DAX
KB58 Előzmény: #799352Elég undorító, amit csinálnak (a beprogramozott) kereskedő szoftverek, egy beijesztés után visszahúzzák a DAX-ot 12634-es támasz szintjére vagy majd húzzák tovább 12660-12710-ig akár. Én meg egyszerűen hülye vagyok, hogy nem hallgatok a megérzéseimre, sem arra amit látok (az indikátorokat ilyenkor, már nem is látom, hiába vannak előttem és mutatják az irányt). Amikor a 12600 feletti shortokat lezártam, és láttam, hogy elég gyorsan visszapattan és elindul felfelé, megfordult a fejemben, hogy longot kellene nyitni, hiszen azért zártam le a shortjaimat is, mert a fordulás után emelkedéstől tartottam (a long nyitásról az előzőekben még te is írtál, ha fordulna). Sajnos nem nyitottam, pedig azzal rögzíthettem volna a kb. 600 EUR-ra lecsökkent veszteségeimet. Azóta pedig ismét elkapkodva nyitottam 1 shortot a 3 lezárt helyett 12600-on mert akkor úgy tűnt, hogy mégis megindul tovább lefelé, de ugye nem ez történt, hanem egyelőre felfelé ment és úgy érzem, menni is fog a jövő hét elejétől. Úgy látszik, amíg ezeket az elhibázott pozícióimat nem tudom lezárni, nem tudok higgadtan megfelelő újakat nyitni, türelmesen kivárva a megfelelő alkalmat.
Kritikát nem kérek, kritizálom én ilyenkor eléggé magamat. Ha azt beírnátok, hogy ki, mit nyitott, zárt és miért, azt megköszönném.