Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #805300Ezzel csak azt akartam igazolni neked, hogy innen a fotelből a messzi messzi vidéken is képben vagyok a nagyvárosi emberi együttélés mindennapjaival kapcsolatban. :) Farkastörvények.
Olyan szempontból mondtam , hogy mellékes az egyéni reakció, hogy mindez egy cég "telephelyén" zajlik. Ami ráadásul egy állami cég. Ahol azért még egy normál céges működésen esetleg túlmutató állami szempontok is megjelenhetnek egy céges protokollban.
Pl most ez a KFC-s indexes sztori, hogy a bizt. őr beverte az orrát a fiúnak. Itt már a KFC céges "kultúrájának" egy epizódja. Lépett is azonnal a cég ahogy nézem.
Konkrétan én mit csinálnék egy ilyen szituban amit kérdeztél. Hát mit csinálnék, ha mezei utasként járnék arra előhúznék egy AR 15-öst és beleeresztenék egy tárat ne szenvedjen ott a pályaudvaron szerencsétlen. :) Komolyra fordítva, nem szoktam vadidegen síró emberekhez odamenni mi a bajuk, tudok e segíteni. De hát ez szituációtól is függ nyilván, hol milyen körülmények között.
Kicsit túloztam azzal, hogy a maradványain is átlépnének. Az ügy érdekében. Költői hasonlathoz hasonlóan. Szép hasonlat mint egy szép nő, ha szép az se baj ha értelmetlen, ilyen alapon tudod. :)