Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Rbbj D

DAX

#799375 atiska83 Előzmény: #799374

Hétfőn lesz az szerintem 700 fölött is... korai a short szerintem még... stochastic sem ért fel még naposon, sőőőt hetesen meg talán forgolódni is fog... csak óvatosan a shorttal!

DAX

#799373 KB58 Előzmény: #799371

Lenthor, köszönöm a válaszod, és a beírásaidból természetesen kiderül, hogy te hogy látod.

Az, hogy a lezárt shortjaidat nyitogatod vissza, egyszerűen tökéletes megoldás (amiket megszoktunk tőled). Mikor láttam, hogy 12600 fölé megy, én is gondoltam zárni a 12600-as shortomat (hiszen előtte te is írtad, hogy 12636, 12660 körül kellene esetleg nyitni), de sajnos amikor nem kell elkapkodom, amikor gyorsan kellene reagálni, akkor meg késlekedem. Erről is le kell szoknom.

DAX

#799370 Lenthor Előzmény: #799357

Hogy látod, látjátok a továbbiakat a DAX-ban?

....................................................................

12.636 felett vagy 12.660-nál jó lenne még shortot nyitni, ha felmennénk.

https://invst.ly/4dbo4

-----------------------------------------------------------------

12.660-ig

5-8 pontonként nyitok egy kis adagot

-----------------------------------------------------------

Hogy látom? Ebből nem derül ki? Néhány beírással lejjebb írtam.

DAX

#799365 KB58 Előzmény: #799359

Igen, te is írtad már előre, Rocco is elképzelhetónek tartotta, hogy a 12570-es szintről fordul. Most megint felvitték a 12630-640-es szintre, így nem a 12490-es szint lesz a dilemma, ahogy te inkább vártad (és én is, mert ott teljesen kiszálltam volna kisebb veszteséggel az összes pozíciómból), hanem a 12630-640-es szint, hogy onnan merre megy. Ez most csak egy fals felhúzás volt-e, hogy megpróbálják kiverni a shortosokat és utána beejteni vagy innen fordítottak és húzzák felfelé tovább (én még mindig tartok ettől, bár az indikátorok alapján záros határidő belül kellene visszaesni és ugye most számomra is ez a preferált irány).
Hogy látod, látjátok a továbbiakat a DAX-ban?

DAX

#799363 Lenthor Előzmény: #799362

KB58!

Szerinted miért nyitogatom a shortokat?

Talán maximum felmehet 12.708-ig, de ez már nem alkalmas long nyitásra, mert bármikor lefordulhat.

Kockázatelemzés alapján, ilyenkor már longot nem nyitunk, hanem, ha felmegy short, ha lejön és várhatóan megint felfelé korrigál, akkor zárunk.

Csak a napos indikre várunk és elindulunk lefelé. Lehet, hogy olyan gyorsan, hogy a megnyitott longjaidat sem tudod zárni és nem beszélve a réssel lefelé nyitásról.

DAX

#799362 KB58 Előzmény: #799352

Elég undorító, amit csinálnak (a beprogramozott) kereskedő szoftverek, egy beijesztés után visszahúzzák a DAX-ot 12634-es támasz szintjére vagy majd húzzák tovább 12660-12710-ig akár. Én meg egyszerűen hülye vagyok, hogy nem hallgatok a megérzéseimre, sem arra amit látok (az indikátorokat ilyenkor, már nem is látom, hiába vannak előttem és mutatják az irányt). Amikor a 12600 feletti shortokat lezártam, és láttam, hogy elég gyorsan visszapattan és elindul felfelé, megfordult a fejemben, hogy longot kellene nyitni, hiszen azért zártam le a shortjaimat is, mert a fordulás után emelkedéstől tartottam (a long nyitásról az előzőekben még te is írtál, ha fordulna). Sajnos nem nyitottam, pedig azzal rögzíthettem volna a kb. 600 EUR-ra lecsökkent veszteségeimet. Azóta pedig ismét elkapkodva nyitottam 1 shortot a 3 lezárt helyett 12600-on mert akkor úgy tűnt, hogy mégis megindul tovább lefelé, de ugye nem ez történt, hanem egyelőre felfelé ment és úgy érzem, menni is fog a jövő hét elejétől. Úgy látszik, amíg ezeket az elhibázott pozícióimat nem tudom lezárni, nem tudok higgadtan megfelelő újakat nyitni, türelmesen kivárva a megfelelő alkalmat.

Kritikát nem kérek, kritizálom én ilyenkor eléggé magamat. Ha azt beírnátok, hogy ki, mit nyitott, zárt és miért, azt megköszönném.

DAX

#799359 Lenthor Előzmény: #799235

2017. július 13. 16:36 Lenthor Előzmény: #799234

EMA (200) órás 12.567 bekavarhat

-------------------------------------------------------------

Tegnap írtam, hogy az esésben az EMA(200) órás bekavarhat, tehát onnan visszapattanhat.

Időközben az EMA(200) órás 12.574-re emelkedett.

Ma honnan fordultunk felfelé?

Pontosan az EMA(200) órásról.

https://invst.ly/4dedo

DAX

#799357 Lenthor Előzmény: #799339

12.636 felett vagy 12.660-nál jó lenne még shortot nyitni, ha felmennénk.

https://invst.ly/4dbo4

-----------------------------------------------------------------

12.660-ig

5-8 pontonként nyitok egy kis adagot

12.644-nél is.