Az ilyen haladó szellemű királyfiakkal szoktak véletlen balesetek történni, egy vadkan, véletlenül elsült pisztoly, előre nem látható autó vagy vonatbaleset:
Az ilyen haladó szellemű királyfiakkal szoktak véletlen balesetek történni, egy vadkan, véletlenül elsült pisztoly, előre nem látható autó vagy vonatbaleset:
vagy cunci..de lehet még nem döntötte el..:)
http://24.hu/elet-stilus/2017/10/26/porazon-huzta-...
http://www.origo.hu/gazdasag/20170616-kina-szeretn...
most már kapaszkodhatnak a nyugati cégek..hatalmas konténerátrakók..kikötők.. és a kalózkodásra hivatkozva még katonai bázisokat is kialakitottak..
Afrika a jövő..ritka földfémek.. olcsó munkaerő..minden beruházást.. olcsó félig elavult máshova el nem adható technológiát be tud fogadni.. az itt 20éves időugrás..
nem beszélve arról..visszaszippantaná az eu migránsok egy részét..
hála trámpnak nemsokára nyilvánosságra kerülnek a kennedy akták
https://index.hu/kulfold/2017/10/24/kennedy_aktak_...
vajon minden szálat elvágtak? átírták a saját szájuk íze szerint a nyomozati aktákat, amiből kiderül, hogy oswald meg ruby is magányos farkasok voltak? :)
Nem tudom hány férjet fogyasztott el hollywoodi pályafutása alatt. Nem bírták a gyűrődést. Biztos sok mindent tudna mondani arról, hogy kell bánni a hatalmaskodó férfiakkal. :) Ilyen Weinsteinekből vagy , hogy hívják ezt a faszit , és Martonokból reggelire 3-at elfogyasztott volna . Így ránézésre nem hiszem sokáig bírták volna a tempóját.
Egyébként ez a film nagyon jó amiből ez a részlet van, érdemes megnézni. Könyv sokkal jobb persze , de a film is igen jól sikerült. Gábor Zsazsának mintha testre szabták volna Jane Avril szerepet. kb mintha a saját életét játszaná el. Zseniális vsz. Ez kulturális percek rovat, nem akarom félrevinni vele a témát.
Pedig én erre akartam kilyukadni. Mármint ,hogy összetett a téma , és van minden mint a búcsúban.
Szerelemben mindent szabad , és hát mindenki azzal harcol amilyen eszköze van.
Ebben a "harcban" nem becsülném le a női eszközök erejét. :) Sőt.
Az nyilván egy jogos igény ha tényleg zaklatták azzal valamilyen fórumhoz tudjon fordulni ahol komolyan veszik a problémát. Meglegyenek erre az automatizmusok.
De a probléma az milyen fórum legyen az ahol bármit tudnak érdemben ezzel kezdeni. Fegyelmi eljárás és elbocsájtás visszaélt a hatalmával, mindez a helyi "szakszervezet "részéről?
Mert felmerül hogyan kezeljük azt a helyzetet, hogy pl adott esetben színésznőkről van szó . Az élet is egy nagy színház.
Egy színősznőnek rutin ujjgyakorlat eljátszani mondjuk a végzet asszonyát , a romlás virágát, és a szende szüzet is. Aztán ember legyen aki kibogozza valójában mi történt , nem egy munkahelyi "szakszervezet", vagy egyetemi "diáktanács" vagy akármilyen fórum.
Mondjuk ha ezt az eseményt Gábor Zsazsa megélhette volna. Lenne mondanivalója az ügyben mondjuk milyen női fegyverekkel lehet harcolni. :) Mondjuk egy színésznőnek.
Tőzsdenyúl egy PUNCI! :-)
Tuti csaj, nézd meg a képét, ott a brépa a szájában! :-)
Pedig nekem, így visszagondolva, egyre csajosabbnak tűnsz.. :-D
nem vagyok no, te luke :)
a ket nezopont kozul az egyik nincs sem itt a forumon kepviselve, sem olaszorszagban...
szoval ha az igazsag a ketto kozott van, akkor a macso koznyelv kurvara elfogult es elnyomja az egyik allaspontot
amit mutat az is, hogy 99% feljelentest se tesz, vagy semeddig sem jut hivatalosan
azaz nagyjabol a nok 50%-a (az aldozatok) egy nagy lofaszt kapnak a ferfi tarsadalomtol (kepletesen is), meg amelle hogy amugy aldozatok, mig a kurvak (a masik 50%) meg nem zavar senkit a gyakorlatban (mert feljelentest nem tesz) csak titeket zavarnak elmeletileg a fas tudja miert - otleteim termeszetesen vannak :)
Úgy azért más.. De akkor is úgy gondolom, h az igazság a két nézőpont (minden nő áldozat/maguknak akarták, mind qrva) közt van.
eddig nem tudtam, hogy az hiányzik :)
"nem olyan egyszerü, mint pasiként, hasonlót sem átélve gondoljátok"
Ok, de eddig nem említetted, h csaj vagy. :-)
A nőkkel kapcsolatban is vissza kell térni az alapokhoz..Én kb így látom.
1. a biologiai adottságok, a nők nem férfiak, más a felépítésük másak az adottságaik..másképp gondolkodnak, mások az agyi képességeik..adottságaik..másra vannak kihegyezve.. - erre már ugrik a sok debil..de pont itt van a hátrányos megkülönböztetés..mert nem azt írtam ez negatív.. hanem mások...és azt sem írtam a férfiak mindenben jobbak...
2. megint vissza kell menni a valláshoz.. a vallás által korlátozott társadalmi fejlődésekhez.. ne feledjük a vallások sokezer éves praktikumok legendák és igérvények gyüjteménye.. a hatalomhoz szükséges jól vezethető polgárok elvárt viselkedési normái vannak belefoglalva.. erre jön a bigottság.. csak az én vallásom az egyedüli jó.. ezért ölni is kell..mert a cél szentesit..
A vallások és az akkori szokások.. az ekkori praktikus életvitel alkotta a társadalmak felépítését.. a nőknek a nagy családok kialakításában volt jelentős szerepük.. mert kellett a nagy család..hiszen csak a család volt a társadalombiztosítás.. a közös erő a közös termelékenység.. a betegségek is tizedelhették.. A nők ezért nem tanulhattak.. mivel tudatlanok voltak nem is szavazhattak..
változott a világ változott és finomodott a társadalmi felépítmény.. kialakult a világi társadalom.. ami a vallást tiszteletben tartja.. de világi törvényei szerint működik..a vallás követőinek is tiszteletben kell tartani a világi törvényeket..szabad a választás ne feledjük ezeréves rögzülések vannak az emberekben de nézzük meg az utóbbi 100év fejlődését.. megnéztem..Magyarországon 1918 óta szavazhatnak a nők..usában csak 1920ban. (az is megérne egy misét mi van a bőrszin szerinti egyenjogúsággal)
Változik a
világ de nem egységesen.. a jólét hozza el a változásokat..a
gyarmatosító..kizsákmányoló országok tudtak finomabb társadalmi formát
kialakítani.. amikor már nem az elsődleges igényeid kielégítésének
élsz.. persze ez sem megy magától...kellettek forradalmak.. lázadások..
amik motorja a kilátástalanság és a t.rétegek közötti hatalmas
szakadékok.
A nők tanulhatnak, képességeik szerinti munkát
vállalhatnak.. természetesen kapjanak azonos munkáért azonos
teljesítményért azonos bért.
A szexuális erőszak pedig legyen egyforma..akár férfit akár nőt erőszakolnak.. vagy zsarolnak be.Ha önként bevállalták akár férfi akár nő..akkor vállalják a döntésüket.
Itt megint migráncsozni kell.. ha egy európai férfi zaklat szexuálisan egy nőt az azonnal börtön kivégzés ugye..de ha egy migráns ujjazik fogdos csoportosan..
akkor az beilleszkedési probléma? Meg van zavarodva szegény? az
európai nőket oda kell dobni? ez egy bónusz nekik? nem hallottam ezzel
kapcsolatban a nagy emancipált forradalmárokat..
úgy látom tovább megy a debilkedés.. most éppen a mentsük meg a szegény szerencsétlen butácska nőket jelvények játszanak.. beállítva a nőket gyenge ostoba szexuálisan bármikor kizsákmányolható..akaratgyenge lényeknek.. akik nem tudnak kitörni évezredes elnyomásukból..
A nők egyáltalán nem eszköztelenek, ezt azok tudják akik valódi férfi-nő kapcsolatban élnek... férfi és nő kiegészíti egymást.. persze persze megy az okoskodás.. gyorsan fel akarnak ismerni valamit amit épp olvastak.. na ez éppen az áldozat bűnössé nyilvánitása..
1.ha a nő nem jelzi ha szexuálisan zsarolták őt..akkor kiteszi a többi nőt is hasonló helyzetnek..
2. tegyünk különbséget ha valakit megerőszakolnak..vagy van választása..nem akarja de megteszi.. ezzel magának kell elszámolnia.
Európában már régóta egyenjogúak és megbecsültek a nők, ezt is elfelejtik a migráncs simogatók.. akiket éppen betelepiteni akarnak.. akiknek a nők csak szexuális tárgyak és nem csak a nőket veszik semmibe hanem a más vallás követőit is.. ezt nem lehet 1év alatt integrálni..
Pl mikor ezt a Vizoviczkit lekapcsolták valami ilyesmit szövegelt , hogy sok mindenkiről sok mindent tud . Gondolom valamiféle egyezségre pályázott volna. Gondolj bele egy felvétel a nagy ember és az éjszakai élet találkozik, lehet, hogy a politikai karrierjét tönkretenné . Mondjuk félreérthetetlen helyzetben egy prostival a kereszténydemokrata házas több gyerekes képviselő. Hát nem az első eset lenne a világtörténelemben.
Szóval nagyon sokrétű téma ez, legalább annyira mint a hatalommal való visszaélés lehetőségei. Plusz legalább ennyire sokrétű téma az is, hogy ember és ember egyenlő, kivéve az egyenlőbbeket adott szitukban.
Vagy pl Clinton munkássága az Ovális irodában. :) Abból is mekkora zűr lett. A végén olyasmire emlékszem Monica kártérítési per hegyeket indított, és dollár hegyekért adott egy exkluzív interjút. Szóval most erre mit lehet mondani mint jogi helyzet tanulságok stb.
Pl kémelhárítás is előszeretettel használta, használja gondolom ma is a női csábítást.
Mondjuk Mata Hari . Vagy azok a szituk mikor valakiről kompromittáló felvételek , és akkor na az asszonynak nem mutatjuk meg, nem kerül a nyilvánosság elé ha egy két apró szívességet megtenne. Erről arról jelentene egyebek. Máris kezükben van a csóka.
Szóval igen bonyolult ügy ezen a szexuális vonalon a hatalommal való visszaélést törvényekkel finomítani. Hogyan is kellene tovább finomítani ezt.
Eleve azt meghatározni nagyon bonyolult vsz mi számít zaklatásnak. Lehet, hogy ugyanez egy munkahelyen egy komoly zaklatás mondjuk a főnöktől ami egy szórakozóhelyen egy semmiség. Akár egy megjegyzés is lehet nagyon komoly zaklatás.
Usaban nem kis pénzeket legomboltak már peren kívüli egyezségekben ilyen ügyekben. El tudom képzelni azt is nem egyszer rájtásszva a dolgokra. Pl híres sportolóknál divat lett, hogy a csaj erőszakról kiáltozik aztán peren kívül megegyeznek pár millió dollárban. Aztán , hogy tényleg erőszak volt e . Vagy a csaj erőszakolta meg ki tudja. :) Na jó persze itt is lehet bőven olyan, hogy tényleg erőszak történt.
Csak ezeket tisztázni, bizonyítani stb .
Akkor ez még hol van attól a hatalommal ne lehessen visszaélni. Akár csak szexuális téren, az élet minden területéről nem is beszélve.