Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

igen, ezt már az elején …

#803613 Ibiza Előzmény: #803527

igen, ezt már az elején mondtam.. win win usának a migráns ügy..németek oroszokkal nagyban üzleteltek.. előrébb voltak mint usa.. így usa gyengítheti eu-t..ellentéteket szíthat.. leterhelik a szociális rendszert..a németek nem vettek fel hitelt.. mert többletbefizetés volt.. ha létbizonytalanság van akkor a munka hatékonyságára is megy..kikényszerítettek egy orosz embargót..mindjárt elsődleges partnerei lettek németeknek.. harmadik win..gyengítették az oroszokat..gazdaságilag és politikailag..

szekuláris

#803601 tozsdenyul Előzmény: #803569

"Ami 1/3-ot követ a 2/3 "csendes többség""

De nem.

"voltak olyan terroristák akik nem ismerik az iszlám hitet, aminek nevében öltek - pontosan azt jelenti, hogy szekularizáltak voltak"

De nem azt jelenti.

"És az Európában született fiatalság körében reiszlamizációs folyamat van. "

De nincs.

A saját számaiddal, hogyan integrál és hat a szekularizációra Ny-európa:

"muszlim azt szeretné, ha a saría lenne a hivatalos jogrend.Ez a muszlim többségű országokban nagyon magas arányt jelent: Afganisztánban 99 százalék, Pakisztánban 84 százalék,... de még Oroszország hagyományosan muszlim területein is 42 százalék.

Ugyanez az arány ... Nagy-Britanniában a muszlimok 23 százaléka szeretne a saría törvényei szerint élni."

Re:

#803581 prospero Előzmény: #803370

http://www.portfolio.hu/gazdasag/itt-az-ujabb-otle...

"A The Times a fentiekkel szemben betekintést kapott egy olyan bizalmas diplomáciai anyagba, amely szerint a németek és franciák azt szorgalmazzák, hogy legyen olyan jog az EU-ban, amely a biztonságpolitikai kockázatokra hivatkozva akár 4 évig is fenntarthatóvá tenné a belső schengeni határokon a határellenőrzést."

A kvóta és bevándorlás gyakorlati következményei... az "értelmes gondolat" tönkrevághatja a valóban értelmes és gyakorlati jót hozó vívmányt: az eu-n belüli szabad mozgást...

szekuláris

#803580 Koffein Előzmény: #803577

a számok majd a like számlálásnál számítanak, amelyik oldal többet mutat arra megy a politika, mi meg reggeltől estik pofázhatunk :-))

szekuláris

#803577 prospero Előzmény: #803576

Ha valami ellentmond a te világlátásodnak, az nem lényeges, a számok pedig nem számítanak, ami ellentmond állításaidnak....:-)!

Ennyit a mondandód "hülye értelmezéséről"... :-)!

szekuláris

#803576 tozsdenyul Előzmény: #803569

komolyan, miért nekem írod? Ha szándékosan nem akarod érteni, hogy miröl írtam, én megértem, de a saját mondandóm hülye értelmezéséröl ne gyözködj már. A lényegröl meg megint semmi, véletlenül se. Ezeket nyugodtan címezheted a célközönségednek, nem nekem...

"tisztelt habonyérák...esetleg kádár népe..."

Nem. De ha láttál vala…

#803574 banyaiz Előzmény: #803573

Nem. De ha láttál valami jót kulturális percek rovatban jöhet. :)

De ha már a keresztes ha…

#803571 banyaiz Előzmény: #803567

De ha már a keresztes hadjáratok szóba kerültek kulturális percek rovat. Ez a film nekem tetszett .

https://port.hu/adatlap/film/tv/itelet-itelet/movi..

Amit meg akarnék nézni 1945 szintén magyar film, állítólag elég jól sikerült.Hozzáteszem még mindig nem tudtam beszerezni a 32 nevem voltot, az egyszerűen hozzáférhetetlen. Ez jobban zavar még egy gonosz Soros kampánynál is. :)

szekuláris

#803569 prospero Előzmény: #803561

A kulcskérdés nem az, mit mond a Korán, hanem az, mit mondanak a muszlimok, hogy mit mond a Korán. Érted ugye.

Ennek értelmezési keretének kialakítása pedig jelenleg az 1/3 aktív muszlim hívő kezében van, mint ahogy a korábban linkelt cikkben ez kifejtésre került. Ami 1/3-ot követ a 2/3 "csendes többség"

"A hülyeségekkel széttrollkodást nem támogatom". Nyúl, a számok nem támasztották alá, amit mondtál, a komplementer halmazok nagyságáról (sem). Linkelhetnék Özoguz két fivéréről, akik szekularizáltnak voltak tekinthetők a te értelmezésed szerint, aztán nemzetbiztonsági megfigyelés alatt állnak a szervezet miatt, amit alapítottak. Az, hogy voltak olyan terroristák akik nem ismerik az iszlám hitet, aminek nevében öltek - pontosan azt jelenti, hogy szekularizáltak voltak. Az, hogy a terroristák egy másik része pedig nem szekularizált muszlim, szintén tény, bár te ez utóbbi összefüggést kizártad az ominózus mondatodban, mondván: a tenoristák nem vallási okokból agresszívek, a nem szekularizált muszlimok igen (zárójel: akik viszont nem terroristák?). Nem véletlen, hogy európában sokkolóan hatnak ezek a számok, 60-70 évnyi integráció után 10%-nyi muszlim lakosságra vonatkoztatva ilyen "sikereket" értek el. Az 500 milliós európai lakosságból: 50 millió muszlim és felmérések szerint 2,5-5 millió aki egyetért a terrorizmussal a nizzai, a párizsi merényletekkel (Z árójel: 2,5-5 millió potenciális terrorista). Az 50 millióból 33 millió az iszlám jog elsőbbségét vallja. Mindössze 17 millió, akik hajlandóak feladni az iszlám jogot is. És az Európában született fiatalság körében reiszlamizációs folyamat van. Nem véletlen, hogy Merkel anya azt mondta, hogy a multikulti megbukott, nem véletlen, hogy az integrációval kapcsolatban vita alakult ki európában, hogy lehet elcsesztek valamit, bár a liberális PC megakadályozza, hogy ezeket a vitákat le tudják folytatni, vagy egyáltalán ki lehessen mondani...megtorlás nélkül...

Ez nem riogatás, nyúl, ezek a tények...

"a magára maradt .... 5 milliós magyar etnikum mit csinál majd a "muszlim" európa közepén 30 év múlva"

Pontosan erről van szó nyúl, hogy ezért kell minden eszközzel fellépni nyugat-európa iszlamizációja/ a muszlim lakosságcsere ellen. Ezért nem nyugat magánügye, hogy a nyugat-európai magországok betelepítéssel próbálják meg megoldani gazdasági, demográfiai gondjaikat, úgy hogy nem tudnak integrálni 10%-nyi muszlimot sem, mert annyira szekularizáltak vagyunk már.

Egy egy politikusnak ala…

#803568 banyaiz Előzmény: #803567

Egy egy politikusnak alapvető , hogy valamiféle szellemi táplálékot adjon a népének. Objektív történéseket megmagyarázza.

Modern kori boszorkányüldözés szemtanúja lehetsz. :) Az emberi hülyeség összege állandó úgy látszik történelmi koroktól függetlenül. :)

Tudod olyasmi ez mint annak idején a keresztes háborúknál kitalálták a Szentföldet fel kell szabadítani. Ennek sokféle politikai oka is volt, egy ilyen "túrát" "kampányt" szervezni. Sok ok volt az indulatokat arrafelé terelni, levezetni, egy ilyen céllal irány a Szentföld.

Ennek voltak olyan kis pittyputty következményei átvonultak a keresztesek egész Európán , Mo-n is. Útközben raboltak, gyilkoltak, elvették amire szükségük volt. Nem is tudom melyik hadjáratban volt, hogy el sem jutottak a "pogányok" közelébe mert már előtte az európai országokban elhullottak. Mo-n is sok balhé volt ebből, magyar hadak megtámadták a keresztes sereget mert duhajkodtak itt. :)

Vagy Dózsa féle buli. Az se ott csapódott le igazán ahová szánták, mint keresztes hadjáratot. Szóval veszélyes dolog volt már akkoriban is a politikai kampány. Nagyon jól kell kiválasztani az ellenséget hozzá.

Gonosz Soros olyan szempontból is ideális, kézzelfogható, viszont nem üt vissza. Mennyivel más lenne mondjuk egy gonosz Törökország kampány, vagy egy gonosz Oroszország, vagy Usa, vagy Németország kampány. :) Az ő válaszreakciója max egy nyilatkozat, ha egyáltalán lealacsonyodik erre a szintre. Szóval ideális árnyékbokszra és hülyíteni a népeket vele.

Modern kori Szentföld felszabadítás ez a gonosz Soros kampány. Izraeltől -Lengyelországig. Csak annyi különbséggel szerencsére nem kell hozzá "keresztes" seregeket szervezni. Mert abból még akármi is lehetne. :)

Elég sok különféle érdek…

#803564 banyaiz Előzmény: #803533

Elég sok különféle érdek találkozik a térségben, szír háborús centrummal az egész Arab félszigeten, Közel -Keleten, Törökországban.

Igen sok különféle érdek. Amik közvetve , közvetlenül okok lehettek a 2015-ös eseményekben.

Gondolom egy magyar titkosszolgálati jelentés nem egészen annyiból áll, hogy a gonosz Soros . :) Legalábbis remélhetőleg nem egy gittegylet ez az Alkotmányvédelmi Hivatal vagy mi is most a neve.

Politikai parasztvakításhoz ideális Soros.

Valami olyasmi a szerepe a játékban mint mondjuk az mnyp-nél eltőzsdézték dumának. MIsztikus figura mint a tőzsde. Tudományos fantasztikus személy mint annak idején az mnyp kampányban a tőzsde volt sci-fi fogalom. Más szempontokból is ideális boszorkányüldözés alanyának, Kiemeléshez a kulimászból mint bűnbak. Van ennek egy íve eltőzsdéztéktől -gonosz Sorosig. Szellemi íve, ami nem túl magasra ível finoman szólva. :) Pontosan ez a cél mert így széles tömegek magukávé tudják tenni, találkoznak ezzel a szellemi ívvel, keresztezi a gondolataikat.

Nagyjából ez a történés az ügyben.

Az árnyékboksz világbajn…

#803563 banyaiz Előzmény: #803520

Az árnyékboksz világbajnoka. Oroszlánszívű Richárd reinkarnációja. A morál, Magyarország, a kereszténység, és Európa megvédője. + a kerítésé. :)

szekuláris

#803561 tozsdenyul Előzmény: #803550

amikor azt írtam, hogy a tenoristák nem vallási okból aggresszívek, azt úgy értettem, hogy a vallással is amúgy szembemennek, egyfajta ellenreformáció.

Ök azt hiszik, hogy vallásuknak megfelelöen aggresszívek, de amúgy pont nem.

Ez egy folyamat, egy skála mentén. Az egyik széle a fundamentalista (tenorista), aki nem gyakorolja a vallást, nem is ismeri, de arra hivatkozva öl, mert attól lesz valaki (amúgy egy lúzer senki)

A valódi vallással is szembemegy. Álvallásosak, meggyözödés nélkül, az csak ürügy, csak eszköz, csak álca, az elnyomáshoz vagy lopáshoz. Olyasmi, mint pl a fidesz és prospijai. (nem véletlenül lát hasonlóságot a holland, a tenorista meg a fityiszista között - kiismerte mindkettöt)

A középsö réteg, aki megismerte a vallását, és azt gyakorolja és elö akarja írni mindenkinek. Olyasmi, mint a kdnp.

A másik szélsöség, aki szekuláris, aki miután megismerte a vallást, rájött, hogy hülyeség (legalábbis másnak elöírni), és nem kér belöle a mindennapi életben. Olyasmi, mint a liberális európai migránsországok.

A fundamentalista tenoristát ne keverd már a szekulárissal, mert abból csak marhaság sülhet ki.

Szerk.: engedelmeddel, szavak értelmezésén futó álvitát veled befejeztem. Én értem, hogy nyomni kell a pánikot, az ellenséget, és szét kell verni minden értelmesebb diskurzust, ami ennél az 1x1-nél komplikáltabb. Valami komolyabb perspektívát kívántam adni, mondjuk nem hiszem hogy nagy a befogadó közönség de hátha. A hülyeségekkel széttrollkodást nem támogatom, ha annál érdemibb mondandód van, hogy a magára maradt mindenkivel haragban álló 5 milliós magyar etnikum mit csinál majd a "muszlim" európa közepén 30 év múlva, a vitorláshajós honvédségével, mint hogy hogyan lehet a szekuláris szó értelmezését a kormánypropaganda szolgálatába állítani, akkor reagálok majd. Esetleg.