KB58 Célár kb. 13250 vagy kicsit fölé?
---------------------------------------------
13.028
Ezt érzem én is. Célár kb. 13250 vagy kicsit fölé?
Ha az EUR/USD beszakad most 1,1670-ig. Arra tart és tényleg szinkronban lévőnek látom a DAX-szal.
Úgy tünik, hogy nem nagyon akarják engedni esni. Bár az M5 chart MA-k alapján most elkezdődhetne, ha az MA50 alá esik, ha viszont fölé sikerül mennie, akkor valószínűleg gyorsabb emelkedés indulna (gondolom én...)
Jó hírek jönnek long trendben az 1. - 3. - 5. hullámoknál
rossz hírek jönnek a 2. és 4. hullámoknál.
Mindez fordítva short trendben.
és a hírek ezt mind tudják.
Elveszel a hírekben. Hírek voltak tegnap is, ma is és lesz holnap is.
A DAX hullámok közben róják az útjukat.
Erről mi a véleményetek?
-------------------------------------------
Nekem az, hogy Trump attól teszi függővé az adótervét, hogyan alakul a DAX árfolyama.
A valutázók árgus szemekkel figyelik, hogy a DAX leesik-e 12.950-re, mert erre fog az EUR/USD árfolyama változni.
Déltől indulhat lefelé.
----------------------------
Elmúlt dél.
Ha viszont bejön (és a H1 EUR/USD chart alapján nekem nekem nagyon úgy tűnik - pl. ma délután elfogadják Trump adótervét) ez az EUR/HUF esés, akkor a DAX valószínűleg 13250-13300 környékére fog menni, mert miközben 1,186-ról 1,176-ra esett, a DAX 12850-ről 13050-re emelkedett.
Erről mi a véleményetek?
Nagyon. Kezdek szétesni, kapkodni teljesen. Nagyon le kellene már zárnom az pozijaimat, mert semmi mástra nem tudok koncentrálni.
Viszont most néhány perce láttam az M5 chart kis TF-es MA-k alapján, hogy lefelé indulhat a DAX.
Nagyon el kellene tudnom adni a "legjobb" helyen a 13000 felett nem sokkal nyitott longjaimat (amiket a 13500-as csucs körül terveztem eladni) és ott néhány shortba is állni, hogy a lenti rossz shortjaimbol is ki tudjak szállni nagyobb veszteség nélkül.
Ezért vagyok ilyen ”izgága".
De még csak 13.000 környékére. Kis pihenő és csak utána 12.950.
Ma délelőtt nekem úgy tűnt, hogy a DAX nagyon szinkronban mozog az EUR/USD-vel, az utóbbi fel, akkor DAX le és fordítva.EUR/USD a H1 chart alapján nem lefelé készülődik rendesen, akkor pedig a DAX felfelé valószínűleg?
Ez most is nagyon bejött. De most innen valóban esni kellene, ameddig írtad, azaz tényleg elindul a 4/b?