Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #806566

Amúgy valahogy az egész élet ilyen faktoros...

Hitelszerződést intézek magamnak...

Kedd: felhívom a vidéki fiókot, hogy elmennék a közjegyzőhöz péntek reggel, ha még aznap átküldik a papírokat a közjegyzőnek.

Tegyenek rá az email-re másolatban, hogy lássam, hogy átment.

Persze nem tettek rá az email-re.

Közben kedden bementem a pesti fiókba, ahova átküldték elméletileg a földhivatalba beadandó doksikat, de az ügyintéző szabadságon volt és nem találták a korábban már átküldött doksikat.

Ma reggel eszembe jutott, hogy most menjek-e a közjegyzőhöz vagy ne? (vidéki fiókot próbáltam hívni , de szabadságon volta vidéki ügyintéző). Írtam neki (kj-nek) reggel ,hogy igazolja vissza, hogy mehetek (mert csütörtökön nem igazolta vissza), és megpróbáltam hivogatni 8.10-ig (mivel 8-ra mentem volna). Nem vette fel, gondoltam, akkor biztos nem küldte a bank és nem is jött be.

Na akkor gondoltam most már visszamegyek a pesti fiókba a földhivatali doksikért. Odaérek megnézem az email-jeim, 8.13-kor írt a közjegyző, hogy szeretettel vár (Budán) megkapta a doksikat. Süsd meg a halat, már Pesten vagyok. Várok majdnem 1 órát, a bankban a szabadságról visszatérő ügyintéző nem kapott dokumentumot. ELakadt az egész folyamat, majd megyek szerdán a közjegyzőhöz és megvárom míg visszajön a vidéki ügyintéző a szabadságról és elmeséli hol lehetnek a földhivatali papírjaim...