Mint írtam is, H1 prompt!
11.20. reggel 12912
11.23. reggel 12921,5 Melyről szépen pattant is! Mi ez, ha nem dupla alj ?
Mint írtam is, H1 prompt!
11.20. reggel 12912
11.23. reggel 12921,5 Melyről szépen pattant is! Mi ez, ha nem dupla alj ?
milyen felbontáson látsz te duplaaljat?!
H1-en triplaaljat láthatsz legfeljebb, de azt is eröltetve, de épp ez az, hogy nem az aljrol próbálják visszahuzni pontosan, ezért nekem inkább a szokásos erögyüjtésnek tünik pont a duplaalj szintjének letöréséhez!
Dax prompt duplaalj! Lehet ezért jött le, oly nagy sebességgel tegnap! :) Meglássuk!
vagy esetleg Lenthor?? itt pár hsz-el régebben
túl vagy pörögve mint szinte mindig, kapkodsz, fórumról fórumra ugrálsz, de a pozijaid módosítására arra meg nincs idő...
de hagyjuk is ... szélmalomharc, nem az én dolgom
Nem emlékszem ki és hol, talán Hathor tette fel (még meg volt nyitva a gépemen).

12.970-nél nyitottam longot. Majd kiderül.
61.8%-os fibo 12.986
Csak nem megy le megint 12.848-ig.
Esetleg a 20 órás FED miatt is nyomták 13007-alá ennyivel?
Figyelmébe ajánlom mindenkinek az órás zászló alakzatot.
12.960 környékéről lassan el kellene kezdenie az emelkedést, ha tartja a zászló alakzatát.
2017. november 21. 21:09
Előzmény:
Mondjuk a napos alatti indik miatt kellene egy kis lefelé korrekció.
Lemehet 13.107 környékére és utána fel 13.267-re.
Vagy lemehet 13.008 környékére és utána elképzelhető lenne a 13.381 is.
De, mint írtam a "b" hullám minimális elvárását teljesítette.
-------------------------------------------------------------------
Sziasztok hazaértem.
Tegnap 13.008-at jósoltam második lehetséges célárként. Prompt időben 17:35-ig 13.007-ig ment le. 1 pont eltérés.
17:35 után elkezdték adni.
Én is éppen rá akartam kérdezni az indikátorokra a napos miatt, mert azok szerint lenne még hely felfelé.
Tegyök fel, hogy a ennek a mostani fel hullámnak a csúcsa 13380 körül lenne, akkor onnan meddig kellene lefelé korrigálnia a DAX-nak?
Mondjuk a napos alatti indik miatt kellene egy kis lefelé korrekció.
Lemehet 13.107 környékére és utána fel 13.267-re.
Vagy lemehet 13.008 környékére és utána elképzelhető lenne a 13.381 is.
De, mint írtam a "b" hullám minimális elvárását teljesítette.
Nem tetszik nekem a DAX napos Stochastic. Nagyon alacsony szinten van, ahhoz, hogy elinduljon az 5. hullámos "c" lefelé.
Felvetődött a Regular Flat, az Expanded Flat és Running Flat.
De, ezt még most el kell vetni, mert az "a" hullám jól kivehetően 5 hullámban ért le. (Majd ezekre visszatérhetünk - mert elképzelhető, ha kész lesz az a-b-c hullám lefelé az még majd csak egy nagy 'A' hullámot eredményez és így a nagy "B" akár új csúcsra is futhat-- de erről, majd később.
Szóval óráson 5 hullám le és a-b-c fel kell lennie.
A minimális célt elérte, de a napos Stochastic miatt lehet, hogy egy kis korrekció után felszaladhat 12.267-re.
Valamint azt ne felejtsük el, hogy a "b" hullám előszeretettel megy fel a 78.6%-os fibo-hoz, ami most 13.381 környékén található.
Most annyira bizonytalan, hogy shortot nem nyitnék, pláne, hogy nem vagyok holnap.
Lenthor szerinted mekkora az esélye annak, hogy felviszik 13260 környékére? Csak mert a shortjaim azt most nem igazán díjaznák :)
Ez már szinte hihetetlen kategória, most jöhet elsőként a 12700 környéke?
grat Lenthor szépen spekiztél
---------------------------------------
Köszi! Ha gép előtt lennék a héten, akkor most még tartottam volna stoppal. Elképzelhető, hogy felviszik 13.262-re.