Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #806371

Ne maszatolj..egyáltalán ne igy volt,

arról volt szó 20évután mindenféle bizonyiték és védekezési lehetőség nélkül el lehet kaszálni bárkit.. van egy állitás..szexuálisan zaklatott..amit élből elfogadnak valósnak..ha a másik azt mondja nem..akkor mekkora szemét még be sem vállalja..

arról volt szó ha valaki szóváteszi..talán nem 20év után kellene előjönni ilyen történetekkel.. erre jön a jófejkedős válasz..persze az áldozatot hibáztatják a soviniszta disznók..ilyenek a magyarok..ilyen a zorbán kormány..

mellesleg amit beraktam videót a "művésznőről" onnan fogva én bottal sem piszkálnám.. számomra egy antinő..semmi nincs benne ami a NŐ...(ettől persze nem lehet senkit zaklatni..de fenntartásaim vannak) úgy látom ez a jövőtök..ez a neoliberál vonal.. elnyomni a szexuális jelleget..átjárható nemiség.. Én már öreg vagyok ehhez..és nem is értem..nem is értem kit nem fog meg egy nő..aki ha rádnéz elolvadsz.. benne van minden zsigeredben..akit jó szeretni..akivel eggyé válsz.. összeforrsz..jó az ize illata.. akit minden érzékszerveddel szeretsz..akivel együtt repülsz az űrben..

szerintem ezek a szerencsétlenek nem is tudják nem ismerik ezt.. android 6.0-a vezérelt droidok lesznek