Javaslom a Buda-Cash-t!
http://www.budacashtrader.com/HU/trader/download_express.asp
Javaslom a Buda-Cash-t!
http://www.budacashtrader.com/HU/trader/download_express.asp
Ha olyan böngit használsz - Theworld, eenbrowser,- amiben van auto frissítés akkor azt bekapcsolod a kereskedési ablakban, akkor nem léptet ki, egész nap nézheted.
Ma váltottam jó árasított dollárt, hol nyissak számlát, hogy kinti papírokkal és forexen is jó áron kereskedni tudjak? Nem sokról van szó csak 600-at vettem!
Van aki az: OANDÁt és van aki a Ninjatradert ajánlja /egyiket sem ismerem/
Amit ismerek az az FXPro és a saxo AMI JÓ ÁRON VAN! aSAXOVAL CSAK AZ A BAJOM, HOGY ENNYI PÉNZÉRT NAGYON SZŰKÖS A KERESKEDÉSI LISTA! /CL lenyomva maradt, boccsi/
BPForex még tetszene is csak drágának találom!
Esetleg még ötlet???
+ BPForexnél
Bud, elektronikusan be tudsz jelentkezni az Equitashoz, a K&H-s kislányoknak csak azt kell megkérdezniük a központjuktól, hogy hogyan tudják kinyomtatni a szerződésedet. Figyelj oda, mert külön van daytrade meg határidős szerződés, azt is kérd tőlük. Szerintem próbálgasd az új felálást a nagy pénz előtt, hogy ne azzal kelljen élesben kísérletezni.
Hello a Questornál és a SAxo bankál lehet OTP -t például napon túl shortolni..
Háát elvileg a napon túli shortot tiltja a BÉT szabályzata. De talán ebrokerben valahogy meg lehet kerülni. Nem tudom csak hallottam. Tényleg:)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy melyik cégnél van lehetőség a napon túli shortolásra, és mik a feltételei vagy költségei.
A kbc -nél tudtommal csak napon belül lehet. Vagy tévedek?
Én erstés vagyok.
köszi a segítségeket srácok...
itt a szomszédban csak nemrég nyílt a KH fiók bank..a kis csajoknak foggalmuk sem volt hogy lehet -e online számlát nyitni nálunk...na majd akkor Equitasnál megcsinálom...de csak novemberben, vagy decemberben..akkor kapok nagyobb pénzt..amivel érdemes megnyitni a számlát..
azt azért hozzátenném, hogy a Peti-ben kb 5-10 másodperccel hamarabb jön a kötéslista, mint az Erstében. Tehát én ezt tenném real-nek, ha már választani lehet.
Ja és online kell elkezdeni a regisztrációt, a KnH-ban csak kinyomtatják, alá kell írni és slussz.
Nem kell két program. Az Erstés programot használod a realtime adatokra. Equitasnál Petit nem használsz, csak Webbrokert (Equitas internetes felülete) a tradeknél (én így csinálom), vagy tetszőlegesen fordítva. Az Erstés könyvben azonnal látod az Equitasos Webbrokerben rögzített megbízásokat is.
Hello Kitano :-))
Itt van a K&H bank a kávéház mellet 5 méterre :-))
majd megnézem hogy tudnak -e itt nyitni számlát....
csak akkor a számítógépen két programot kell egyszerre futtatni..no nembaj..lehet kipróbálom..
már tökéletesítem a technikát ..hogy mindig nyerő legyen a határidősön...az lenne szép-
Átnéztem ezt a BPForex-t jól hangzik, csak szerintem kicsit drága!
Az nagyon tetszik hogy 4 Magyar részvénnyel is lehet kereskedni!
Nekem a Saxo és az FxPro olcsóbnak tűnik! Bár itt kevesebb pénzből sokkal több mindennel lehet kereskedni!
Használja amúgy ezt a BPForext?
A számla holléte nem igazán érdekel!
na méltóztattak válaszolni végre:
Tisztelt Ügyfelünk! Amennyiben nem normál limitáras megbízást indít, hanem Technikai Day Tradet, akkor nem a meglévő papírjaira lesz a megbízás. Üdvözlettel: Kóródi Krisztina CIB Bank Zrt
--------------------
Neked köszönöm
elszámolás nem érdekel, lesz ahogy lesz, csak nem szívesen pattintanám el a 637-es rv-t.
tdt akkor nem. cssak elszámolás, ma lesz tré :)