hó elején vagy mikor írták, de az is lehet, hogy a szerző még novemberbe... ahhoz képest, év vége van :))
hó elején vagy mikor írták, de az is lehet, hogy a szerző még novemberbe... ahhoz képest, év vége van :))
Nem arról volt szó,hogy ma jön chicagói tozsdere a future? Mi az hogy valamikor év végén??
Dehogy
Csak adott tőzsdén tudod pénzre váltani.
több krptodeviza is eltűnt, volt aszf változás , lehet ott szuntettek be velük a kereskedest, kérdezd meg ugyfelszolgalatot
De tényleg:
Ha valakinek van Bitcoin-ja, mennyire egyszerűen tudja azt pénzzé tenni? Banki kontón egyszerűen lehet adni-venni?
a téma mi más lehetne, mint a bitcoin
https://www.con.hu/wp-content/magazin/2017/12/file...Figy, ez a future lehet,amivel hétfőn indul a kereskedés :D valszeg a hétfőn megnyíló short lehetőség alapján ekkora short ajánlatok vannak benn nagy hedge fundoktol vagy nem tudom :D
Fu, mekkora kasza lenne eth/btc longon...
én live követem, ma is ath-ra ment
Rá is cseszek mert plus500-on ethereum/btc longokkal vagyok tele. Jobb mint btc csupasz short
igen, legalábbis itt volt mindig is:
https://stooq.com/q/?s=btcusd&c=1d&t=l&a=ln&b=0
De a másik az a Chicagoi tőzsdei future ár...
Nos, több lehetőség is van.
1) A Bitcoin máris elesett : /https://www.portfolio.hu/vallalatok/bitcoinba-tenn... /
2) Valahogy a határidős fordulónappal is összefüggésben lehet.
3) A Moszad már megint kavar.
Mindenesetre érdekesen néz ki.
Én még itt nem néztem. A stooq követte eddig a Bitcoint?
ez mi a faszom a stooq-on??
| Bitcoin CME Futures - CME (BT.F) | 14 gru, 23:00 168.10 -17096.90 (-99.03%) |
"
Érdekes videót tettek közzé nemrégiben, ahol izrael miniszterelnöke, Benjámín Netanjáhú arról beszél, hogy a hagyományos bankok hamarosan régimódivá válnak, így könnyen elképzelhető, hogy a bitcoin fogja leváltani a jelenlegi bankrendszert.
Az a bankok végzete, hogy elöbb utóbb el fognak tűnni a süllyesztőben? A válasz igen. Hogy ez mikor fog megtörténni, és hogy a bitcoin fogja elhozni ezt a változást, nos, az még egy hatalmas kérdés.
Netanjáhú arról is beszélt, hogy a bankok pusztán azért jöttek létre, hogy a tranzakciókat biztosítsák két fél között, ennek ellenére folyamatosan szabályozzák azt is, hogy a pénzt hogyan költsék el az ügyfelek, amiből folyamatosan profitálnak a ő kárukra.
A blockchain lehetővé teszi az emebrek számára, hogy közvetlenül indítsanak tranzakciókat, a decentralizáltság pedig biztosítja a tranzakciók érvényességét, és biztonságát.
Azért óvatosságra is intett a szuperpénzzel kapcsolatban:
Nem láttam még semmi, ami a bitcoinhoz lenne fogható. Az azonban nem lehetséges, hogy ugyanilyen ütemben növekedjen tovább"
" Egy ideje már csak logaritmikus skálán lehet nézni az áremelkedését, normális tengelyen csak a rakétakilövésre emlékeztető röppálya látszik."
Én egyébként egy ideje azon filózok, hogy mi történik, ha netán ráeresztették volna a Google verhetetlennek tűnő algoritmusait erre a kereskedésre?
Elképzelhető, hogy néhány szuper okos algoritmus jóval nagyobb buborékot tud fújni, mint amekkorákat a humán kereskedők "normál esetben" maguknak gyártanak?