Újabb egy adag eladva 10385-ön. (beker 9610)
Olyan érdekesek a piacok, nem igazán tudok mit mondani. Mert dax akkorát esett utóbbi időben mint egy ólajtó lassan visszaadja az idei emelkedését. Közben bux alig reagált bármire is esés szempontból. Usa se szaggatta össze magát, pár napja még ATH-kon mászkált.
Érdekes egy év ez eddig piacok között helyezkedés, súlyozgatás. Viszont közben elég nagy mozgásokkal.
Otp-ben is azért 7700-10500 között nagyjából az nem kis mozgás.
en eladtam mind de 300 n, dilemma hol vegyem vissza? Amerika lehúzza ma mèg
Még elég kicsi a forgalom, szóval nagy realizálás nem történt
Nekem fél pakkom megvan azt nem adom el. Viszont szeretném a másik felét visszavenni, ha itt ősszel lesz egy kis pitty putty esetleg.
Módosítom az idénre sávozás várakozásomat 9-11 (12k) -ra. Mint az elemzők a céláraikat ahogy aktualizálják. :)
10360-as átlaggal kistoppolódott a pakkom harmada.
Még két stopom van bent lejjebb.
Nagy ugrás minősítésben a bóvliból kijövetel volt olyan szempontból, hogy sok alap nem bizniszel bóvli helyeken. Azoknak megnyílt utána a pálya béten az hozhatott komolyabb plusz lóvékat is.
Kilátás javítások , bóvlitól távolodjunk az alap követelmény ha fellendülés van. Ezek persze kiválthatnak érzelmeket a bejelentéskor, de valamilyen szinten ezzel már kalkulálnak vsz előre.
Persze hirtelen tripla A kategóriába ugranánk akkor habzsi dőzsi lenne. :) De azért ilyen eredményekre még ne számítsunk azért gyorsan. :)
Nem lőjük tökön magunkat és konjunktúra tart akkor kúszunk egyre távolabb a bóvlitól mint pálya vsz ez alap elvárás lehet.
Zsiday gondolata nagyszerű, mindössze annyi a kérdés, hogy meddig tart ez a gazdasági ciklus.
Illetve a monetáris ciklus jelenlegi állapota milyen időpontokat adhat mondjuk a gazdasági ciklus végére.
Illetve ez a soha nem látott unortodox élénkítés még ráadásként milyen gazdasági ciklust eredményez. Soha nem látottat az biztos , de mik lesznek a konkrét jellemzői még az eddig nem látottakon kívül.
Csak ennyi kérdés van. :) Amire elég sokan kíváncsiak lennének.
Ami viszont nem kérdés ha mondjuk az ECB monetáris ciklusának ebben az állapotában a jelenlegi állapotában a címlapokon recesszió ordít akkor Draghi kb a catanát előveszi és harakiri. :) Mert az katasztrófa lenne kb.
certik 10500, 11500 ma jöttek ra, nem véletlen talan tudnak vmit erstes urak
Punnyadék egy nap, ennél azért többre számítottam. :-/
De legalább nem adják, örüljünk ennek...
Nincs stop, egyelőre. Most tudom figyelni. Ilyenkor nem szoktam stopot, mert utálom, amikor feleslegesen elveszik.
Felminősítés megérkezett, remélem, hogy ez tartotta meg napokig, és hétfőn elszáll.
Vagy nem... :-)
stop van alatta? :)
tech kép https://invst.ly/4x0cb havi bontás https://invst.ly/4x0co
anno nagyobb forgalommal ment, mint napjainkban ubi szezonba... jön az ősz, a menedzserek kezdenek visszaszállingózni.. meglátjuk jön-e a világvége, vagy érdeklődés hiányába ismét elmarad... :)
Most hogy látod otp-t? Én ma sem adtam el, de ugyanakkor kezd aggasztani, hogy megállt itt 400 körül. Persze lehet, hogy csak pihenő, de ugyanakkor lehet, hogy jön a lefordulás. (Nincs kis korrekció, hullámzás, és többször ezt követte egy komoly eladás. )Ami hitem szerint még nem "a nagy lejtmenet", hanem egy komolyabb korrekció lesz. Persze egy nagy korit sem lenne kellemes kitömve végigülni, jobb lenne időben kiszállni...
Ez mondjuk elég logikus. Akkor venni, amikor olcsó, és akkor eladni, amikor drága. Eddig nem bonyolult.
Csak ahogy ő is írja, hol van a tető? :-)
Szólok neki, nem gond. Bár nemrég töröltem az ismerősök közül, de azért ráírok majd.
hat ja! Kapzsiság nagy csábítás!lehet csavar, h na meg tovább húzzuk , nyissatok csak short t s majd feljebb zarasaitokkal meg magasabban odaadjuk!csusza nagy OTP szakértő grat neki!2 hete ő es en vártam csak a longot.anno pf n volt Mobius nick ő 90% tudta az irányt 4 papirban híva tűnt
mindenki tudja..oszt valahogy mégse..