A BTC 10^-8-ig osztható, ez az 1 satoshi, ami most kb. 5 fillért ér, ha jól számoltam.
Akkor a dolgozó most 0,05 BTC-t kap.
A BTC 10^-8-ig osztható, ez az 1 satoshi, ami most kb. 5 fillért ér, ha jól számoltam.
Akkor a dolgozó most 0,05 BTC-t kap.
A megértés határait feszegetem!
http://www.portfolio.hu/short/egy-japan-ceg-mar-bi...
Hogyan kaphatják az alkalmazottak a fizu egy részét Bitcoin-ban, ha
1) Egy konkrét összeget kell kiszámolni, de a Bitcoin-nak nincs változpénze?
2) Egy Bitcoin már most 18.000 USD körül van, de egy alkalmazott havonta kb. 237.000 Ft körüli összeget kell, hogy kapjon Bitcoin-ban?
ezek szerint a tranzakciók után lesz pénz nekik?
Bitcoin Group SE, formerly known as AE Innovative Capital SE, is a
Germany-based investment company. The Company provides venture capital
to companies with a focus on business concepts and technology. The
Company operates Bitcoin Deutschland AG is a wholly owned subsidiary.
Kb. Övék a bitcoin.de.
http://www.bitcoingroup.com/en/
Itt írogatnak magukról, akármi is lehet belőlük, de én is inkább hajlok matgab meglátására.
hát kicsit humbug gyanús, de azt állítják magukról, hogy ők az egyetlen szabályozott német bitcoin tőzsde tulajdonosai... Mióta van nekem is azóta nem emelkedik... érdekes...
ez megvan, csak mit követ le? mibe fektet? mi ez a cég?
Matgab jol bevasarolt belole, ez szerintem eleg tudnivalo :))
Az előző bejegyzésemhez hasonlóakat találok a Yahoo/Finance elérhetőségen.
Azok ott --> 'Sponsored' jelzővel vannak ellátva.
Tehát tekintsük ezt reklámnak.
ha a kripto pénzek kiszorítanák a valódi pénzeket az nagyon durva lenne.
Az gyakorlatilag a Föld vagyonának teljes újraelosztása lenne, amit nem hiszem, hogy a Föld jelenlegi vagyonának a tulajdonosai csak úgy engednének.
Sokkal valószínűbbnek tartom, azt, hogy kva sok ember fog abban tönkre menni, hogy a pénzét beteszi a kriptopénzekbe, hogy majd szétnyeri magát vele és az árfolyam annál is drasztikusabban fog összeomlani, mint ahogy felemelkedett.
Elképesztően nagy kasza ez azoknak akik benne vannak és át tudják váltani jó időpontban dollárra a kripto pénzüket. Mindenki másnak gigantikus bukó lesz. Főleg azok az amcsi közép családok fognak csődbe menni, akik most jelzáloghitelt vesznek fel azért, hogy bitcoin-t vegyenek. Nem fogják eladni ezeket a bitcoinokat (mert amíg ez az őrületes szárnyalás tart addig bolond lenne kiszállni) amikor hirtelen mindenki már eladni akarja. Ez nem olyan , mint egy föld vagy egy épület, aminek van önálló értéke, majd kivárja az ember, vagy odaköltözik. Még csak nem is egy gyár, aminek van valami értéke, know how-ja, gyártósora, vagy legalább alkalmazottai.
Ez a bitcoin egy semmi. Persze én laikus vagyok. De nem volt CHF hitelem sem, amikor azt mondták, hogy az a biztos tuti.
Én ezt látom, de McAffee - akinek a virusírtó programja is közismert - nem látja. Sőt!
http://www.finanzen.net/nachricht/devisen/starke-p...
Most emelte meg a prognózisát 1.000.000 USD-re 2020 végéig.
Azonban szerinte mégis a --> Verge nevű kripto pénzbe kellene fektetni. Az lesz a tuti!
Ezek szerint az emberiség kettészakad:
Lesznek szupergazdagok, kripto gazdagok és mezei polgárok hétköznapi értékekkel.
Ebben bármi benne van, akár egy negatív utópia is, kb. olyan, mint a Szárnyas Fejvadászban.
Mit kezd majd egy mezei halandó kripto pénz nélkül?
Jaj!
(Milyen érdekes, egyik héten cáfolatok jelennek meg, a másik héten meg alágyújtanak a híreknek.)
Nem látom a nagy btc shortokat...ez alapjan plusszban nyit future
akkor ma biztos indul? Mert televasarolom magam eth/btc longgal
Azt kell látni hogy a Bitcoin az nem értékmegőrző és nem fizetőeszköz. Ez jelenleg egy tiszta spekuláció.
A korlátozott pénzreválthatóság is lehet az emelkedés egyik motorja.
Hiszen így kb. olyan, mint pontok, amelyeket egy videojátékban lehet gyűjteni.
A másik lehetőség, hogy rosszul látom.
már működik a kereskedés.
http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/bitcoin.html
hó elején vagy mikor írták, de az is lehet, hogy a szerző még novemberbe... ahhoz képest, év vége van :))