És most az előző - 1 héttel ezelőtti - mélypont alá ment.
Nem tudom ez itt jelent-e valamit?
És most az előző - 1 héttel ezelőtti - mélypont alá ment.
Nem tudom ez itt jelent-e valamit?
találtam egy német stocky-t bár a magyar sokkal igényesebben néz ki...
Bitcoin Group SE: -20%... Ezt az esést bezzeg leköveti bazzeg, emelkedni meg baszott emelkedni...
Ez nem szép karácsonyi ajándék az egyenlegemnek...
eth/btc longom töretlenul emelkedik, nekem mindegy addig hogy ugrál btc :)
ha olyan tömény lesz, mint a szilvapálinka, akkor durva jövő előtt áll :D
bitcoin groupba teljesült már a -10%? :)
a linkelt cikk alapján, ha megvetted és eladtad, 15%szja+22%eho megy államkasszába... :)
ha bányászattal jutottál hozzá, akkor is kell adózni. Ha megvetted, kivártad, hogy adjanak érte Ferrarit, akkor nem tudom, de nekem az a gyanúm, hogy akkor is kell adóznod, hiszen megvettél valamit 1000 USD-ért, amit becserélsz egy 18.000 USD értékű tárgyra. Tehát árfoylam nyereséget értél el.- Szerintem. Már ha én nav ellenőr lennék. Akkor a vétel napján átváltanám a bitcoin értékét USD-re a piaci árfolyam alapján és azt MNB árfolyammal szoroznám és megállapítanám az árfolyam nyereséged utáni bevallatlan adót.
Mondjuk én nagyon genya ellenőr tudnék lenni ha akarnék , a valóságban sokkal normálisabb ellenőrökkel találkoztam eddig.
Szal nem érdemes valódi devizara váltani a nyerőt, mert szetadoztatjak. De ha bitcoinbol közvetlenül veszek egy ferrarit, akkor nem kell adozni utána, igaz?
Ksz
Izé, nem irigylem a könyvelést, akarom mondani,a pénzügyet:-9
A BTC 10^-8-ig osztható, ez az 1 satoshi, ami most kb. 5 fillért ér, ha jól számoltam.
Akkor a dolgozó most 0,05 BTC-t kap.
A megértés határait feszegetem!
http://www.portfolio.hu/short/egy-japan-ceg-mar-bi...
Hogyan kaphatják az alkalmazottak a fizu egy részét Bitcoin-ban, ha
1) Egy konkrét összeget kell kiszámolni, de a Bitcoin-nak nincs változpénze?
2) Egy Bitcoin már most 18.000 USD körül van, de egy alkalmazott havonta kb. 237.000 Ft körüli összeget kell, hogy kapjon Bitcoin-ban?
ezek szerint a tranzakciók után lesz pénz nekik?
Bitcoin Group SE, formerly known as AE Innovative Capital SE, is a
Germany-based investment company. The Company provides venture capital
to companies with a focus on business concepts and technology. The
Company operates Bitcoin Deutschland AG is a wholly owned subsidiary.
Kb. Övék a bitcoin.de.
http://www.bitcoingroup.com/en/
Itt írogatnak magukról, akármi is lehet belőlük, de én is inkább hajlok matgab meglátására.