Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

hmm

#804443 Csusza Előzmény: #804426

Elment a vonat? Most morcos a cica, és fúj mindenkire? ;-)

Olyan nyugodt vagyok, hogy azt el sem hiszed. :-)

hmm

#804426 Ibiza Előzmény: #804415

feszült vagy kicsit..:) szopogass el valamit..alap ha nagy forgalommal esik nem állunk alá.. lásd kezdők topik..vagy bármelyik kiskt.

hmm

#804415 Csusza Előzmény: #804411

Ember, te beteg vagy.

Van valami -az örökkévalóságnak szánt- saját topikod vagy blogod vagy mifenéd, mi lenne, ha csak ott írnád a bölcsességeidet? Akkor az ember nem lenne kénytelen olvasni őket. Nehéz ez nekünk, hidd el.

hmm

#804411 Ibiza Előzmény: #804392

hajbókoltál és kezetcsókoltál gruknal.. chartokért kuncsorogtál..miközben nem volt feltétel a gurusághoz a vásárlás..

és nem is én kezdtem én ott se voltam.. :DD

hmm

#804392 Csusza Előzmény: #804390

Maradva az ovis stílusunknál: Nem én kezdtem! :-)

Amúgy meg OTP szépen visszamászott 10K fölé, ennyire gyorsban nem is reménykedtem, persze nem bánom. A bank felvásárlási hír, amit tegnap linkeltél, szerintem sokat számít, ha jól okoskodom.

És te? Te 650-nél sokat …

#804387 Csusza Előzmény: #804367

És te? Te 650-nél sokat vettél? Akkor most nagy nyerőben vagy, ugye?

A lámák, khmmmmm...

gáz nem? pont 650-nél á…

#804367 Ibiza Előzmény: #804365

gáz nem? pont 650-nél állt meg az esés..miközben a lámák beálltak a hulló kések alá..végigvették.. :)

felvásárol

#804306 Kissherceg

A következő két évben legalább öt bankot fogunk felvásárolni.

ezt mondta a befolyásos üzleti portálnak, a Bloombergnek adott interjújában Csányi Sándor, az OTP elnöke. A portál szerint a magyar bank a Bulgáriától és Fehéroroszországig terjedő piacokon keres felvásárolható cégeket. Csányi azt mondta, reményei szerint ezekkel a felvásárlásokkal a bank külföldi bevétele az összbevétel 45 százalékáról 70 százalékra nő majd.

Csányi Sándor azt mondta a Bloombergnek, hogy az OTP 20 éve várt arra, hogy konszolidálódjon az európai bankszektor, ez a folyamat pedig végre elkezdődött. Az OTP az elmúlt évben is tovább terjeszkedett a kelet-európai piacon, lezárta a horvát Splitska Banka megvásárlását, és megállapodott a görög National Bank of Greece bankkal, hogy felvásárolja annak szerb és román leányvállalatait.

korábbi guruknál akik el…

#804186 Ibiza Előzmény: #804161

korábbi guruknál akik elött leborultás ez nem volt követelmény.. mi ez a kettős mérce.. ,) túdom túúdom boszantóan pontosak a szintjeim..

Rossz topikban vagy, ros…

#804176 Csusza Előzmény: #804174

Rossz topikban vagy, rosszul gondolkozol, távozz innen!!!

Most látom a zárót, hogy kicsit lekötötték, elsőre megijedtem, hogy a te műved.

Hát, ha kapnék legalább …

#804174 matgab Előzmény: #804168

Hát, ha kapnék legalább 600-at az FHB-ért, akkor eladnám és abból vennék egy kis OTP-t már én is! :-)

:-)De elsősorban persze …

#804168 Csusza Előzmény: #804166

:-)

De elsősorban persze grat. Én még tartok mindent, szerintem a ~9600-zal megvolt az alja, csak persze nem egy pénteki napon fogja a 10k-t komolyabban támadni.10K fölött újra megnyílna a tér, erre gyúrok.

9900 alá azért remélem ma nem engedik.