Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#808020 rbbj11 Előzmény: #808005

nekem pedig az a nagy kérdés, hogy innen naposon merre? Egyáltalán fel vagy le, kivételesen arra sincs még elképzelésem se, szerintem mindkét irány ugyanolyan esélyes

DAX

#808019 olvas0 Előzmény: #808013

a mai bika péntek azért sanszos, hogy elmarad, mert a fejvállak máshogy is nézhet ki, a sziget forduló pedig túl erős a fejválakkal és túl tiszta jel a longra...

DAX

#808018 olvas0 Előzmény: #808009

"Mindig minden helyzetben, minden grafikonban benne van a fel és a le is, mindig minden grafikonra rá lehet tenni a lehet elmegy még addig, de az is lehet, hogy előtte lesz még ez is. "

Azért raktam be a grafikont, mert a te indikátoraid és elképzeléseid alapján, egész nap lefele vártad - nem kétlem, hogy okkal, hiszen saját jól felépített stratégiád van -, ugyanakkor KB nem tudta alátámasztani a megérzését, ezért tettem fel a fordított fej vállakat - és itt most ismét utalnék a fent idézet mondatomra!

NINCS szent grál, ahogy elnézem a te stratégiád sem alapvetően az eilot hullámokra épül, csak próbálsz bele kapaszkodni - remélem nem sértelek meg. A te stratégiád véleményem szerint inkább money management, pontosabban pozíció menedzselés - sokszor pont ezért vagy terpeszben. Mindenkinek ki kell alakítania a saját stratégiáját, különben csak égeti a pénzt - lásd KB. Küzd a megérzéseivel és próbálja követni az ötleteidet, de az nem fog neki menni, mert ő csak a belépési és kilépési pontokat nézi a pozi menedzselésével már nem foglalkozik, holott pont ott van a kutya elásva. Ha valaki vissza olvassa, akkor látható, hogy te nem tudsz hibázni, miért nem? Mert mindig két irányba gondolkodsz és menedzseled a pozidat. Ha fel megy, akkor kb addig mehet, ha tovább megy tartod, de nyitod rá a shortot, legfeljebb lezárod ha azon a ponton is túl megy, de a longod még úgy is meg van, ha meg lefordul akkor a longot zárod, a shortod úgy is meg van. KB nézőpontjából ezért hót felesleges kövesse az elképzeléseidet, mert te le tudod menezselni azt is, ha nem meg most vissza 12910-re se 940re, legfeljebb átszámozod, magasabban lesz az A,B,C, a 900as longokkal jól el vagy, a shortokat meg lezárod, KB ha nyitotta tegnap a shortokat13060-nál és várja a 12910-et lezárt longokkal akkor azt jól benyelte. Ugyan ez volt mikor a nagy fej vállat vizionáltad, 11700*, 11600* környékével, 11940*-es longon ülve, shortokat nyitogatva stoppal, nem volt nagy gáz, hogy úgy húzták ki a új csúcsra 4-5 hét alatt a 2 hónapos csordogálást, hogy öröm volt nézni. Viszont aki várta shortban a 11600*-at, meg még rá is nyitott 12250* körül - ha jól emlékszem ott volt még egy shortos megjegyzés, hogy onnan maximum 310-360 környéke lehet még és irány a pince -, akkor az jól megégethette magát. NEM MIATTAD! Ezt szögezzük le! Hanem azért mert nem volt saját stratégiája. Én ezért sem írtam és nem is olvastalak egy ideje, mert picit engem is összezavart, vissza kellett térjek a saját stratégiámhoz. Ezért írtam KB-nek is, hogy ne hallgasson senkire! Legyen meg a saját stratégiája. Az hogy egymással megosszuk az elképzeléseinket, az szerintem teljesen jó, az hogy sokszor nem értünk egyet, szerintem azzal sincs baj, mert ha egyetértenénk, akkor kb a hülye is tudna tőzsdézni :) Szerintem sokan tudnak meríteni ihletet, megerősítést, vagy akár egészséges bizonytalanságot is mások elképzeléseiből - de hiszen erről szól egy fórum :)

*BELESZERKESZTETTEM! A fej vállak 11600 körüli célárra mutattak, meg még lejjebb.Repkednek az ezresek rendesen :D

DAX

#808016 Daxofon Előzmény: #808007

akkor legalább próbáld meg!

állandóan vannak kifogásaid csak éppen soha nem hagyod el a komfortzónádat... soha nem erőlködsz ... soha nem fejlődsz... maradsz mindig ugyan ott és sírsz/panaszkodsz/kérdezel minden fórumon... és aztunán mentegetőzöl/magyarázkodsz és kérdezel..

azután sajnálkozol és kérdezel...

DAX

#808011 Lenthor Előzmény: #808010

A megérzéseidnek, akkor van értéke, ha grafikonon alátámasztod, hogy hova várod a nap végén és ezt az elképzelést meg is játszod.

Utána lehet értékelni, hogy jó vagy rossz volt a megérzésed!

DAX

#808010 Lenthor Előzmény: #808006

Hát fölé sikerült menni, kitört, ahogy éreztem.

--------------------------------------------------------------

KB58 De, jó neked. Te mindent megérzel. A megérzéseid közepette meg égeted a számládat!

DAX

#808009 Lenthor Előzmény: #807974

soha nem hallgass senkire csak magadra!

------------------------------------------

De, azért a biztonság kedvéért betetted a fordított fej-vállat.

Mintha sugalmaznád, hogy senkire ne hallgass, de itt van.

DAX

#808008 Lenthor Előzmény: #808005

Lejött a tegnapi 17:35-ös zárási értékhez.

Elképzelhető, hogy megcsinálja a 13.096-öt még délelőtt.

DAX

#807995 Lenthor Előzmény: #807994

Szerda este 227:205 arányban elfogadta az amerikai képviselőház az amerikai adócsomagot, amelynek hatására kissé tovább lendültek az egyébként is jókora emelkedésben járó amerikai részvényindexek

az eddigi 35%-ról 20%-ra csökken a társasági adókulcs, illetve négy személyi jövedelemadó kulcs lépne hatályba.

Fontos, hogy még a Szenátusnak is jóvá kellene hagynia egy ezzel megegyező szöveget, de a hírek szerint ott lényegesen eltérő terveken dolgoznak

DAX

#807993 Lenthor Előzmény: #807899

2017. november 16. 8:37 Lenthor

Utána a felfelé (c) irány elakadhat az EMA (200) órásnál 13.128-nál elsőre.

-----------------------------------------

Felszaladtunk a 4/B "c" hullámába.

Ellenállás a 13.096, ahol most vagyunk.

38.2%-os fibo 13.108

Ellenállás 13.121 az EMA(200) értéke.

Ha ezen is átmenne, akkor 13.189 esetleg ami az 50%-os fibo és felfelé szeret elmenni az 50%-os fiboig.

A következő a 61.8%-os fibo 13.269 lehetne, de ezt már magasnak tartom a 4/B hullámra.

https://invst.ly/5v5on

DAX

#807987 rbbj11 Előzmény: #807975

visszanyitott longjaimat zártam, erőtlen dax sp-vel szemben

De így is jól jöttem ki végül, mert maradt is az előző hibamon felül belőle profit

DAX

#807974 olvas0 Előzmény: #807958

soha nem hallgass senkire csak magadra! Mindig minden helyzetben, minden grafikonban benne van a fel és a le is, mindig minden grafikonra rá lehet tenni a lehet elmegy még addig, de az is lehet, hogy előtte lesz még ez is. De olyan is van, hogy egy kicsit túlhúzzák, vagy elengedik, viszont arra figyelj, hogy a célár előbb vagy utóbb meglesz, még ha előtte tesz egy kisebb vagy nagyobb kört az ellenkező irányba ;)