Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Autóipari részvények vásárlása

#867655 Koffein Előzmény: #867647

usa piacon érhetőek el. vidd át az otp-s rv.számládat a randomhoz, olcsóbb is, meg ezek szerint nagyobb is a kínálat. Ha valami nincs a kínálatba, egy nap alatt felveszik...

Autóipari részvények vásárlása

#867647 demi

Szeretnék segítséget kérni, hogyan és hol tudok vásárolni NIO, XPeng, és Li Auto részvényeket. Az OTP-nél van értékpapír számlám, de ott nem találom ezeket a papírokat. Gondolom ezek a termékek az európai piacon nem elérhetők. Mit lehetne tenni, hogy vásárolni tudjak?

itt a matek (MiFID II)

#822657 matgab Előzmény: #822656

én az új oldaloukat, ahol hasonló adatokat találnék nem is találok.

Te hol találsz?

itt a matek (MiFID II)

#822656 MrTibi16 Előzmény: #822654

Valami hasonló az érzésem, én sem tudok belépni.... (az új meg megszokást igényel- de nem lett jobb)

itt a matek (MiFID II)

#822654 matgab Előzmény: #817265

Ez a portfoliofinancial egy jó nagy bunkó oldal!

Szerettem a régi felületeküket, mert átlátható volt, jól lehetett a magyar részvényeket egy oldalon áttekinteni. Erre fél éve létrehoztak egy új oldalt, ahol egyáltalán nem látni át semmit. Eddig szépen ment tovább az oldal, egyedül az éves grafikon nem frissült november óta, de ezzel együtt tudtam élni.

De most úgy néz ki, hogy törölték a korábbi felhasználó neveket is, ezért nem látni már az egyes részvények napon belüli grafikonkát sem... :-(

Mindegy, akkor is ezt nézem, csesszék meg!

http://www.portfoliofinancial.hu/datapage.php

aranyos

#798184 banyaiz Előzmény: #798066

Azt se zárjuk ki, hogy terroristák voltak. :) Mint tudjuk Európa nagyon veszélyes hellyé vált, terror van, fokozott óvatosság. :)

Micsoda politikai thriller alakul az esetből. Elnök emberei lassan.

aranyos

#797973 banyaiz Előzmény: #797890

Izgalmas ügy, a politikai száltól kezdve a biztosítási csalásig, vagy a mezei betöréses rablásig minden benne lehet. Mondjuk ha az ott lévő kp állományra is kiterjedt a biztosítás az is lehet egy szempont. Vagy esetleg valaki úgy gondolta politikailag terhelő adatok lehetnek . Mondjuk egy lista arról mennyit kell visszaosztani ezért a tevékenységért minden hónap elején. :) Egy "fizetési lista". :)Vagy hasonló az többet érhetne mint 2 millió euró.

De az is lehet egy mezei betörő gondolt egyet itt biztos lehet egy kis lóvé nézzünk szét.

aranyos

#797890 Kissherceg Előzmény: #797814

hehe, mondom:


Elképesztő vehemenciával nyomoz a rendőrség a letelepedési kötvényekkel foglalkozó cégtől széfestül ellopott 600 millió ügyében. Nem világos, hogy a cég irodájában miért volt ennyi pénz. Ám lehetett ott valami értékesebb. Mire utazhattak a Hajós utcai betörők?

aranyos

#797814 Kissherceg Előzmény: #797810

nem a pénz a lényeg, hanem a dokumentumok... megy a nyomozás szerintem :) De nem is biztos, hogy betörés volt, valószínű lehet hogy csak annak jelentik be vagy álcázás :)

aranyos

#797812 banyaiz Előzmény: #797810

Arra emlékeztet ez a sztori volt több eset kínaiakat kiraboltak Pesten miközben egy táska kp-val indultak shoppingolni valahová. Hasonló nagyságrendű kp-val.

Kicsit erre hajaz, de az adja meg a varázsát, hogy mindezt egy állammal szerződésben álló , államkötvényt értékesítő partner aki közvetve közvetlenül embereket hoz EU-s területre. Nem egy kínai seftes . Ez különlegessé teszi a nyomozást annak is adhat egy varázst ahogy mondod, hogy mit is lehet itt kérdezni és nyomozni, és mi az ami tabu. Engedélyt kell kérni milyen kérdéseket lehet feltenni vagy ilyesmi. Mi a csapásirány. Nehogy véletlenül nyomozóból határon a migránsokat hajkurászó kollégává minősítsék át ha túl értelmes kérdéseket tesz fel. :)

aranyos

#797811 banyaiz Előzmény: #797810

Azért ahhoz nyomozói bravúr kell, hogy elkerülhető legyen egy ilyen ügyben kp kérdés honnan , miért stb. :) Betörtek és vak szerencse volt ennyi lóvét találtak , vagy belső infójuk volt. Esetleg a cég megrendezte a rablást ilyen olyan okokból. Mindez letelepedési kötvények miatt nemzetbiztonsági, vagy alkotmányvédelmi hivatal hatáskör is vszínű. Ettől persze a gyakorlati kezelése akármi is lehet még az is, hogy a kp kérdés mellékessé válik az ügyben annyira, hogy egy szót se vesztegetnek rá. El tudom képzelni, hogy ilyen irányt vesz a dolog.

Azért az valahol vicces lenne ha ezt külső ember csinálta, és a kemény munkával lenyúlt kötvénybizniszes lóvét így megcsapolta. :) Igaz 100 mrd-os nagyságrendű profitokról beszélnek a letelepedési bizniszben . Ez csak az aprópénz része lehet ezért tartották a fiókban. Nyamvadt 1-2 millió euróval mit rohangáljanak a bankba, jó az ott a komódban kell valamire egy kis apró . Egy alapos mindenre kiterjedő nyomozás nem tűnik feleslegesnek.