Engem rossz helyen stopolt a csúszó, de bumm, akkor visszaléptem most magasabb áron longba, hogy már fordulos jelet adott h1-en. Legalább 13100-ig el kéne most már menjen.
Engem rossz helyen stopolt a csúszó, de bumm, akkor visszaléptem most magasabb áron longba, hogy már fordulos jelet adott h1-en. Legalább 13100-ig el kéne most már menjen.
13.021-en long, de hamarosan beteszem a profitvédőt, legfeljebb kiüti.
--------------------------------------------
KB58! Megint kihagytad!
Írtam, hogy 13.000 alatt kezdünk esni.
13.021 longba léptem. (Pedig én is lekéstem, mert 13.016 volt az alja.)
Betettem a stopot 12.997-re. Ha nem tart ki a 13.000-es támasz, akkor na bumm 24 pont bukta. A reggeliből lett volna rá fedezet.
Most meg jártunk már 13.074-en
Továbbá ne felejtsük el a fej-vállunkat sem.
13.200 feletti célár is lehetne a jobb váll.
Ezért nem neked, hanem előre megadott stopnak kéne zárni. Semmi fegyelmed, akkor legalább ismerd magad, és bizd a gépre !
Én lezártam a longot, mert nem tetszett az M1-es chart. Abban a másodpercben elindult felfelé, ahogy ezt nem egyszer tapasztaltam már.
nagyon lefelé tekinget, kezd elgyengülni.
Pedig, nekem hiányzik még egy 13.132-es felfelé kör.
13.053-nál és 13.074-nél figyelni kell, mert lefordulhat, ha elmenne odáig.
Nekem is sikerült nyitni, mileőtt beírtad, 13031-en. Tulajdonképpen csak próbára, a csúszó stop kipróbálása céljából.
13.021-en long, de hamarosan beteszem a profitvédőt, legfeljebb kiüti.
KB miért kéne a gép előtt lenni? nem használsz limit ajánlatokat? Nekem a longon profitot is megvédte a csúszó stop, nem voltam még csak online se! 13066-on léptem be, 77-en zárta a gép. Sajna csak 11p maradt rajta, de ez is jó, ha nem kell figyelni
13.042 long nyitás rövidre.
------------------------
13.115-ön zártam is.
------------------------
Ráadásul ott van reggeli long nyitás és zárás 73 pont
Ha oda-vissza megjátszol egy ilyet, akkor elégedett is lehetsz.
Lehet, hogy ez a német elemző áll a legközelebb a várható DAX árfolyam mozgáshoz? Esetleg lehet még sávozás az általa D1-en jelölt kiterjesztett sávban? Mondjuk a Random mai elemzésében is hasonló sávot említ.
https://aktien-mag.de/dax-analyse-zum-27-dezember-...
http://elemzes.randomcapital.hu/latest/GER30
Úgy nézem, a DAX mozgása egyelőre megfelel a #811023 hozzászólásodabn közzétett és elmentett chartodnak:

----------------------
zárás 13.070
----------------------
Miért??? 50-61 pont nagy mennyiségnél.
Az már a számlámon van és ha szükségét látom, akkor visszanyitom.
Egyelőre nagyon kezd úgy kinézni, hogy a mai 13130 körüli csúcsról nem kellett volna zárnod a shortot, nekem meg nyitnom kellett volna, de nem sikerült időben a gép előtt lennem és folyamatosan figyelnem.
Kezd nagyon tele lenni a hócipőm azzal, hogy állandóan figyelni kellene és azonnal ki-be lépegetni, ha az ember egy kis nyerőt szeretne elérni. Csak akkor lehet egy kicsit nyugodtan ülni a pozikban, ha nagyobb TF-en nagyon jó helyen sikerül nyitni.