Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: Erste

#86432 wiking Előzmény: #65529

Ha olyan böngit használsz - Theworld, eenbrowser,- amiben van auto frissítés akkor azt bekapcsolod a kereskedési ablakban, akkor nem léptet ki, egész nap nézheted.

Ma váltottam jó árasítot…

#86396 Zabás

Ma váltottam jó árasított dollárt, hol nyissak számlát, hogy kinti papírokkal és forexen is jó áron kereskedni tudjak? Nem sokról van szó csak 600-at vettem!

Van aki az: OANDÁt és van aki a Ninjatradert ajánlja /egyiket sem ismerem/

Amit ismerek az az FXPro és a saxo AMI JÓ ÁRON VAN! aSAXOVAL CSAK AZ A BAJOM, HOGY ENNYI PÉNZÉRT NAGYON SZŰKÖS A KERESKEDÉSI LISTA! /CL lenyomva maradt, boccsi/

BPForex még tetszene is csak drágának találom!

Esetleg még ötlet???

Re: FxPro

#81254 Kitano Előzmény: #81231

+ BPForexnél

Bud, elektronikusan be tudsz jelentkezni az Equitashoz, a K&H-s kislányoknak csak azt kell megkérdezniük a központjuktól, hogy hogyan tudják kinyomtatni a szerződésedet. Figyelj oda, mert külön van daytrade meg határidős szerződés, azt is kérd tőlük. Szerintem próbálgasd az új felálást a nagy pénz előtt, hogy ne azzal kelljen élesben kísérletezni.

#81231 BudFox Előzmény: #81209

Hello a Questornál és a SAxo bankál lehet OTP -t például napon túl shortolni..

#81227 Fecobatya Előzmény: #81209

Háát elvileg a napon túli shortot tiltja a BÉT szabályzata. De talán ebrokerben valahogy meg lehet kerülni. Nem tudom csak hallottam. Tényleg:)

#81209 Govi042 Előzmény: #81165

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik cégnél van lehetőség a napon túli shortolásra, és mik a feltételei vagy költségei.

A kbc -nél tudtommal csak napon belül lehet. Vagy tévedek?

Én erstés vagyok.

#81165 BudFox Előzmény: #80988

köszi a segítségeket srácok...

itt a szomszédban csak nemrég nyílt a KH fiók bank..a kis csajoknak foggalmuk sem volt hogy lehet -e online számlát nyitni nálunk...na majd akkor Equitasnál megcsinálom...de csak novemberben, vagy decemberben..akkor kapok nagyobb pénzt..amivel érdemes megnyitni a számlát..

#81156 Ozzy_ Előzmény: #80988

azt azért hozzátenném, hogy a Peti-ben kb 5-10 másodperccel hamarabb jön a kötéslista, mint az Erstében. Tehát én ezt tenném real-nek, ha már választani lehet.

Ja és online kell elkezdeni a regisztrációt, a KnH-ban csak kinyomtatják, alá kell írni és slussz.

#80988 Kitano Előzmény: #80970

Nem kell két program. Az Erstés programot használod a realtime adatokra. Equitasnál Petit nem használsz, csak Webbrokert (Equitas internetes felülete) a tradeknél (én így csinálom), vagy tetszőlegesen fordítva. Az Erstés könyvben azonnal látod az Equitasos Webbrokerben rögzített megbízásokat is.

#80970 BudFox Előzmény: #78903

Hello Kitano :-))

Itt van a K&H bank a kávéház mellet 5 méterre :-))

majd megnézem hogy tudnak -e itt nyitni számlát....

csak akkor a számítógépen két programot kell egyszerre futtatni..no nembaj..lehet kipróbálom..

már tökéletesítem a technikát ..hogy mindig nyerő legyen a határidősön...az lenne szép-

Re: nincs cím

#79234 Zabás Előzmény: #78302

Átnéztem ezt a BPForex-t jól hangzik, csak szerintem kicsit drága!

Az nagyon tetszik hogy 4 Magyar részvénnyel is lehet kereskedni!

Nekem a Saxo és az FxPro olcsóbnak tűnik! Bár itt kevesebb pénzből sokkal több mindennel lehet kereskedni!

Használja amúgy ezt a BPForext?

A számla holléte nem igazán érdekel!

#79219 666 666 Előzmény: #79208

na méltóztattak válaszolni végre:

Tisztelt Ügyfelünk! Amennyiben nem normál limitáras megbízást indít, hanem Technikai Day Tradet, akkor nem a meglévő papírjaira lesz a megbízás. Üdvözlettel: Kóródi Krisztina CIB Bank Zrt

--------------------

Neked köszönöm

#79213 666 666 Előzmény: #79208

elszámolás nem érdekel, lesz ahogy lesz, csak nem szívesen pattintanám el a 637-es rv-t.