Pont fordítva vagyok, nyugtalanabb vagyok a fél pakkom nélkül. :) Pedig alig néhány napja váltam meg tőle de máris félkarú óriásnak érzem magam. :)
Az eddigi története bő 20 éve van a tőzsdén ebből volt bő 10 év növekedési szakasz, és nagyjából 10 év helyben járás.
95-2007 100-11000 aztán 2008-2017 1250-10.000 mozgása.
Nagyjából a 90-es évek végén volt szintén 10.000 környékén még tizedelés előtt akkor az a növekedési szakasz közepén volt és onnan 110 k -n fejezte be a menetelését közben egy névérték tizedeléssel.
Adódik a kérdés mi kellene ahhoz, hogy egy ilyen növekedési szakaszt tudjon produkálni ismét. A helyben járós szakasza után. Milyen esélyek vannak erre. Mert ez az érdemi kérdés vsz.
Nem az a kérdés, hogy fel tud e menni 10 k -ról 11 k -ra, vagy 14 k- ra. Az a jelenlegi méretében benne van egy kicsit más árazással, és %-an nem egy akkora nagy elmozdulás. Persze öröm boldogság , csak vannak e ennél sokkal nagyobb lehetőségek benne az nem mindegy.
Ugye a 2 mrd eurós profitcél felé vezető út. :) Mert ha erre van esély, hogy egy növekedési szakasz jöhet a bankban akkor a legjobb üldögélni rajta, és még tovább üldögélni rajta , és utána is üldögélni rajta sok sok évig.