Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Kitano

Ha fxtrader alatt a BPForex ProTrader programot érted, akkor ez így szerintem kicsit pontatlan. A héten éppen ezt a két platformot teszteltem (Saxo vs BPForex) Nekem a BPforex platform jobban tetszik. Hogy miért?

1. A platform teljesen magyar nyelvű, beleértve a charttámogatást is.

2. A pénzed luxemburgi bankszámlán csücsül, nem dánon, vagy magyaron mint a Saxonál. Aki pl. offshore cégébe menekített pénzzel tőzsdézik annak a luxemburgi jóval erősebb banktitok miatt ez megnyugtatóbb lehet.

3. 120 devizapárral és több mint 2500 CFD instumentum érhető el. Ezek között minden fontosabb piac részvényei köztük a 4 magyar blue chip is! E mellett a jelentősebb indexekre és nyersanyagokra és még sok minden másra is lehet spekulálni.

4. Én a beépített chart szolgáltatásánál eddig még nem láttam jobbat. (Havi 5000 forintért több száz instrumentumra - köztük pl. a négy magyar blue-ra is - realtime adatokkal!)

5. Nem csak 3, hanem 7 féle megbízás adható, köztük a csúszóstopp is.

Akit érdekel, belenézhet a platform működésébe a két oktatóvideón keresztül, vagy letöltheti a demo programot itt: http://www.bpforex.hu/hu/letoltes

Egy dolgot még nem próbáltam, hogy lehet-e a 4 magyar papírra napon túl shortot nyitni. Lehet, hogy jövő héten már erre is fogok tudni válaszolni.

...

Ígéretem szerint új info a BPForex ProTraderről:

1. Lehet a 4 magyar blue-ra napon túl shortot nyitni.

Díjak:

Devizapároknál a spread, indexeknél: 4,5 EUR/kötés, amerikai részvény: 4 cent/darab, más nem magyar részvény: 0,15%, magyar részvény: 0,25 százalék, a DT-re külön díj nincs.

Korábban azt írtam, hogy a real time adatok és charttámogatás 5000 Ft/hó, most kiderült, hogy ingyenes.