Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

aranyláz

#810402 Koffein Előzmény: #810398

hó elején vagy mikor írták, de az is lehet, hogy a szerző még novemberbe... ahhoz képest, év vége van :))

aranyláz

#810398 rbbj11 Előzmény: #810362

Nem arról volt szó,hogy ma jön chicagói tozsdere a future? Mi az hogy valamikor év végén??

Gyanús

#810396 rbbj11 Előzmény: #810375

több krptodeviza is eltűnt, volt aszf változás , lehet ott szuntettek be velük a kereskedest, kérdezd meg ugyfelszolgalatot

érték vs használhatóság

#810379 TrendMan Előzmény: #810360

De tényleg:

Ha valakinek van Bitcoin-ja, mennyire egyszerűen tudja azt pénzzé tenni? Banki kontón egyszerűen lehet adni-venni?

Gyanús

#810289 rbbj11 Előzmény: #810286

Figy, ez a future lehet,amivel hétfőn indul a kereskedés :D valszeg a hétfőn megnyíló short lehetőség alapján ekkora short ajánlatok vannak benn nagy hedge fundoktol vagy nem tudom :D

Fu, mekkora kasza lenne eth/btc longon...

Gyanús

#810288 rbbj11 Előzmény: #810275

én live követem, ma is ath-ra ment

Rá is cseszek mert plus500-on ethereum/btc longokkal vagyok tele. Jobb mint btc csupasz short

Gyanús

#810273 matgab Előzmény: #810218

ez mi a faszom a stooq-on??

Bitcoin CME Futures - CME (BT.F)14 gru, 23:00 168.10 -17096.90 (-99.03%)

Gyanús

#810218 TrendMan

"

Az izraeli miniszterelnök szerint a bitcoin válthatja le a hagyományos bankrendszert

Érdekes videót tettek közzé nemrégiben, ahol izrael miniszterelnöke, Benjámín Netanjáhú arról beszél, hogy a hagyományos bankok hamarosan régimódivá válnak, így könnyen elképzelhető, hogy a bitcoin fogja leváltani a jelenlegi bankrendszert.

Az államfő a blockchain technológia kikezdhetetlenségével, illetve a bitcoin robbanásszerű elterjedésével magyarázta kijelentését, de azért megjegyezte, ugyan abban biztos, hogy elöbb utóbb valami le fogja váltani a hagyományos bankrendszert, de az még kérdés, hogy pontosan mi lesz az.

Az a bankok végzete, hogy elöbb utóbb el fognak tűnni a süllyesztőben? A válasz igen. Hogy ez mikor fog megtörténni, és hogy a bitcoin fogja elhozni ezt a változást, nos, az még egy hatalmas kérdés.

Netanjáhú arról is beszélt, hogy a bankok pusztán azért jöttek létre, hogy a tranzakciókat biztosítsák két fél között, ennek ellenére folyamatosan szabályozzák azt is, hogy a pénzt hogyan költsék el az ügyfelek, amiből folyamatosan profitálnak a ő kárukra.

A blockchain lehetővé teszi az emebrek számára, hogy közvetlenül indítsanak tranzakciókat, a decentralizáltság pedig biztosítja a tranzakciók érvényességét, és biztonságát.

Azért óvatosságra is intett a szuperpénzzel kapcsolatban:

Nem láttam még semmi, ami a bitcoinhoz lenne fogható. Az azonban nem lehetséges, hogy ugyanilyen ütemben növekedjen tovább"

Hitelre

#809868 TrendMan Előzmény: #809861

" Egy ideje már csak logaritmikus skálán lehet nézni az áremelkedését, normális tengelyen csak a rakétakilövésre emlékeztető röppálya látszik."

Én egyébként egy ideje azon filózok, hogy mi történik, ha netán ráeresztették volna a Google verhetetlennek tűnő algoritmusait erre a kereskedésre?

Elképzelhető, hogy néhány szuper okos algoritmus jóval nagyobb buborékot tud fújni, mint amekkorákat a humán kereskedők "normál esetben" maguknak gyártanak?