12.418
:-(
ugyan ez volt Cimballi fórumán is tavaly évvége felé...
100 kérdés ... 100 válasz... 100 hezitálás... 100 félelem...
de 1 a lényeg nem tud változni > be van kódolva a bukás előre
Lefelét várok...
Ironfx vita,parlamenti közvetítése 15h-tól..aki érintett,én sajnos igen,és nagyon átvertek,nem kis pénzzel vagyok bent,több mint 20e euro,FCA helyett a Cysechez tették a lét,és ezt nem nyertem de betettem,sőt buktam 170e ft-ot náluk
http://www.europarl.europa.eu/ep-live/en/committee...
USA talán lesz egy kis felfelé, mert az órásnak jót tenne, de utána levisznek minket is.
12.470-nél kis short, de ez rövidre már az 1-5 perces alján zárom.
Te istennek gondolod Lenthort?
Elmondta, 520, igaza lett, kicsit túlhúzták, de kattoghattak a short stopok. Elmondta, esés 400-ig. Közben 440-nél szólt, visszamegy 480-ra. Ez is megtörtént.
Mi alapján kételkedsz ezek után a 400-ban? Lehet-e, hogy innen felmegy? Lehet. Lehet-e, hogy bezuhan 8K-ra? Az is lehet. De a rajzokban ez van megírva, és Lenthor semmi másra nem szerződött, minthogy elmondja nektek, mit olvas ki belőlük.
Bejönnek a dolgai, akár tetszik, akár nem, akár érted, akár nem. Ha lenne sok időm, csinálnám amit mondana, és a hasznom 10%-át biztosan elutalnám neki. Mert ez eddig még nem jutott senki eszébe (legalábbis nem láttam, ha pü-ben intéztétek, akkor OK).
Bocsi, de jelenleg ez a tömör véleményem erről.
bakker Lenthor!
ezer éve sírunk ilyen elemzésekért, leírásokért, mit hogyan csinálsz > stoch/DC/Awesome... idősíkok/chartok...
erre most kezded el csepegtetni az alapokat :-)
DE nem gond JÖHET még tanítás, szívesen vesszük... :-.)
Még azt is írtam, ha USA elkezdene esni, akkor a pánik akár levihetné 12.341-ig is.
De én soha nem azt nézem, hogy mára hova juthat el, mert ezt nem tudja megmondani senki, hanem azt, hogy hová lenne jó legalább eljutni. (ami lehet ma, lehet holnap és lehet pár nap)
Igen, a chartok alapján megnézve valóban nagyon jónak, megbízhatónak tűnik (ahogy számomra is a H4, ami valószínűleg nekem megfelelő időtáv lenne).
Köszönöm ezt a praktikus tanácsot.
Most elindulok haza, de megpróbálom követni a dolgokat.