Így OK ;-)
Amúgy Te is megérdemelnél egy külön fórumot!
Erre válaszoltam, te írtad: Ennek a fórumnak Lenthor a motorja tőle akar tanulni és fogásokat ellesni mindenki itt.
Nem a link-el van gond, hanem azzal hogy lassan több a TE beírásod/találgatásod/kérdésed/félelmed/igazolás keresési beírásod mint Lenthor-é!
Az itt a gond és ezért írom és írtuk is már többen is hogy csökkents az aktivitásodon vagy fojts meg más fórumot ha úgy tetszik... ezt használná más is ;-)
Én is nagyra értékelem ezt a fórumot és Lenthort, aki folyamatosan közzéteszi itt az elképzeléseit chartokkal alátámasztva és nem célom a fórumot ellehetetleníteni, sem másokat zaklatni.
Nemrég ugyanide más is tett fel linket, ha jól emlékszem az egyik ugyanaz volt, mint amit most én feltettem. Ezzel csak a különböző elképzelések, lehetőségek megfontolását gondoltam elősegíteni, más célom nem volt velük, de rendben, a jövőben nem teszek fel linkeket, ha ez zavaró.
Én is hasonlóan látom! Ennek a fórumnak Lenthor a motorja tőle akar tanulni és fogásokat ellesni mindenki itt.
Már többször kértünk, hogy ne itt keress a saját (általában téves!) teóriáidra igazolást vagy éppen cáfolatot. Nem szoktad megfogadni még a tanácsokat sem amit itt kapsz.
Ha tiszteled egy kicsit is a fórumot, akkor légyszi ne lehetetlenítsd el ... Ritka az ilyen korrekt és nyugodt, de egyben szakmai fórum, nekem nagyon sokat jelent az itt zajló eszmecsere.
Szia!
Nagyon kedves vagy, hogy elemzéseket teszel föl, de szerintem azt mindenki talál. Ide azért néznek be, hogy Lenthor elemzését olvassák. Ne vedd sértésnek. De nem értem mindenkit állandóan zaklatsz minden fórumon a hozzászólásaiddal. De láthatod, hogy szinte mindenki máshogy látja.
Szia!
Nagyon kedves vagy, hogy elemzéseket teszel föl, de szerintem azt mindenki talál. Ide azért néznek be, hogy Lenthor elemzését olvassák. Ne vedd sértésnek. De nem értem mindenkit állandóan zaklatsz minden fórumon a hozzászólásaiddal. De láthatod, hogy szinte mindenki máshogy látja.
Sziasztok, jó reggelt!
Két kapcsolódó elemzés mára a DAX-hoz:
https://translate.google.hu/translate?sl=de&tl=en&js=y&prev=_t&hl=hu&ie=UTF-8&u=https%3A%2F%2Faktien-mag.de%2Fdax-analyse-zum-02-november-2017-ungebremst-nach-oben%2Fp-10293%2F&edit-text=
Ezt, hogy lehet úgy kommentálni, hogy megmozgassa az EUR/USD árfolyamot (elég, ha megerősítik a decemberi kamatemelést?)?. Bár tudom, elég kreatívak tudnak lenni.
Lehet, hogy 13.620 előtt lemegyünk 13.350 környékére. De a korrekciókat csak kis mértékben teljesíti mostanában.
Ma csak 19 óráig van kereskedés, nem 22 óráig, mint általában?
------------------------------------------------------
Tudtommal az óra állítás miatt 21 órakor zár USA, lehet hogy addig van kereskedés.
19 órakor a FED döntés van, ami megmozgathatja a piacot.
Az elkövetkező napokban van esély a "szigetfordulóra"
Ha réssel lefelé nyit 13.345 alá, akkor szigetet hagyhat maga után, ami jelzés lehetne egy kis korrekcióra.
19:00 USD
Federal Funds Rate <1.25% <1.25%
19 óráig még van idő!