Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Akkor van csak jelentősé…

#809932 Láma Előzmény: #809869

Akkor van csak jelentősége, ha pályázati pénzből újítasz. Különben semmi közük hozzá, mit csinálsz a saját házadon. Különben teljesen agyatlanul megy a pályázat is. Tavaly pályáztam otthon melege programban. Be is jutottam, de elutasították, mert "csak" napelemet akartam és az önmagában nem hozott annyi co megtakarítást, amit elvártak. Feltételül szabták meg, hogy szigeteljek is és cseréljek nyílászárókat is. Azokat a nyílászárókat, amiket 6 évvel azelőtt szintén pályázati pénzből cseréltem, az akkori követelményeknek megfelelő termora. Normális? Ha jól emlékszem jelentős felújításként az évi 10 tonna co megtakarítás volt nekem a követelmény ennél a pályázatnál és az 5KW napelem "csak" 5,5 tonnát tudott. Akinek van pénze, azt belehajszolják számára értelmetlen kiadásokba, miközben két három házra elosztva ugyanaz a pályázati pénz lehet hogy több co megtakarítást eredményezett volna és a kispénzűeknek is jut egy kis öröm. Agyatlanok, mint mindenben, amihez nyúlnak.

Új lakásnál 3 rétegű üve…

#809894 KawaBazsy Előzmény: #809869

Új lakásnál 3 rétegű üveg kell. Amúgy meg kiszámolják, h összességében teljesíti e az előírásokat a tervezett anyag. Nálam a fal: 30 cm porotherm klíma + 15 cm grafitos szigetelés, tetőben 25 cm szigetelés, padlóban 12..

nélkülözés

#809871 Koffein
A magyarok 31,9 százaléka súlyos nélkülözésben él, ennél többen ilyen rossz helyzetben csak Görögországban (36%), Bulgáriában (47%) és Romániában (50%) vannak az unióban – közölte az Eurostat. Az EU statisztikai hivatala szerint több mint kétszer annyian vannak az ilyen körülmények között tengődők, mint a KSH szerint (14,5%); az eltérés a két intézmény eltérő módszertanából adódik. Az uniós tagállamok lakóinak összesen 15,9 százaléka számít súlyosan nélkülözőnek.

tyűűű

#809683 Koffein

Magyarország az előkelő 12. helyen végzett a Good Country (Jó ország) listán, amely aszerint rangsorolja az államokat, hogy több tényező – így a tudomány, a kultúra, a nemzetközi béke, a biztonság, a klíma vagy az egészség – alapján mennyire járultak hozzá a Föld globális jobbá tételéhez. A magyarok a legjobb eredményt a tudomány és technológia kategóriában érték el, a harmadik helyen zártak, míg a legrosszabbat a világrend terén nyújtották, ez a 43. helyre volt elég. Az első helyen Hollandia végzett, megelőzve Svájcot és Dániát. Az Egyesült Államokat a 25. helyre sorolták.

https://goodcountry.org/index/results

nem mondanám....inkább i…

#809586 rbbj11 Előzmény: #809584

nem mondanám....inkább ide vezetett szükségszerűen a magyar társadalom politikai igényei és egy populista párt betonstabil 35-40%-os támogatottsága , ami karöltve a maffia állammal megingathatatlan, ezért szembe menni vele bárkinek karakter öngyilkosság

Villanykörte long

#809507 Koffein Előzmény: #809499

mintha az állam megakarná venni a ge-től, ezt az üzletágat, mert le akarják építeni... lehet ezzel van összefüggésbe?

Villanykörte long

#809505 banyaiz Előzmény: #809504

Igen, de mire elég ez, ha nem vall, és nincs holttest? Van egy eltűnt személy akiről alapos gyanú megölte, van egy felvétel amin ki tudja mi látszik, vannak vérnyomok az autójában , de nem találják meg akkor game over, vagy mi történik? Közvetett bizonyítékok vannak, nem tudom ilyenkor mit tesz az ügyészség.

Volt még talán 90-es években maffialeszámolás nem jut eszembe a neve az illetőnek Balaton környékén volt egy rakás üzleti érdekeltsége, éjszakai életben is. Eltűnt. Gyanús volt megölték, és voltak is gyanúsítottak de nem találtak holttestet . De még évek múlva is figyelték a gyanúsítottakat, szabadlábon voltak. Egy garázsba bebetonozták, és a garázs tulaja el akarta adni a garázst , és kiásták ezért. A rendőrök akkor tetten érték őket. De úgy emlékszem legalább 5 évvel az ügy után vagy lehet 10 és akkor tudtak vádat emelni gyilkosságért.