Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #806379egyrészt anyádat minősítgesd..ő biztos elnézi paraszt stílusod..
tudom neoliberális majomhordáitok harcban állnak.. de legalább a formára adhatnátok ha már ki akarjátok sajátitani a liberalizmus szót.. gúgli a cimborád..
másrészt a dolog visszaolvasható mi honnan indult..
feminizmus tőlem mehet.. ha egyenlő munkáért egyenlő bér és egyenlő jogok a cél..
ha azt jelenti egy nő feladja nőiességét.. a női előjogokat..akkor Én azt személyes butaságának gondolom.. és nincs vele dolgom.. lilláék nem mernek nők lenni.. van ilyen..személyes gond..
ez a lilla megfelelő pár lenne neked..lásd video.. bár nem tudom melyik kapura támadsz..most éppen mi a gendered.. valami csigaszerű himnős mutáció lehet ez a neolibsi irány..
tudom most frusztrálodtok..hiszen nem jönnek be a számitások..főnökötök beszólt nem terjed kellőképpen a neoliberálbalos métely.. kiszorultok a hatalomból... lassú a migránsosodás...de hát nem tudom mire számitottatok.. még nem elég birkák az emberek..
fraid modta minden férfi szerelmes az anyjába.. ha azt mondod nem akkor rávágja..aháááá még tagadja is.. kb ez az érvelési logikátok..
:) de remélem minden rendben, feszültnek tűnsz boncmester.. igyál egy tisztaszeszt az egészségemre..és fogd a nyuszira.