Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

re

#807883 prospero Előzmény: #807873

nem igazán politikusi műsor ez nálunk még..civil szervezetek, lmbtq lobbi, sajtó, dobja be ezt a témát időről időre. Érzékenyítés.

Nem emlékszem hogy politikusok ezzel a témával foglalkoznának napi szinten Magyarországon.

Melegfelvonulás kapcsán téma, hogy ki megy el, meg ki nem.

Illetve annyiban téma: hogy a fidesz a hagyományos intézmények fennmaradása / védelme mellett foglal állást.

Ami nem lenne probléma, ha a meleg-lmbtq lobbi meg nem próbálná ezeket az intézményeket kiüresíteni.

Úgyhogy nem igazán értem miért a jobboldal van itt megvádolva "onanizálással".

Naná, hogy a kötelezően semleges neművé történő nevelésről szóló hírek, az óvodában terjesztett transzi kifestők stb. reakcióra késztetik az embert. Ami egyesek számára fétisnek, mások számára meg onanizálásnak tűnik. Szerintem meg a józan ész megnyilvánulása.

Pedig linkeltem konzervatív gondolkodót aki nálam sokkal világosabban leírja hogy miért jó a hagyomány, a család. Szerepük van egy közösség megmaradásában És ezeknek a dolgoknak a hiánya/kiüresítése/helyettesítése bizony problémákat okoz.

Szóval értem én, a jó szándékot a törvény előtti egyenlőségre. De miért gond ha nem házasodhatnak, ha a regisztrált élettársi kapcsolat ugyanolyan törvényi jogokat biztosít. Vagyon, öröklés, élethosszig történò elköteleződés. Mi az ami ebből hiányzik és kell a "házasság" intézménye? Egyetlen dolog van: a biblia azt mondja erre: férfi és nő szövetsége és lesznek ketten egy testé. Ez ami hiányzik? Rossz hírem van: azonos neműek nem tudnak egy testté válni. meg nem is arról szól a dolog, részükről, hogy egy testté váljanak. Csak arról hogy a házasság szót megkaphassák. De attól még hogy megkapják a házasság szót, az még nem lesz az.

re

#807873 banyaiz Előzmény: #807772

Ezeknek a sztoriknak ennyire felfújása abból adódik, hogy nincs akkora különbség ebben a globalizált világban jobb és baloldal között. Akkor ilyen marginális jelentőségű dolgokból kell ilyen megvédés paródiákat költeni, és különbséget mutatni.

Ilyenekből mint pl ez a migráns műsorunk.

Ebben a globalizált világban elég nehéz mind a baloldalnak, mind a jobboldalnak egymáshoz képest különbséget mutatnia mint út , érdemi különbséget, nem csak a felszín karcolgatását.

Ezt hisztérikus hangvétellel , vagy hívjuk retorikai eszközöknek , pótolják. :)

Ennek lényege minden logikát nélkülözzön , de hangos legyen. Elég egy parlamenti közvetítést megnézni. Egy Mónika show nagyjából.

Mert ha nem a hangerőn lenne a hangsúly , hanem a tartalmon akkor be kellene ismerni, hogy marginális dolgok mint különbség egy mai baloldal, és jobboldal között Ennek a jelenségnek szerintem a tökéletes bemutatása volt legutolsó amcsi választás egy Clinton -Trump boksz , aminél jobban nem lehetne bemutatni hová jutottunk. :) Trump önmagában pedig egy reklámarca ennek a jelenségnek.

Ezért kaphat ekkora hangsúlyt pl a gender téma , vagy ezért jelenik meg ilyen központi témaként . Mert egy olyan ügy ahol politikai irányzatok be tudják mutatni mennyire eltérnek egymástól. Ez a politikai célokban különbség bemutatás paródia. :)

A világvége party közben valamivel múlatni kell az időt címszóval.

Kb ez történik vsz.

Lassan az ECB-nek nem ma…

#807870 banyaiz Előzmény: #807717

Lassan az ECB-nek nem marad államkötvény amit még megvehet. Elfogy a 30%-os limit. Azért ez a pénzpumpa amit beindítottak a válság óta a világban brutál. Mindez úgy nincs inflációs nyomás ennyi idő alatt, ami elképesztő jelenség.

Usánál ne felejtsd el már elindult a kamatemelés. Igaz csak egy ilyen kamatemelés paródia egyelőre. Mert a világ többi részére várnak ha nem is hangsúlyozzák ezt a jegybankárok. Arra várnak, hogy végre a többi nagy gazdaságban is beinduljon . Kamatemelés paródia is valamilyen hatással volt azért a 10 éves hozamokra de hát elenyésző.

Jól mutatja ezt az a különleges helyzetet ez, hogy egy Mo államkötvényeit így jegyzik.

minden rendbe

#807866 Koffein

nincs mit látni, hasít a szállodaipar is... tudom, tudom, szép kártya hatás torzít...

re

#807855 KawaBazsy Előzmény: #807848

Az utsó pár hsz-ed alapján az is lehet, h nem csaj vagy, hanem meleg.. már ha ennyire véded a témát.

re

#807848 tozsdenyul Előzmény: #807828

mindegyik esetben is-is. Genetikai hatások +környezeti hatások adnak egy végeredményt. Többtényezös.

Az ember sem marad úgy, ahogy született, a 6 éves pistike eléggé aszexuális, hogy aztán 16 évesen meg csak a szexen járjon az esze/keze...60 évesen meg megint máson.

Attól, hogy valami változik, nem azt jelenti, hogy döntés eredménye, ahogy a genetikai meghatározottság sem jelenti mindig ugyanazt a végeredményt, vagy változatlanságot.

A lényeg, hogy a kialaku…

#807829 Boby. Előzmény: #807827

A lényeg, hogy a kialakult helyzet a banki többlet likviditás átcsatornázása miatt lett,nem pedig külföldi kötvénybefektetők mozgása okán.

re

#807828 prospero Előzmény: #807824

Én kérdeztem előbb.

tehát szerinted a nemváltás genetikailag determinált/programozott a bohóchal esetében, a delfineknél pedig a szexuális orentáció? Csak az ember marad úgy, ahogy született genetikailag?

A pedofil szexuális orientációval mi van? Már többször kérdeztem. Akkor az is genetikailag meghatározott? Vagy inkább súlyos gyerekkori bántalmazások / hatások következménye.

Ez a folyamat amúgy az M…

#807827 Boby. Előzmény: #807826

Ez a folyamat amúgy az MNB deklarált célja volt,nyilvánosan is meghirdetve,illetve az év folyamán több cikk is részletesen foglalkozott az üggyel.

Csakhogy a rövid papírok…

#807826 Boby. Előzmény: #807822

Csakhogy a rövid papírok mennyiségi hozzáférése részint MNB szabályozott, másrészt ugye azokon jelen pillanatban alacsonyabb a hozam, ezért azután...

re

#807824 tozsdenyul Előzmény: #807798

És az állatvilágból melyiket gondolod egy döntés kérdésének, hogy a bohóchal nemet vált, vagy hogy a biszex tini delfin hetero lesz?

sőt azt gondolom, hogy a…

#807822 prospero Előzmény: #807813

sőt azt gondolom, hogy a rövidebb lejáratú állampapírok jobban passzolnak a banki többletlikviditás menedzseléséhez.

Az lehet, de senki nem k…

#807813 prospero Előzmény: #807808

Az lehet, de senki nem kötelezi őket arra, hogy 10 éves állampapírt vásároljanak :-)

Ugyan nem vagyok egy ban…

#807808 Boby. Előzmény: #807796

Ugyan nem vagyok egy banküzemi szakember,de annyit azért tudok,hogy a banki többletlikviditás elhelyezése nem a szabadon választott gyakorlatok közé tartozik.

re

#807798 prospero Előzmény: #807768

az állatvilágban is létezik homoszexualitás, oda vissza változtatják a nemüket időről időre - mondod, egy másik linkelt cikk szerint a delfinek biszexuálisan és homoszexuálisan kezdenek, majd később térnek át a heteroszexualitásra ... csak az embernél van kódolva a génekbe a szexuális orientáció - megváltozhatatlanul??? XD?

Akkor itt egy hatalmas átverés van kéremszépen a homoszexualitással kapcsolatban - ti. hogy az: nem döntés / hatás kérdése.