Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#799015 KB58 Előzmény: #799014

Szia, jó reggelt!

Én olvasom, nagyon jók a beírásaid. Ma nemigen fogom tudni követni a dolgokat.

DAX

#799013 Lenthor Előzmény: #799012

A lefelé menetelnél ma, ha nem fogná meg a 12.390 és azt törné lefelé, akkor továbbra is tartom, hogy lecsúszhatunk a 12.315-12.320-ig és akkor továbbra is él a felfelé bővülő háromszög alakzat. Mindenesetre tettem oda long ajánlatot, sosem lehet tudni.

https://invst.ly/4c8e5

DAX

#799009 Lenthor Előzmény: #799008

De azt ne feledje senki, hogy ez a mozgás csak megteremti a lehetőséget, hogy a francia választás idején hátrahagyott rést vagy a rés egy részét betöltsük 12.048-12.289 sávban, de én még szurkolok a 11.945 körüli aljnak is, mert akkor teljesülhetne a betett fej-váll nyakvonala.

Szóval a longgal óvatosan, mert a nagyok már a lefelé irányra gyúrnak és nem tudni, hogy mikor engedik el az index kezét.

https://invst.ly/4c7sm

DAX

#799007 Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Néztem mára két lehetséges utat, de inkább elképzelést. (ne vegye senki sem készpénznek)

Az egyik egy hosszabb kék vonal, ahol előbb felmegyünk 12.510-re majd 12.520-ra és onnan le 12.394-re.

A másik változat szerint (narancssárga) lecsúszunk nyitás után 12.394-re és onnan megyünk 12.526-ra, majd 12.563 környékére.

Mondom ez csak egy elképzelés, csak kíváncsi vagyok, hogy mennyire jön be. (mindenesetre az általam várt mozgást mutatja - egyszerűsítve alj valahol 12.379-12.394, majd irány fel 12.563 majd 12.635 esetleg 12.700 környéke.

https://invst.ly/4c7lb

DAX

#799006 Daxofon Előzmény: #799000

Szia! ez az utolsó reagálásom rád ezután ignorálom amit írsz...

"de egyelőre nem tudom elfogadni, hogy egyáltalán nem tudok változtatni és esetemben a bukás előre be van kódolva"

Az a gond hogy nem tudod elfogadni, pedig el kellene, változni kellene és azt nem tudsz.

Pedig a tőzsdén állandóan alkazmazkodni kell! De hagyjuk már feladtam, alkalmazkodom , nem akarlak megváltoztatni... ;-) megyek tovább

Fórum találkozó

#799002 KB58

A napokban volt egy hozzászólás, hogy lehetne-e egy fórum találkozót tartani. Ha megoldható lenne egy ilyen személyes, néhány órás találkozó, ahol közvetlenül lehetne beszélgetni a tőzsdei kereskedés legfontosabb kérdéseiről, akár egy kis sörözés keretében a fórumból azokkal, akiknek ez helyileg (pl. Budapest) és időben nem okoz gondot, azt én nagyon tudnám értékelni (de lehet, hogy mások is).
Megoldható lenne?

DAX

#799000 KB58 Előzmény: #798950

Igen, eddig valóban így volt, de egyelőre nem tudom elfogadni, hogy egyáltalán nem tudok változtatni és esetemben a bukás előre be van kódolva. Csak végre a saját eredeti elképzelésem és a nekem megfelelő stratégia és időtáv szerint kellene megpróbálnom a tőzsdei kereskedést.

Ezek szerint te is benne voltál a fórumban, be tudnád tenni a linkjét, most hirtelen nem tudtam megtalálni?

DAX

#798998 KB58 Előzmény: #798921

OFF:

Daxofon, köszönöm ezt az elég éleslátó, őszinte, jóakaró véleményt, amit már többen tanácsoltak nekem. Az eddig gyakorlat valóban azt mutatja, hogy a tőzsde nem nekem való, sokszor gondolkodtam is rajta, hogy ennyi energia- és időráfordítással és stresszel akkor sem érné meg, ha "halálra" keresném magam (ráadásul nem ez a helyzet), tehát abba kellene hagyni. Csak az a gond, hogy még mindig nem próbáltam a gyakorlatban azt a nagyobb időtávú, megbízható TA alapon nyugvó, megfontolt "kereskedést", amit már évekkel ezelőtt elterveztem, és amit szerintem sikeresen tudnék végezni. Nagyon nem szeretem feladni csak úgy a dolgokat. Viszont, ha ez év végéig nem sikerül érezhetően, eredményben is előrelépnem, akkor úgy gondolom én is, hogy valóban abba kell hagynom.

DAX

#798997 Lenthor Előzmény: #798989

. Aztán persze ki tudja, de olyan érzésem van, hogy holnap célba veheti a 12530 feletti következő szintet.

------------------------------------------------------

Jaaaaa! Ha neked longos érzésed van, akkor megvagyok nyugodva, mert így már jó lesz a shortom.

DAX

#798992 Lenthor Előzmény: #798989

Hát, nem tudom! Nem tudtam gép előtt lenni, De zárás előtt gyorsan 12.483-n nyitottam egy jó adag shortot.

Holnap kiderül, hogy jól tettem-e.

Ma 12.412 volt az alja. Kicsit (12.390-12.406) vagy nagyon (12.318) lejjebb vártam. Bízom, hogy holnap a lefelé irányt befejezi. Mindenesetre most a shortnak van kisebb kockázata, amíg nem megy le 12 ezer környékére.

DAX

#798989 KB58 Előzmény: #798982

Én ezt az S&P miatti emelkedést véltem benne látni. Aztán persze ki tudja, de olyan érzésem van, hogy holnap célba veheti a 12530 feletti következő szintet.