milyen 25? Ott volt a Fradi is és a Debrecen is a BL csoportkörben...
Nem feltétlenül rossz, ha nyakig szarban ülsz.. télen pl. hidegben jól jöhet! :-)
milyen 25? Ott volt a Fradi is és a Debrecen is a BL csoportkörben...
Nem feltétlenül rossz, ha nyakig szarban ülsz.. télen pl. hidegben jól jöhet! :-)
Te baratom, ha leontenenek egy vodor xarral (mar bocsanat), akkor is orommel pislognal felfele, hogy:
- Meg kapok levegot!
- Meg kapok levegot!
- Meg kilatok felfele!
- Nem olyan rossz ez!
---
Mellesleg, hogy jutott ki a ciprusi es az azeri csapat a CL csoportkorebe?
Ami nekunk akademiastol es kukorica-stadionostol 25 eve nem sikerul?
Igen, ez kb. ugyanaz a bukas volt, mint a Hoffenheim a Liverpool ellen.
Es pont az ellenkezoje annaz, ahogy a vidi a Bordeaux ellen palyara lepett az elozo korben.
Mintha szandekosan maguk alatt akartak volna vagni a fat.
----
Na, most lement 3 hazai meccs, ahol elvileg eselyesek lehettunk volna. Mindig terveztem, hogy a kedvenc helyemen sorozok a meccsek alatt, de mivel az elso 20 percben nem tudtam odaerni, utana meg mar nem volt erdemes, ezert a sorozes elmaradt.
Ennyit a magyar focirol erre az evre.
Hát nekem azért furcsa, hogy a szerbek mit picsogtak az első meccs előtt, meg lecseréltette magát a 42. percben, a második meccs előtt meg néma csendben kussoltak és utána olyan teljesítményt nyújtottak , mint talán még soha.
Arról nem is beszélve, hogy a Videoton hiába lőtt volna egy gólt, azzal nem lett volna sokkal előrébb, mert a szerbek ha bármikor gólt rúgnak, akkor rosszabbul állt volna a Videoton. Ezért egy idegenbeli 0-0 után -ha nem vagyunk biztosak benne, hogy legalább kettőt benyomunk, akkor sündisznóállásból kellett volna kontrázni. Az lett volna a helyes taktika.
De hát az edző is a Partizan esetleges kiejtését sajnálta már előre is... Úgyhogy szépen felküldte a gyengébb csapatot nyílt sisakos rohammal.
Ffelcsúton játszották ?????????????
ott a teljes falu kimegy , akkor is cca 2000 hazai néző van + Orbán és csipet csapata
Ezen a meccsen szerintem azon dőlt el ki lőtte az első gólt. 0-1 után még jobban ki kellett nyílni.
Veszélyes taktika volt ez így nekikugrani gondolom arra pályáztak lőnek egy gólt aztán akkor szerbeknek kell kinyílni és sínen vagyunk. Ez nem jött be. :) Van ilyen.
Azt hittem bejut Vidi mert a francia meccsen elég jó játékot mutattak itthon. Nagy lehetőség volt ez , lóvé is jött volna bejutással, nemzetközi meccseken edződhettek volna , kupamenetelés, meg minden.
De azért a franciák legyőzése szép volt, valami kis részsiker. :) Ezt is meg kell becsülnünk ínséges időkben. Hosszú még az út a Premier ligáig, hosszú menetelés . :) De valami kis pozitívum is volt .
nso:
"Lehetne azzal jönni, hogy ez volt az a mérkőzés, amely tökéletesen megmutatta a szerb és a magyar labdarúgók mentalitása közötti különbséget, de hát mindenki tisztában lehet vele, hogy a Videotonban félcsapatnyira való délszláv futballista szerepel, azaz egyáltalán nem kellett volna a pályán ekkora különbségnek megmutatkoznia – azt viszont nem nekünk kell megfejtenünk, hogy Anel Hadzic, Asmir Suljic, Danko Lazovics vagy éppen Marko Scsepovics miért az év legfontosabb meccsén játszik mélyen a tudása alatt."
Hát az is lehet a szerbek rájöttek, hogy nem baj az ha a szerb haverjaik pályára lépnek a vidi színeiben, csak meggyőzték őket, hogy játszanak egy kicsit gyengébben, mint szoktak...
Wazz, megnéztem a Videoton meccset (eddig egyet sem láttam, csak a Fradi Mydtyland-et- azon is 4-et kaptunk).
Már azt sem értettem, hogy a korábbi Partizan játékosok mit picsogtak annyit az első meccs előtt... Mintha nem profik lennének és nem a Videotontól kapnák a pénzüket és mintha nem is akartak volna szinte (jól) játszani volt csapatuk ellen! Én azt hittem, mindjárt sérültet jelentenek az 5. percben... Hát ha annyira szeretik a Partizant, akkor maradjanak ott! Majd vesz a Vidi valaki mást.
Na visszatérve a mai meccsre...
Kapunk a 6. percben egy gólt aztán utána rohangálunk , mint a hülyék. Ilyen lassú embert, mint ez a Fiola?! Már kettő null a 25. percben. És itt vége is. Látszik a szemekben, hogy teljesen feladták, legszívesebben már mind hazamenne a luxusautóján, megkúrná inkább a luxusmacáját, csak nehogy megrúgja itt még valami vad szerb.
A bíró az már csak hab volt a tortán. A Fradi meccsen az az idióta kiállította a Fradi védőjét, pedig nem az ember ellen irányult a fault, itt meg kifejezetten utolsó védőként ziccert megakadályozva labda nélkül letarolja a támadót...! Mit gondolt a hülye bíró?? Utána meg Juhásznak egy ilyenért odaadja a 2. sárgát? Akkor már alig néztem, fel sem tűnt, hogy kiállították, de a meccs végi ismétlésen megnéztem, hogy miért.. Hát ez vicc- bár ennek már tétje semmi nem volt. Lehet ezeknek videobíró segítőjük, de ezek a bírók egytől egyig degenerált, hatalmi mámorban fürdőző idióták. Amúgy is hogy gondolja az UEFA, hogy 35-45 éves emberek képesek lekövetni 20-25 éves sportemberek mozgását?!
Na de visszatérve a Vidire és úgy egyáltalán a magyar mentalitásra. Miért van az, hogy egy Vasas idegenben vezet 3-1-re a 87. percben és a vége mégis 3-4 lesz az ellenfélnek? Olimpiai és VB meccseket döntőket képes bármely sportágban elveszíteni bármely csapat totál nyerő pozicióból az utolsó pillanatok után is.
De ha ellenünk elkezd vezetni a mérkőzés egy negyedénél, akkor kész feladjuk, esélyünk sincs, az edzők is tanácstalanok, a játékosokon látszik a csalódottság, a kétségbeesés, a belenyugvás, hogy ha itt kaptunk 2 gólt, akkor örüljünk neki, ha 8-ig meg nem áll az ellenfél!!
Ez mi a francért van? Valószínűleg történelmi hagyományból. Velünk többszáz éve mindenki feltörli a padlót, a törökök, a Habsburgok, a németek, a szovjetek és bizony a nyugat is. Elvették országunk két harmadát szinte egy puskalövés nélkül és előtte/utána is a két háborúban az ország férfijainak színe java maradt a fronton eltemetve.
Persze ezután jöttek a kommunisták és a nemzet természetes vezetőit az arisztokráciát kinyírták elüldözték és ment '56-ban az összes vállalkozó szellemű egyén is aki akart valamit elérni az életében.
Viszont a nemzeti büszkeség és a nemzeti öntudat teljes hiánya a merjünk kicsik lenni eszméje amely a kádári szocializmusban kiteljesedett egyesen vezet ehhez a mentalitáshoz. Sajnos ez ma már a néplélek része...
Videoton- Partizán B.
A 6 - ics nevű a 11 -ics nevű ellen (minusz a négerek:-)
Dzsudo VB Putyin jön
Merkel és Trumpot milyen sport érdekel ???, mert Kerályunk megszervezi Nekik!!!
Macron jön bridgelni.........már bejelenteték.
Tour de France és Belga körversenyt órákon keresztül közvetítették.
Magyarországot nem érdekelte a szinkromnuszás és hosszútávuszás. Vizilabda magyar sport. Uszás szintén kedvelt spoortág. Viszont Ázsiában esport több tíz-százezres nézőközönség van és Magyarországon ismeretlen.
Ezek szerint a szép képek már a választási küzdelem részeként nekünk szóltak.
Lányom Hollandiából érkezett haza magyar párjával.
Holland , belga TV semmit sem közvetítettek a vízilabda , a műugró-szinkronúszó , az agyon reklámozott óriás műugrásból. Viszont úszás és hosszútávú úszást adtak. Pedig az ott lévő magyarok figyelték a sportadókat.
Magyarul Vajdahunyad és Parlamenti óriásképek nem hatottak meg sok embert
Véletlenül belenéztem a királyi tv összefoglalójába a Masters-ről.
Jó volt látni a sok megelégedett és kiegyensúlyozott 30-40-50 éves versenyzőt nyilatkozni a verseny után.
Szvsz egész Fina buli legjobb része a Master versenyek voltak. Szervezésileg , emberileg.
Denso cég überelt mindenkit.
No 1 Millenium ( magyar , Kásás ) , második Szentpétervár ( volt orosz válogatottak ) harmadik Oázis ( , Dézsyék, Hungary ) , negyedi is magyar csapat. Masters férfi VB vizilabda.
Nők is VB bajnokok lettek , ezért érdemes volt kilátogatni.
Masters vízilabda csapatok nagyon jók. Most csak igazi ínyencek járnak ki , nincsenek sikoltozó tini csajok , pedig 35-45 közötti vízilabdázók kinézete is kitűnőek.
Érdekes módon az elődöntőben két magyar csapat csap össze. Kásásék ( Milleneum ) vs Oázis SE.