Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Trip

#814353 Koffein Előzmény: #814340

Annyiban más a helyzet, hogy jan31én Jay Hoag szállt be, akinek priceline és expedia kötődése is van... na persze airbnb.be is van érdekeltsége... no mindegy is, kíváncsian várom mit hoznak ki belőle, amúgy is hosszúra vettem... lassú, kiszámítható emelkedés jobban tetszik, mint az eszetlen tépés... :)

Én ide vártam vagy talán…

#814338 TrendMan

Én ide vártam vagy talán 30 ponttal feljebb.

Holnap reggeli mozgás függyényében én shortot tervezek.

S&P

#814332 Fornit

Őőőőőrült vagyok, de így 2686 magasságában visszanyitottam a S&P longokat.

hihetetlen a vola, 15 pe…

#814328 Fornit

hihetetlen a vola, 15 percenként megtesz egy heti átlag mozgást vmelyik irányba.

Mellesleg bár elhatároztam egy full zárást, csak az Sp-t és egy másik pozit zártam, egyet meg lefeleztem és annyi.

Trip

#814324 Koffein

mi a viharra tépik2napja? pár nap alatt ment vagy 15%ot...hír nélkül repültek rá a spekik, épp a korrekció alatt...

Hát a mai pörformansz al…

#814316 Fornit Előzmény: #814315

Hát a mai pörformansz alapján félő bármit is nyitni (-1 ből +1-be onnan -1be onna vissza 0-ba most..)

A longjaim augusztusból valók voltak, meg elsejéről harmadannyi darab.

Én nem merek most longol…

#814315 TrendMan Előzmény: #814314

Én nem merek most longolni.

Arra számítok, hogy némi oldalazás után - ahol esetleg felszúr 2700-2720 közé, beesik 2426-ig.

Ha ez megvan, akkor jön egy hosszabb oldalazás és némi emelkedés, őrült piac, ahol egyik irány sem tökéletes.

Stopp összes SP longot b…

#814314 Fornit

Stopp összes SP longot beszórta most mikor 0ba visszaesett az index.

így magyarázzák

#814291 Koffein

- Az amerikai tízéves kötvényhozam az elmúlt hetekben hirtelen emelkedést mutatott és megközelítette a 2013 végi 3%-os magasságot, ahol utoljára járt;

- A részvénypiac már nem olcsó, a hosszú távú átlag feletti értékeltségekről beszélhetünk egy ideje;

- Minden idők második leghosszabb bikapiacát éljük, a tavalyi év érdemi esések nélkül telt. A befektetői pozícionáltság is meglehetősen optimista, ami a korrekciók lehetőségét erősítette;

- A tőkeáttételes pozíciók igencsak felduzzadtak, ami az eséseket mélyíteni tudja. A lejtmenetet az automatikus veszteségvágó megbízások aktiválódása is erősítheti;

- Az utóbbi években egyre inkább tért hódítanak a robotok, vagyis az algoritmikus kereskedési stratégiák, amik a részvénypiacon kialakuló eséseket szintén mélyíteni tudják.