Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re:

banyaiz Előzmény: #803321

Ott kezdődik a dolog , hogy meg kellene érteni azt miért van szükség kvótára. Mi a probléma ami miatt szükség van egy ilyen jellegű intézkedésre. Ha szerinted azért van szükség rá amit írtál akkor a részleteibe minek menjünk bele?

Említettem néhányszor, hogy a funkcionális analfabéta szintje az amin a politika nálunk ezt a kérdést kezeli. Funkcionális analfabetizmus nagyjából azt jelenti olvas de nem érti mit olvasott, vagy már olvasás közben az előző mondatra nem emlékszik.

Ezt annyiban helyesbítem ennél azért magasabb szinten történik a kezelése. Érti azért mit olvas, vagy érteni véli, de 2-3-4-5-6 különféle információt, azoknak a súlyát, mélységét , jelentőségét, egymáshoz való viszonyát, már nem tudja egészként kezelni, értelmezni, összeegyeztetni. Ez nagyjából a funkcionális analfabétán túl de olyan 60-80-as iq alatti szint. Gyengeelméjű vagy mi ennek a megnevezése. Nem tud egy probléma kapcsán nagy egészről azon belül részhalmazokról annak egymáshoz való viszonyáról, súlyáról a problémán belül gondolkodni.

Nagyjából ide lőtték be a vezetőink a magyarok értelmi szintjét, és így szólnak hozzájuk.

Te ezt próbálod védeni mint logikus dolgot. Hidd el azért ezt folyamatosan cáfolni kicsit fárasztó. :)

Próbálj azokra a kérdésekre amiket feltettem egy valódi választ adni és akkor megérted miért néznek hülyének a vezetőid.

Kvótáról írod van több mechanizmusa. Arra gondolsz, hogy van letelepítési vagy mi a búbánat EU-n kívülről is? Törökországból meg jó ég tudja milyen táborokból EU-n kívülről? Mert ilyen van és 10-20 k-s nagyságrendeket talán többször is már áthoztak ezzel. De miért van vajon ez is? Ami egyébként nem egyezik meg azzal a görögös, olaszos kvótával aminek kapcsán segget csinálunk a fejünkből. Mert Soros? :) Arra tippelnék, hogy ne az legyen a tengeren cápakaja lesz, vagy a kukoricásban bolyong határokon átívelő módon. Rendezettebbé tenni. Ha azt a választ adjuk ennek a szükségességére amit írtál, és ennyi ennek a létjogosultsága semmi más akkor logikailag a következő lépcső a Soros terv nagyjából, vagy Németh Szilárd. :) Esetleg az építőkockák, és piros háromszög, és a kék négyzet, fekete téglalap hová passzol a kirakósba, készségfejlesztő gyakorlatok közben. :)

Logikailag hogyan passzol össze az, hogy a kvóta fő célja a nyugati vezetők a lakosságuknak jelezzék ezeket innen elkvótázzuk a magyarokhoz. Miközben pl németek azokat se küldik vissza akiket mi regisztráltunk , vagy más nyugati országok átvesznek EU-n kívülről is táborokból ? :) Megmondom , sehogy. Ez egy nagyon leegyszerűsített válasz a kérdésre .

Regisztráltunk nem tudom hány 100 k-t , vagy legalábbis minimum 500-700 k átrohant. Abból pontosan mennyit regisztráltunk nem tudom, de fényeztük magunkat mi betartjuk a szabályokat rend fegyelem , nyilván kicsit túloztunk szóval osszuk el a számokat. :) Ha a nyugati országok azt akarnák a közvéleményükkel elhitetni kvóta címszó alatt, hogy el lesz osztva a már odaérkezett tömeg, akkor visszaküldenék Görögországba, Olaszországba, Mo-ra. Főleg hozzánk akik regisztráció élharcosai voltunk, leginkább dumában is, de biztos több 100 k lehet a regisztrált szám. Nem ilyen 2k-s kvótával bohóckodnának a pöcsükkel a porban. :)