Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

Ricsi

#806496 Ricsi Előzmény: #806487

Erre válaszoltam, te írtad: Ennek a fórumnak Lenthor a motorja tőle akar tanulni és fogásokat ellesni mindenki itt.

KB58

#806392 Daxofon Előzmény: #806390

Nem a link-el van gond, hanem azzal hogy lassan több a TE beírásod/találgatásod/kérdésed/félelmed/igazolás keresési beírásod mint Lenthor-é!

Az itt a gond és ezért írom és írtuk is már többen is hogy csökkents az aktivitásodon vagy fojts meg más fórumot ha úgy tetszik... ezt használná más is ;-)

KB58

#806390 KB58 Előzmény: #806389

Én is nagyra értékelem ezt a fórumot és Lenthort, aki folyamatosan közzéteszi itt az elképzeléseit chartokkal alátámasztva és nem célom a fórumot ellehetetleníteni, sem másokat zaklatni.

Nemrég ugyanide más is tett fel linket, ha jól emlékszem az egyik ugyanaz volt, mint amit most én feltettem. Ezzel csak a különböző elképzelések, lehetőségek megfontolását gondoltam elősegíteni, más célom nem volt velük, de rendben, a jövőben nem teszek fel linkeket, ha ez zavaró.

KB58

#806389 Daxofon Előzmény: #806388

Én is hasonlóan látom! Ennek a fórumnak Lenthor a motorja tőle akar tanulni és fogásokat ellesni mindenki itt.

Már többször kértünk, hogy ne itt keress a saját (általában téves!) teóriáidra igazolást vagy éppen cáfolatot. Nem szoktad megfogadni még a tanácsokat sem amit itt kapsz.

Ha tiszteled egy kicsit is a fórumot, akkor légyszi ne lehetetlenítsd el ... Ritka az ilyen korrekt és nyugodt, de egyben szakmai fórum, nekem nagyon sokat jelent az itt zajló eszmecsere.

DAX

#806388 Gabor2017 Előzmény: #806384

Szia!

Nagyon kedves vagy, hogy elemzéseket teszel föl, de szerintem azt mindenki talál. Ide azért néznek be, hogy Lenthor elemzését olvassák. Ne vedd sértésnek. De nem értem mindenkit állandóan zaklatsz minden fórumon a hozzászólásaiddal. De láthatod, hogy szinte mindenki máshogy látja.

DAX

#806387 Gabor2017 Előzmény: #806384

Szia!

Nagyon kedves vagy, hogy elemzéseket teszel föl, de szerintem azt mindenki talál. Ide azért néznek be, hogy Lenthor elemzését olvassák. Ne vedd sértésnek. De nem értem mindenkit állandóan zaklatsz minden fórumon a hozzászólásaiddal. De láthatod, hogy szinte mindenki máshogy látja.

DAX

#806375 KB58 Előzmény: #806374

Ezt, hogy lehet úgy kommentálni, hogy megmozgassa az EUR/USD árfolyamot (elég, ha megerősítik a decemberi kamatemelést?)?. Bár tudom, elég kreatívak tudnak lenni.

DAX

#806364 Lenthor Előzmény: #806361

Ma csak 19 óráig van kereskedés, nem 22 óráig, mint általában?

------------------------------------------------------

Tudtommal az óra állítás miatt 21 órakor zár USA, lehet hogy addig van kereskedés.

19 órakor a FED döntés van, ami megmozgathatja a piacot.