jo a musor :)
tudom, hogy pont errol beszeltel, csak koffein es az en vitamhoz hozzaszolva, tehat gy. k. koffeinhez irtam, hogy mit ir es mirol, nem rolad, csak te reflektaltal ahhoz...remelem igy kevesbe felreertheto
te siman csak zsidoztal, de az is teljesen rendben van, megerdemlik ok is :)
"És mielőtt elkezdenél felháborodni - Igen baromi nagy különbség van az önkéntes szereposztó díványra felfekvő - majd utólag öntudatra ébredő és emiatt rinyáló nők - és azok között, akikkel akaratuk ellenére erőszakoskodtak."
es meg mindig senki nem akarja osszemosni a ket dolgot :) tekintettel arra, hogy a metoo kampanyban hany eset van, ami onkentes volt, ez az erv mennyiben kapcsolodik,. ahhoz hogy nem tetszik a metoo kampany? de tenyleg mondjatok mar el nekem, hany eset van, ahol ez relevans es igaz?
es vekonyak a hatarvonalak, na most amikor C K maga elismeri hogy atlepte a hatarvonalat, vagy amikor moszad ugynokot berelnek az aldozatra, vagy amikor az iroda ajtot gombnyomassal tudja az asztalnal ulve bereteszelni a koma, az a hatarvonalon innen van-e meg nalatok?
Es meg hany aldozatuk legyen, mire nem azzal az alvitaval jottok, hogy miert keverjuk ossze az onkenteseket a nem onkentesekkel?
ezek konkret ugyek, konkret emberekkel, perverzekkel, akik konkretan tobbnyire elismerik hogy gaz amit muveltek, ehhez hogyan jon a visszatero ervetek, hogy tegyunk mar kulonbseget, mert aki onkent, az nem aldozat?
Ki beszel rajtatok kivul onkentes esetekrol? Hol olvastatok, milyen forrasbol jon ez az onkentesseg, erdekel mert eleg hosszan es kitartoan szajkozzatok :)
van kb 40 eset amirol beszelunk, 1-et kivancsi vagyok tudtok-e ezek kozul mondani, ahol utolag rinyal az onkentesen odafekvo no, mert ez igy eleg ostoba vita, amit muveltek...
akkor szoktak emberek olyasmivel vitatkozni, amit amugy senki nem allitott, nincs az asztalon, amikor nincsenek ervek, kar hogy nektek kezdettol fogva csak erre az alvitara futotta ahol kepzelt dolgokkal vitatkoztok
gy.k.
szerintem is baromi nagy kulonbseg van az onkentesen odafekvo no, es a nem onkentesen odafekvo no kozott, ez egyszeregy felesleges ismetelnetek, ezzel mindenki egyetert
azzal van problemam, hogy hogyan jon ide az onkentesen odafekvo no esete? marmint azon kivul, hogy eloiteleteitek menten szeretnetek aldozatot hibaztatni, relativizalni stb...