Második pakk Banc of California vétel @19,05
Annyiban más a helyzet, hogy jan31én Jay Hoag szállt be, akinek priceline és expedia kötődése is van... na persze airbnb.be is van érdekeltsége... no mindegy is, kíváncsian várom mit hoznak ki belőle, amúgy is hosszúra vettem... lassú, kiszámítható emelkedés jobban tetszik, mint az eszetlen tépés... :)
ez már régen folyik (a priceline). A Trivago is hasonlóan mozog...
Én ide vártam vagy talán 30 ponttal feljebb.
Holnap reggeli mozgás függyényében én shortot tervezek.
kezd csöpögni az infó https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-02-06...
megy a speka, hogy majd 50környékén priceline felvásárolhatja...
hihetetlen a vola, 15 percenként megtesz egy heti átlag mozgást vmelyik irányba.
Mellesleg bár elhatároztam egy full zárást, csak az Sp-t és egy másik pozit zártam, egyet meg lefeleztem és annyi.
mi a viharra tépik2napja? pár nap alatt ment vagy 15%ot...hír nélkül repültek rá a spekik, épp a korrekció alatt...
Én nem hullámozok.
Egyszerűen ott volt az utolsó komolyabb bázisépítés.
én is oda várom 2450 köré, a pont havin a 5. után, ja az lejjebb van még
Hát a mai pörformansz alapján félő bármit is nyitni (-1 ből +1-be onnan -1be onna vissza 0-ba most..)
A longjaim augusztusból valók voltak, meg elsejéről harmadannyi darab.
Én nem merek most longolni.
Arra számítok, hogy némi oldalazás után - ahol esetleg felszúr 2700-2720 közé, beesik 2426-ig.
Ha ez megvan, akkor jön egy hosszabb oldalazás és némi emelkedés, őrült piac, ahol egyik irány sem tökéletes.
Stopp összes SP longot beszórta most mikor 0ba visszaesett az index.
szerintem megmagyarázhatatlan :)
- Az amerikai tízéves kötvényhozam az elmúlt hetekben hirtelen emelkedést mutatott és megközelítette a 2013 végi 3%-os magasságot, ahol utoljára járt;
- A részvénypiac már nem olcsó, a hosszú távú átlag feletti értékeltségekről beszélhetünk egy ideje;
- Minden idők második leghosszabb bikapiacát éljük, a tavalyi év érdemi esések nélkül telt. A befektetői pozícionáltság is meglehetősen optimista, ami a korrekciók lehetőségét erősítette;
- A tőkeáttételes pozíciók igencsak felduzzadtak, ami az eséseket mélyíteni tudja. A lejtmenetet az automatikus veszteségvágó megbízások aktiválódása is erősítheti;
- Az utóbbi években egyre inkább tért hódítanak a robotok, vagyis az algoritmikus kereskedési stratégiák, amik a részvénypiacon kialakuló eséseket szintén mélyíteni tudják.