Regisztráció Elfelejtett jelszó

Soros Görgy topik

Szia Zoli! De rég voltál…

#863524 Tapasz

Szia Zoli! De rég voltál itt. Minden redben veled?

próba per

#863510 Koffein

Soros leszólt az elefánttoronyból, hogy az EU indítson próba pert Magyarország ellen.

https://index.hu/belfold/2020/10/06/soros_gyorgy_a...

ezzel nekem semmi problémám, pereljen, itt van egy döntés, azzal lehet menni fene tudja hova, hogy erkölcsi elégtételt vegyen.

Kicsoda Soros, hogy utasítgatja az EU döntéshozatalait? Nem is itt lakik az EU területén, hanem valahol az usában egy 10 méter magas fallal körülvett birtokon. Mutasson már példát, és legalább sövénnyel vegye körül azt a qrva telket, ha már ennyire átlátható, liberális világot akar, vagy legalább költözzön az eu területén lévő tanyára.. ne féljen, hogy belátnak az ablakán, ne féljen ettől a kontinenstől annyira ... félre ne értsetek, amit letett a pályafutása alatt, az tiszteletreméltó, de ez a folyamatos ész osztás érthetetlen...

Buffett, vagy Gates sem csicskáztatja a törvényhozókat olyan szinten, mint Soros, pedig úgy gondolom megtehetnék.. elmondják véleményüket, hogy látják, mit kéne, vagy kellett volna tenni oszt be is fejezték.

Habár azt is eltudom képzelni, hogy simogatja az eu csúcsvezetőinek egóját, hogy egy milliárdos lesétál, lehajol hozzájuk, megsimogatja buksijukat, elmondja meglátását...

2019. április. 02. 17:57…

#841899 Bendeguz

VILÁG

Annyira örülnek a CEU-nak Bécsben, hogy kitüntetik érte Soros Györgyöt

A határozat szerint a magyar származású milliárdos "jelentősen hozzájárult az osztrák főváros tudományos életéhez".

Bécs város és a tartomány legmagasabb kitüntetésével, Arany Becsületrenddel tünteti ki Bécs főpolgármestere Soros Györgyöt – vette észre az osztrák hírügynökség tudósítását az Azonnali.

Michael Ludwig már felterjesztette a magyar származású milliárdost a díjra, a végleges döntést az osztrák főváros szociáldemokrata-zöld tartományi kormánya jövő kedden fogja meghozni, de ez már csak formalitás.

A közlemény szerint Bécs azért tünteti ki Sorost, mert azzal, hogy oda viszi a CEU-t, jelentősen hozzájárult a város tudományos életéhez.

Ahogy a határozat fogalmaz: Soros „mint a CEU alapítója és legfontosabb támogatója, a Bécshez fűződő intenzív kapcsolatai és példaadó ténykedése” miatt érdemes a kitüntetésre, ugyanis „az oktatásért és az emberek közötti együttélésért tett erőfeszítéseivel, valamint Bécs tudományos és gazdasági helyzetének javításával jelentősen hozzájárult a területek fejlődéséhez”.

Az egyetem március végén jelentette be hivatalosan, hogy új kampuszt nyit Bécs multikulturális 10. kerületében, a Favoritenben.

A felsőoktatási törvény módosítása és az egyetem elüldözése után Manfred Weber, az Európai Néppárt csúcsjelöltje budapesti látogatásán arról beszélt, hogy a Müncheni Egyetemmel kötött megállapodással megoldható lenne, hogy Budapesten maradjon a CEU, de ennek még mindig nem világosak a részletei.

Soros újabb véleméncikke

#835966 Láma Előzmény: #832687

Most éppen nem az van nálunk, amit a Soros szeretne. Ebből következik, hogy most éppen nyakig vagyunk a közjóban. Persze kinek mi a közjó.

Két esetet tudok elképzelni Sorossal kapcsolatban. Vagy úriemberként magasról leszarja a vajda vergődését, vagy már kész van a terv és csak az alkalomra vár(nak), hogy valóban nagyon fájjon. Aztán lehet ám majd hazaárulózni. Ezzel csak az a baj, hogy az mindenkinek fájni fog, nem csak azoknak, akik most nyakig ülnek a közjóban. Szerintem meg fogja várni a következő válságot. És ebben az a szép, hogy nem is feltétlen kell élnie már akkor.

Soros újabb véleméncikke

#832687 matgab Előzmény: #832651

nem mondta senki, hogy Soros hülye lenne, sőt...

A baj azzal van, hogy az eszét nem a közjó érdekében használja, hanem ha nyer 2 dollárt akkor azért hajlandó lenne kivégeztetni egy fél országot is...

Soros újabb véleméncikke

#832651 prfecó Előzmény: #821715

S. Gy idős nagykorú és S. Gy . középkorúnak sokkal több esze és ( persze pénze is van ) , mint a nepotizmussal és etnikai alapú politikával probálkozó kiskirályok Erdogán , Putyin és O.V nagyon - nagyon kiskorú kiskirály, szvsz

Soros újabb véleméncikke

#832631 tozsdenyul Előzmény: #832630

magyarországon az 1100km schengeni határból 500 km-en van kerítés (minöségileg most nem firtatjuk)

Az eu meg 18000km szárazföldi határán túl, még 65 000 km-en tengerrel határos

Lásd Soros gögy megjegyzése az európa erödröl.

Demokrácia

#832624 Tapasz

Szvsz vannak afrikai, közel jeleti társadalmak, amelyek még nem érettek a demokráciára.

Soros újabb véleméncikke

#832623 Tapasz Előzmény: #832622

Ráadásul Gyuri bá figlalkozik az Usa felé tartó közép és dél amerikai "menekültekkel"?

Soros újabb véleméncikke

#832622 Tapasz Előzmény: #832619

Tudomásom szerint a legális bevándorlókkal nincsen gond, csak azokkal, akik illegálisan, a zöldhatáron, papírok nélkül akarnak jönni. Nekik van a kerítés. Iratokkal jöhetnek a határonátkelőn, nem?

Soros újabb véleméncikke

#832617 rbbj11 Előzmény: #821673

összefoglalva: a német pénzügyi megszorító politika, és annak élén Merkel tehet mindenről. Nem lenne Orbán sem ekkora király, ha USA módra penznyomtatas és kozos bankrendszer lett volna 2009-ben a válasz.