Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

idezem :)

#806653 Ibiza Előzmény: #806533

:) szép munka de kevered a szezont a f@szommal..

más a vélemény nyilvánitás és mások a jelzők..

egymásra jelzők aggatása ami kerülendő..és ezt így is teszem.. Herceg rámpirított és beláttam van halvány igazság a dologban..

ilyen pl. ha rád azt írom hüje vagy.. te egy majom vagy..egy kis pöcs.. vagy ha azt írnám pl a lepippantotta az ige te teee mesüge.. szóval ezek

sorosnak gyurcsánynak orbánnak a közéleti embereknek..celebeknek..benne van a munkaköri leírásában azt aggatsz rá amit akarsz.. lásd Pl Kocsis Máté..teljesen normális hetero srác lebuzizta a homokos leány.. Kocsis beperelte és vesztett..

"egy új biorobot" határozott számnévvel és minőségjelzővel ellátott főnév..de lehet főnévi melléknév.. ha jól rémlik még..

érdekességképpen

#806652 Koffein

kíváncsi voltam, hogy kikre keres rá leginkább a nép... beszédes :)

12 hónapos trend

30 napos trend is interesting, jász nagykun szolnok megyében többen kerestek mészárosra, mint orbánra és vonára összesen..

de ami a lényeg, vannak napok, amikor többen keresnek rá mészárosra, mint gyurcsányra, vonára, néha néha orbánt is megszorongatja... simicska meg kezd feledésbe merülni, ha van valami g_cis performansz, akkor üti orbánt is, de ha nincs, akkor közel nulla az érdeklődés...

Pl az is egy jelenség …

#806616 banyaiz Előzmény: #806486

Pl az is egy jelenség híres embert megvádolni, azzal bekerülni a bulvárba, médiába és abból előnyöket szerezni. Akár egy interjúért nagy pénzeket stb. Vagy peren kívül megegyezni és szép lóvét szakítani. Vagy azzal híressé válni .

Közben az illetőnek ez károkat okoz, ítélettől függetlenül megvan az a következménye ilyen hírekkel van tele a világ.

Ez sincs jól így. De mit lehet vele kezdeni? Nem sok mindent .

Nyilván ez nem az esetek többsége vagy a probléma lényege , de ez is kapcsolódik hozzá.

Olyan szempontból nehéz …

#806611 banyaiz Előzmény: #806486

Olyan szempontból nehéz téma ez hogyan lehet részletekbe menően szabályozni. Következményekkel, súlyozni az eseteket stb. Sok árnyalata van. Elég egy egy nemi erőszak ügyet ami bírósági szakba jut megnézni. Vagy mondjuk egy családon belüli erőszak ügyet.

Zaklatásnál főleg végtelen variációja a különféle körülményeknek.

Mert függőségi viszonyokat nem lehet megszüntetni. Ha pedig az fennáll akkor azzal visszaélni is lehet . Hatalommal való visszaélést sem lehet tökéletesen kizárni. Hiába minden ember egyenlő a törvények szerint.

Nagyon nem mindegy a közeg . De most pl Hollywoodot felforgatta ez az ügy. Mindenki bejelent valamit. Ott kb úgy tudok elképzelni egy bulit mint az ókori görögöknél vagy rómaiaknál. Reggelre kivel/kikel hányszor , a ló mit keres a nappaliban , és ki ez a nő itt az ágyban, és milyen nap van, és milyen év. :) Kb így tudom elképzelni a közeget. Ebben a közegben tegyél igazságot ki kit zaklatott . Mikor lehet némelyik nem volt tiszta 10 éve nem volt egy józan napja. :) Vagy úgy váltogatta a pasikat mint a bugyiját és akkor zaklatták. Ez az alap közeg . Erre valamiféle minden szempontból tökéletes szabályozást készíteni hát nehéz ügy.

Olyasmi nehézségű téma ez mint a prostitúció szabályozása pl. Ősi mesterség, kereslet és kínálat is van rá. Mi a közeg reakciója rá nyilván fontos egy egy történelmi korban. De ezt szabályozni tökéletesen nem sikerült ezer évek alatt se.

kevin spacey hogy jön a …

#806535 Koffein

kevin spacey hogy jön a nyomtatott sajtó halálához? hogy?

http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/11/02/a_nyo...

vagy ennyire nem olvasnak nyomtatott újságot az indexesek? vagy úgy gondolja a cikk író, hogy azért nem fogják megvenni, az újságot, mert kevin spacey szerepel rajta? szerintem meg egy nagy lópikulát! aki megveszi, azért veszi, hogy angolul tanuljon, olvasson, gyakoroljon... agyrém... de ettől függetlenül, remélem jó kis ingyen reklámot csináltak és nagyobb haszna lesz szalai nóráéknak...

idezem :)

#806533 tozsdenyul Előzmény: #806501

A pofátlan g..ik

(by Ibiza)

(a szerző első szabadverse, válogatás 7 nap 6 éjszaka nem-minősitéseiből)

a pofátlan g..ik
nem mernek nők lenni..
van ilyen
nem tudom melyik kapura
támadsz
feszültnek tűnsz
paraszt
stílusod
egyre röhejesebb
nem mert erőszakolták hanem
a jobb helyzet reményében
a f@szi elnézi
anyádat
minősítgesd
jól
képzett gyökértelen
egy antinő
ez a királylány
egy új biorobot
lepippantotta
anyádat
én bottal sem piszkálnám
boncmester majomhordáitok
van ilyen
nem tudom
egyre röhejesebb
ez
személyes gond
de van ilyen
nem mernek nők lenni
boncmester majomhordáitok
a saját pöcsötökkel (vagy mivel) jácchattok
én bottal sem
személyes gond
valami csigaszerű
himnős
mutáció
piszkálnám
de egyre röhejesebb

mia baj a neolibsikkel..

#806520 Ibiza

meg akarják ölni a bizalmat az adott szó becsületét..a tiszteletet a szépséget a

harmóniát, a szerelmet, a férfi-nő csodás kapcsolatát..el akarják vágni a

gyökereket..csodálatos hagyományainkat.. a természetes család

fogalmát isteni szépségét..

soros és hivei...mennyetek inkább kibucba..ott a saját pöcsötökkel (vagy mivel) jácchattok..

első a magánélet...az a …

#806517 Ibiza Előzmény: #806514

első a magánélet...az a háttér..ezen alapul az önbecsülése...ez az alap..ha ez nem jó egy nőnél akkor kompenzál.. egyszer csak összeomlik a vár..néha itt is láthatunk ilyet.. pl nyúlosz punciusznál ,)

aki megtalálja az egyens…

#806514 Koffein Előzmény: #806502

aki megtalálja az egyensúlyt, az jó vezető tud lenni... sokan kompenzálnak, férfias karaktereket vesznek fel, megerőszakolják saját egyéniségüket...

vannak jó női vezetők, s…

#806502 Ibiza Előzmény: #806407

vannak jó női vezetők, sajnos sokan kompenzálnak. Ázsiában - pl thaiföldön- nagyon jók a női menedzserek..kinai céggel is tárgyaltam, nagyon jó volt a csajszi..

idézd be az ominózus min…

#806501 Ibiza Előzmény: #806460

idézd be az ominózus minősitést valakiről..

ne feledjük te küldted el anyjába prosit és te mondtad neki kussoljon....azéé ez nem szép lássuk be.

"Mivel itt többségben va…

#806486 tozsdenyul Előzmény: #806468

"Mivel itt többségben vannak a férfiak, nyilván azok a megemlítések kerülnek többségbe, amelyre a férfitársadalom érzékenyebb."

"Nem a potentátok feljelentése kapcsán jutok el oda, hanem ettől függetlenül"

Ja, a te részedröl lehet, de itt az volt a helyzet, hogy a potentátok megemlítése kapcsán azonnal a feminizmus ekézése jött embriópózba helyezkedve, mint a potentátok emlegetése kapcsán a valódi probléma, nagyon nem függetlenül... Nem mindegy a kontextus.

Nem értem amúgy a mindenhonnan elöbukkanó erös sztereotíp félelmeket a feminizmus kapcsán, én egyáltalán nem érzem fenyegetve magam. Fóbiának tünik, de lehet tévedek és titeket valóban emaszkulinálni tud a feminizmus :)

"Rengetek sztereotípia él a fejekben arról, hogy a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak, pedig ez nem igaz "

Ontjátok az alá nem támasztott sztereotípiákat, beszélgetésekböl meg hasonlókból.

Mivel itt többségben van…

#806468 TrendMan Előzmény: #806462

Mivel itt többségben vannak a férfiak, nyilván azok a megemlítések kerülnek többségbe, amelyre a férfitársadalom érzékenyebb.

Nőkkel folytatott beszélgetésből gondolom, hogy a nők többsége számára ez a téma idegen.

Nem a potentátok feljelentése kapcsán jutok el oda, hanem ettől függetlenül.

A nők már sok szempontból fölényben vannak:

Akkor is védi valaki az érdekeiket, ha erre semmi szükségük nincs.

Tovább élnek, korábban mennek nyugdíjba.

Akkor is sokszor előretolják őket vezetői pozícióba, ha őket ez igazán nem érdekli.

Munkahelyi közösségekben a nők összedolgoznak - nagyon sokszor kifejezetten férfiak ellenében. Ezáltal sok férfi számára az önérvényesítés egy versengő atmoszférában nehezebb.

Rengetek sztereotípia él a fejekben arról, hogy a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak, pedig ez nem igaz (ha esetleg igen, akkor is csak a felső jövedelmi decilisben).

Erre a média rá is játszik.

Azok a szempontok viszont, amelyek a férfiak számára hátrányosak alul vannak reprezentálva.

Csak két példa:

Gazdasági válság idején egy férfi sokkal nagyobb eséllyel veszti el az állását, mint egy nő.

Ha egy nő az irodában kiborul, akkor támogatást talál.

Ha egy férfi borul ki, akkor többnyire további kirekesztésben van része.

persze hogy ossze van mo…

#806462 tozsdenyul Előzmény: #806403

persze hogy ossze van mosva, en csak az osszemosas okait elemzem egy hete :)

az osszemosasnal kicsit tobbrol van szo, ha 1000 hsz-ben, az

1) meg van emlitve 2-ben,

2) meg van emlitve 998-ban

ami egyebkent, igy ilyen formaban, 1)-nek a relativizalasat jelenti, es tokeletesen igazolja amugy a feministakat e konkretumban...

azt mondjuk megkerdezem, hogy mibol gondolod, hogy a nok tobbsege sem ker a feminista, "tulemancipalt" vilagbol...

mert azt mar meg sem kerdezem, hogy "potentatok" feljelentese kapcsan hogyan jutsz el oda, hogy a vilag "tulemancipalt"

en nem tudom, mibol gond…

#806460 tozsdenyul Előzmény: #806391

en nem tudom, mibol gondolod hogy neked szabad gyakorlatilag barkit a vilagon minositgetned es folyamatosan, de mimozakent kikered magadnak...

megint anyazol, felkapod a vizet dehat nem a tukorrel van most sem baj szivi , te tenyleg az vagy, ami :)

A lakhelyemhez közeli pi…

#806447 TrendMan

A lakhelyemhez közeli piacon ittam egy kávét és a kisfröccsöt épp most.

A sorban mögöttem álló a rendelés ideje alatt eltelt 30 másodpercben arról beszélgetett a pultosnővel, hogy az Operettszínházban is lebukott valaki, akinek felesége és 3 gyereke van és már 2 embert lefizettek, hogy ne pattanjon ki a dolog:-)

Fogalmam sincs kiről van szó, de érdekes, mennyire átszövi ez a dolog most a mindennapokat.

(Marton ugye nem Operettszínház, hanem Vígszínház.)

Nekem egy női főnököm l…

#806415 KawaBazsy Előzmény: #806407

Nekem egy női főnököm lett, haláleset miatt, nem is maradtam sokáig.. :-) Amúgy nem a nemével volt baj, hanem a hozzá(nem)értéssel.

Ha nyúl végre bevallaná, h csaj, akkor sokkal kedvesebbek és megértőbbek lennénk a nézeteivel szemben. :-)

Voltak női főnökeim, sok…

#806407 Koffein Előzmény: #806403

Voltak női főnökeim, sokkal elborultabbak, mint a férfiak... ha 10ből 1 férfi főnök pszichopata, akkor 10ből hány nő pszichopata? :)

A legviccesebb, hogy amikor a nők megtudják, hogy női főnököt kapnak, azok is fogják a fejüket, hogy jesszus csak női főnököt neee :) persze ennek is megvannak az okai...