csövesek összecseszik a környezetet ahol elfoglalják a padokat.. igy ülésre használható..
csövesek összecseszik a környezetet ahol elfoglalják a padokat.. igy ülésre használható..
Azért, mert valaki nem érti, még nem megmagyarázhatatlan.
A volt régi Nemzeti Színház (most nem tudom, hogy hívják) ott van a tér közelében, ezért a téren történt dolgok sokszor így-vagy-úgy művészi installációként is felfoghatók.
Továbbá a bratyók szép számmal képviseltetik magukat ezen a környéken. Könnyen lehet, hogy ők is érintve vannak itt, közvetve vagy közvetlenül, pl. valakik félnek, hogy a fém-padoknak-lába-kél.
Ha tonnás kövek vannak rajta, kisebb ennek az esélye:-)
én eddig örülök neki, és a hozzaallasnak. Nem a mocskolodas volt, nem Orbanozas , hanem arról beszélt, milyen országot képzel el, mit kell csinálni, miért lesz az jobb. Végre.
Most nézem, hogy ez a Bojár Gábor is miket össze nem hord. Azt mondja, hogy 2020ig fegyveres konfliktus vizionál a szomszédokkal, amit Orbán kezdeményez trianon évforduló alkalmából... wtf???
azért van benne valami..ne csak a haveri kutyákat olvasd.. én kinozom magam mindegyik oldallal..
nagy igény lenne egy objektiv hirforrásra..
Szerencse, hogy van az országnak egy mindig igazmondó Habonymédiája, különben soha nem derülne ki az igazság. :-)
Kezdik túltolni Széllt.
Megint az kezd előjönni, mint 2009 őszén, amikor kapott az LMP egy XXL-es hátszelet, a csapból is ők folytak. Megint kezd ilyen érzésem lenni.
Ezt csak olyan szempontból hoztam példaként, hogy adott cégnek nyilván nem az lehet az üzletpolitikája , hogy a biztonsági őr kickbox tudását minél gyakrabban bemutassa az ügyfeleken. :)
Nyilván lehet ilyen eset , de ha egy mód van rá ne fajuljon idáig a dolog.
Viszont ha már megtörtént akkor ennek van egy visszacsatolása a menedzsmenthez, hogy hoppá itt teendők vannak. Fennforgás van a gépezetben.
Nyilván nem úgy fogják ezt kezelni, hogy tartanak egy tréninget az üzletvezetőknek ahol gyűlöletre fogják uszítani őket. + a biztonsági embereknek egy tréninget ahol vér és bél kiáltással szuronnyal egy vevő feliratú bábút kell támadniuk. :)
Nyilván nem ez lesz a visszacsatolása a történetnek a menedzsment felé mint teendő. Gondolom én.
Mondjuk szerintem mikor a síró kirabolt nő esete a mentőssel történik a MÁV pályaudvaron akkor szintén valamiféle visszacsatolása kellene legyen a MÁV menedzsment felé is. Több szál is hirtelen eszembe jut amin különféle teendőket jelez az eset. Nem vagyok benne biztos , hogy ezt észlelték. Ezért hoztam példaként ezt a Kfc-s sztorit.
"Kristálytiszta az USA számára, mi folyik a magyar médiapiacon,.."
David Kostelancik megmondja a tutit..
A lentebbi pár hsz a kfc-s balhéval kapcsolatba ezt tükrözi, helyesen lett szájba verve az alkesz újságíró.
Igen, meg kell hallgatni a másik felet is, a belső kamerafelvételeket közkincsé kell tenni, hogy lássuk mi történt. Kötekedett, vagy nem kötekedett, azt követően kezdett kötekedni, ahogy egy üres papírt tettek az orra elé, vagy már azt megelőzően is hülye volt? Bármi is történt, úgy gondolom, hogy egy étteremben, egy biztonsági őrnek nem az az elsődleges feladata, hogy szájon verje a vásárlót, hanem az, hogy rendet teremtsen, ha balhézni akar, akkor kitessékelje, beálljon az ajtóba és ne engedje vissza. De itt mi is történt? A probléma honnét jött? Panaszkönyv. Miért nem volt panaszkönyv? Miért nem akarták odaadni? Több kérdés is felvetődik, ami nem tiszta.
Egy biztos, mindkét fél hibázott, de a legnagyobbat a szolgáltató, mert rosszul kezelte az adott problémát.
A sztorit teljes terjedelmében el lehet olvasni: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015582335...
Videó: http://index.indavideo.hu/video/Megvertek_az_Index...
Kfc közleménye: https://www.facebook.com/kfcmagyarorszag/posts/101...
A videó alapján, nem volt vészesen részeg a csávó...
http://www.origo.hu/itthon/20171012-hvg-vedi-a-job...
nekem mindig fura volt vona.. beleült és elcsavarta a nemzeti vonalat.. ma már a libsikkel csasztuskázik..
hol vannak az alapkövek..
https://hu.wikipedia.org/wiki/Jobbik_Magyarorsz%C3...
ilyen volt és ilyen lett?
vona nem egy észlény.. beetetik? megvezették? vagy küldetése van?
vagy csak arról van szó a hatalom ennyire mámorító? mindegy kivel csak jusson valami?
de persze a neoliberábal is megér egy felolvasást..
per speciel ez a pali ivott nálam már , amikor ingyen volt minden( pálinka , sör , bor ) de a szendvicset vissazadta , mert 250 Ft - ba került.
Viszont ha már kiderítették , h az alvállalkozó és KFC mit csinál mennyi adót fizet. Szeretném látni ez az újságírónak titulált alkoholista milyen alapon jutott be egy zártkörű rendezvényre (Corinthia Grand Hotel) ráadásul meg sem hívták.
?? hol írtam?
azt mondom hallgattassék meg a másik fél is..ha már újságírás.. mert ez jelenleg elég egyoldalú.. de bizony az újságró elitnek gondolja magát..de egymást tapossa a pörköltös bödönnél.. szereti ő csak felvillantja a sajtóigazolványát- vagy egy cikkel fenyeget és megkapja amit akar.. jobb nem ujjat húzni vele.. anno 100ával adták ki haveroknak sajtóigazolványt méhész- vagy mezőgazdasági lapok mert ingyen bemehettek rendezvényekre..
értem én, megérdemelte amit kapott... bárki megérdemli, aki panaszkönyvet kér ... üsd a panaszkönyves zsidó pofáját, hogy azt... így kell ezt lerendezni, főleg ha újságíró, kevés is amit kapott, egy két törött bordát piríthattak volna, a mcbaszlak menü mellé, hisz amúgy is részeg volt, elesett ... lehet már nem is emlékszik az esetre :))
:) ja voltam pár sajtós fogadáson.. siserehad..ajándékcsomagból is többet akarnak mint ami jár..
ismerem az újságírókat , főleg ha ingyen piát lehet inni............csontrészeg - hányos - hangoskodó-tudálékos- nagyokosok típus van közöttük.
jelen esetben bezárt az ingyen pia stand , viszont egy üveg vízért már fizetni sajnált , így hát eltávolodot- tántorgott?? minden estre kekeckedő állapotban tiszteletéttette a KFC helységébe.
megindult persze a libsibal mocsokáradata.. de a magyar humor is beindult..szellemes kommentek.. csiklandós bejegyzések..
Ez nem olyan vicces, egy sima plovokáción csámcsog a bilodalom méltatlanul bálki elmehet és padlóla vetetheti magát dulván utána meg ömlöngősen lehet lóla posztolgatni de ez nem egy lómaihoz méltó, leílatnám vele a tölött ollával ezelszel hogy kentakiflájciken...
Önélzetes
volt a kis latol. Fikusz kukisz meg lelökte a padlóla dulván. Leilatnám
vele százszol hogy nem leklamálok ha lossz a csilke. Balla foldul és
felvesz egy kelesztet!

nem ismerjük a konkrét helyzetet.. voltam párszor kfc-ben.. nem repkedtek az emberek.. biztonsági őrnek nem érdeke a konfliktus.. gondolom vannak kamerafelvételek..
de neked nyílván van egy alapvetésed..ilyen ez a zorbán rendszer.. verik orbán emberei az éhes vendégeket.. ma még az éhes vendég..holnap már mindenkit...mindenhol..
Budapesten 2-3 millió ember él.. naponta vannak élethelyzetek.. sokan bátorra isszák magukat.. vajon miért ezt kapták fel? gondolom ha israelita érdekeltségü helyen van hasonló akkor az gyors és szakszerű problémamagoldás a sok békés fogyasztó nyugalma érdekében.
Pontosan ezeknél az ember embernek farkasa sztoriknál lenne az "államnak" szerepe mint céges kultúrában nem mindegy milyen üzeneteket küld a polgár felé , amit utána magával visz .
Ez egy kemény meló de azért lehet dolgokon finomítani vele vsz. Ez is egy állami eszköz lehet .
Pl a körbetartozások, mikor ez elindul onnan, hogy olyan fővállalkozót bíz meg aki nem fizeti ki az alvállalkozóit. Ennek hatása az alvállalkozók is üzleti kapcsolataik további üzleti filozófiájára. Nyilván egy egy ilyen epizód után átértékel dolgokat és annak a következményei .
Ezek mind mind hatással vannak az emberi együttélésre egy adott országban. Ezeknek a jelentőségét nagyon nagyvonalúan kezeljük. Nagyon a szőnyeg alatt van.
Mi megéltük ezt a rendszerváltó időszakot egy másik világba hirtelen. Mondjuk a mai emberi viszonyokra ez milyen hatással volt. Ebben az állam milyen sikerrel tompított hatásokat, vagy javított rossz irányú folyamatokat. Hát az elégtelen szinten nagyjából vsz. Nagyjából azon a szinten, hogy ez mint feladat fel sem merült szinte a sok egyéb teendő mellett. Vagy ha felmerült akkor jól sikerült álcázni. :)
Meg is látszik mondjuk ha már nagyváros egy bp-i parkolási kultúra, és önkormányzatok által megbízott parkolási cégek üzletpolitikája, annak hatása az állampolgárokra.