beírtam, hogy 50 körül veszek, ennyi szabad pénz volt. Opusban utazom.
beírtam, hogy 50 körül veszek, ennyi szabad pénz volt. Opusban utazom.
leadtad a drótot, úgyhogy dehogynem :)
OTT1-t is eladtam, az is ment cégbe, az is felsö limiten
cig belépő pakkok megvéve 56on, diverzifikálok :)
Ma zártam mindet 1017 ért, de újra vettem 1011 ért
kösz az infokat!
Akkor AB Inbevet is venni kell, basszus adsz mára munkát...
cig vételek kényszer emelt áron megtörténtek, alig bírok persze az árfolyam után szaladni, a pakkod csökkentése miatt XD
Ma három hetest tartalmazott a KBC belépő kódom, tehát ha már speka legyen speka...
AB Inbev csökkentés, Bitcoin group növelés.
minden konzumot eladtam, csak egy mini pakkon hagytam stopot, majd visszaveszem 2700-on...cig vételre beadtam
ne már!!!!!!!!!!!!!!!!! Most miért jársz papirról papirra Lölö ellen?!
na igen, ezen már én is gondolkodtam, hogy ez esésben is emelkedni fog, lényeg hogy folyamatos hiszti legyen. Az meg ebben a túlpumpált pénzügyi világban biztos, hogy lesz.
Korrekció is kell néha...ne parazz , idén 10.000 lesz. Ráadásul a btc részvényeinek mindegy, nekik csak az a fontos, hogy porogjon, tök mindegy esik vagy emelkedik az ár közben
bitcoin meg hova esik hétvégén ? Akkor nincs szüksége az alvilágnak pénzre? Vagy ilyenkor váltják át a pénteki bevételt dollárra?
Úgy legyen!
Mondjuk mire a Rank Progress, Teva vagy a GME plusszos lesz, addig lefolyik némi víz a Dunán, az UA-t meg eladtam...
nem gondoltam volna, hogy a gyorsjelentést követő 6%-os minuszból majdnem plusz 1%-ban zárunk...! :-)
Látjátok ezért jó cannabis-os cégben tulajnak lenni! Fogták a bukóban lévő tulajok és rágyújtottak egy kis készletre és megnyugodott mindenki a pitsába...! :-DD