Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

"Gurukirály és Istencsás…

#804161 Csusza Előzmény: #804105

"Gurukirály és Istencsászár lettem?"

Ha le is kereskednéd, az lennél.

2017. szeptember 27. 19:…

#804105 Ibiza Előzmény: #804039

2017. szeptember 27. 19:14

Ibiza .itt a legendás 650em.. :DD ha megtartja akkor visszaavázkodik 950ig..

köszönöm a tapsot..

Képtalálat a következőre: „meghajol”Gurukirály és Istencsászár lettem?

Képtalálat a következőre: „király koronázás”

döntöttem,guru leszek..i…

#804039 Ibiza

döntöttem,guru leszek..itt a legendás 650em.. :DD ha megtartja akkor visszaavázkodik 950ig..

sajna ez alatt szolid ellenállás az 500..de komoly a 250.. 180-on elemi erejű vételi erő kerekedik..

még valami expressionista chartot kéne fabrikálnom..oszt minden együtt lenne a gurusághoz..

Képtalálat a következőre: „expresionism”Képtalálat a következőre: „expresionism”

Nem számítok piaci össze…

#804038 banyaiz Előzmény: #804016

Nem számítok piaci összeomlásra mert ahol tartunk a monetáris ciklusban az nem lehet opció. Nem fordulhat elő.

20% feletti esésnél már nagyon nagyon a jegybankoknak/kormányoknak szapora fosás lenne, megállítani a pánikot mindenáron, nem csúszhatunk bele recesszióba.

Egy combos korrekció az benne lehet bármikor. De mindenki azt várná vsz a fentiek miatt mikor lehet végre megvenni.

Ennek elvileg egészen addig így kellene történnie amíg a nagy jegybankok nem állnak normál válság előtti kamatszinteken. Az pedig igen messze van még.

Esetleg az még komoly opció lehet vsz, hogy "helyben járás". :)

Ha pedig a világ így néz ki az otp-nek vsz kedvezhet, mert időt kap bemutassa mire képes ami jó eredmény vagy még jobb mint két lehetőség.

Ez az október lehet eset…

#804037 banyaiz Előzmény: #804015

Ez az október lehet esetleg érdekes. Október vége felé jön az ECB kamatdöntés ahol várakozás van qe kivezetés megemlítésére. Azt nehéz elképzelnem az év vége parás lesz, ha lesz akkor inkább most ez az október november közepéig vsz.

"Nyomjanak rá jó sok sho…

#804015 Csusza Előzmény: #803993

"Nyomjanak rá jó sok shortot hadd repítse majd a shortzárás az egekbe. :)"

Így van, így legyen! :-)

"Ami legjobban zavaró ugyanaz mint az idei másik lefelé körnél is, hogy külföld közben nem parázik. Ebben mindig benne van, hogy mikor jön külföldön egy parásabb időszak és akkor hiszti érdekes árakat tud produkálni. :)"

Engem is ez zavar, nem pedig az, hogy most mennyin áll éppen.

Szerintem arra kell figy…

#803994 banyaiz Előzmény: #803988

Szerintem arra kell figyelni a következő jelentés előtt 2-3 héttel hol lesz , ha tovább adják.

Mert legutóbb is úgy volt emlékeim szerint az eladási kedv a jelentés előtti hetekben tetőzött ami pont egybeesett a Groupama történet végével. Utána hirtelen nagyon olcsó lett.

Ha megint ezt eljátszanák és jönne hozzá egy kis októberi paraféleség a világban akkor lenne esély a 9 k környékére vsz.

Aztán év végére fel.

De hát ez kb mint a kutya vacsorája olyan nagyjából. Mert egyáltalán nem vagyok benne biztos tovább adják. Bármikor ráugorhatnak vételben is, hogy már reklámáron van. Pl 9 k alatt én reklámáron látnám már a papírt, de ezen az áron se mondanám drágának. Bele van kódolva a számaiba az ATH.

Ami legjobban zavaró ugyanaz mint az idei másik lefelé körnél is, hogy külföld közben nem parázik. Ebben mindig benne van, hogy mikor jön külföldön egy parásabb időszak és akkor hiszti érdekes árakat tud produkálni. :)

Szóval sokkal egyszerűbb lenne ha ezeket a korrekciókat egy nemzetközi parában tudnánk le. Nem úgy, hogy az mindig ott van bónuszként mint lehetőség. :)

Idén mikor lenézett 8 k …

#803993 banyaiz Előzmény: #803988

Idén mikor lenézett 8 k alá akkor is Groupamás sztori ment benne lehetett az esésben szépen az mögötti bennfentes info, vagy spekuláció. Akkor is csak úgy önjáró módon csinált egy korrekciót, aztán kezdtek jönni a hírek Groupama pakkja egy részét aukcióra dobta.

Persze abban, hogy akkori esés után olyan gyorsan visszapattant szintén bőven benne lehetett shortok gyors zárása is. Emlékszem 2-3 hét alatt 8 k alattról 9 k környékén volt. Lehet ott is ugyanezt játszották, vagy legalábbis ez is benne volt. Aztán esemény után gyors shortzárás is vitte felfelé.

Szóval elég veszélyes játéknak tűnik egy olyan akár bennfentes infóra alapozva shortolni Groupama ilyen olyan minimáláron eladná a maradék pakkját. Kétélű fegyvernek tűnik. :)

Nyomjanak rá jó sok shortot hadd repítse majd a shortzárás az egekbe. :) Kettes számú szempont ugye vissza kell vennem minél előbb a pakkom felét. Több vasat is tartunk a tűzben. :)

Jogos, azt ott elb@sztam…

#803988 Csusza Előzmény: #803987

Jogos, azt ott elb@sztam, beismerem. :-/

Holnap izgalmas lesz, nekem legalábbis mindenképp.

Amikor 10k felett ma bel…

#803987 picirigo Előzmény: #803980

Amikor 10k felett ma belevettél szólni akartam, h neeeee!!! De gondoltam nagyfijú vagyol már, nem kell a én aggódásom! Ami ma ment, az szép kis short nyitási akció volt! Kizártnak tartom, h vége lenne! 9.6-tól kezdem venni, 8.4 a target, de 7.7 alatt nálam kuka... Persze nem túl nagy a valószínűsége, h addig lemegy

így átmenni a 950-en.. 6…

#803983 Ibiza

így átmenni a 950-en.. 650 erős támasz sztem.

ez a gond a lepkefing piacokkal..

Jaj kérem, hagyjuk már e…

#803980 Csusza Előzmény: #803979

Jaj kérem, hagyjuk már ezeket a gyerekesen kicsi számokat!:-)

Jövő héten már ostromolni fogja a 10500-at. ;-)

9735, egy adag vétel.Rés…

#803978 Csusza

9735, egy adag vétel.

Részemről most már pattanhatna... :-)