Hozzászólás
banyaiz Előzmény: #803615Ez úgy működik az élet nagy erdejében, hogy gondolkodáshoz nincs szükség arra kézzel megfoghasd. Pl Bp-en a nagy faluban sem kell Sorost tapogatniuk az embereknek, vagy saját szemükkel látniuk , hogy valamiféle véleményt formáljanak. Jó esetben persze. :) Jó , hát vannak olyan emberek akiknek materiális valójában kell , hogy érezzék a törődést, pl így jöhetett létre a kerítésünk is.
Mikor ezek az érzések rátörnek népszavaznia kell a semmiről pl, hogy érezze megvédték. Az elvont gondolatok világából a pótcselekvés világába ami mégis kézzelfogható. :)
A megvédést a pusztán szellemi síkról át kellett vinni cselekvésbe. Ennek a része a Szentföld felszabadítása gonosz Soros elleni harc, Soros boszorkány üldözése. Szimbóluma valaminek, ezt hívhatjuk megvédésnek, szent háborúnak. Máshogy szoktam hívni ugye, szerintem másnak a szimbóluma, egy örök dolognak az emberiség történelmében.
Szerintem nagyjából 60-as iq felett dereng valami a szitáról és azon való átlátásról az ügyben. Ide lövöm be nagyjából azt az akadályt amit meg kell mászni hozzá.
Így mennek ezek a dolgok mifelénk itt a dombok között. Komoly emberek laknak ám errefelé, rend , fegyelem van. Valamit nem értünk akkor telefonos segítséget kérünk nagyvárosból akik láttak már migránst a Keletiben mi is a megfejtés a probléma kapcsán. Melyik választ húzzuk be a nemzeti konzultáción:)