíti a bika piacok felpörgését, de utána, amikor jön egy összeomlás, az is súlyosabb lesz. A következő medve piacon pedig ezek az eddig körülrajongott részvények játsszák majd a főszerepet az esésben.

Az Amazon és a Netflix árfolyama 26, illetve 24 százalékot emelkedett eddig 2018-ban, ugyanezen időtávon az S&P 500 1 százalékkal emelkedett.

Amikor pedig ezen részvények emelkedése megáll, vagy összeszakadnak, az fájdalmas lesz minden befektetőnek.

A Hennessy Funds portfoliómenedzsere rámutatott, hogy a mai nagykapitalizációjú részvények nemrég még kis cégek voltak. Az olyan ikonikus vállalatok, mint a GE, vagy a Ford, szépen lassan növekedtek, míg az Amazon hozzájuk képest pillanatok alatt került a legnagyobbak közé. A piacok még mindig tesztelik őket.

Érdekességképpen

#815184 Koffein Előzmény: #814894

Top fosok közül kimaradt az Avon, mert a vizsgált időben 40%ot esett, ha 2017től nézem már benne lenne bő50%al.

Amiért említem, megfontolónak érzem az idei évre. Történések vannak, lesznek idén az avp háza táján...

Érdekességképpen

#814925 Koffein Előzmény: #814907

igaz, azért másoltam be, ha netalán valaki látna fantáziát bennük, mert a top foschokból lesz egy pár, amelyik több száz %ot fog menni az elkövetkező években...

habár a gamestopba nem látom a jövőt, hogy tudna megújulni, irányt váltani. nem is lehet felmenni az oldalukra, mert le van tiltva... talán online értékesítés? de ezt majd a játékgyártók megoldják maguk, lásd microsoft...

Érdekességképpen

#814907 matgab Előzmény: #814905

hát attól függ mikor vetted én 50 felett és azzal már bőven benne vagyok a mezőnyben...