Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#798950 Daxofon Előzmény: #798949

:-(

ugyan ez volt Cimballi fórumán is tavaly évvége felé...

100 kérdés ... 100 válasz... 100 hezitálás... 100 félelem...

de 1 a lényeg nem tud változni > be van kódolva a bukás előre

DAX

#798936 Ricsi Előzmény: #798926

Te istennek gondolod Lenthort?

Elmondta, 520, igaza lett, kicsit túlhúzták, de kattoghattak a short stopok. Elmondta, esés 400-ig. Közben 440-nél szólt, visszamegy 480-ra. Ez is megtörtént.

Mi alapján kételkedsz ezek után a 400-ban? Lehet-e, hogy innen felmegy? Lehet. Lehet-e, hogy bezuhan 8K-ra? Az is lehet. De a rajzokban ez van megírva, és Lenthor semmi másra nem szerződött, minthogy elmondja nektek, mit olvas ki belőlük.

Bejönnek a dolgai, akár tetszik, akár nem, akár érted, akár nem. Ha lenne sok időm, csinálnám amit mondana, és a hasznom 10%-át biztosan elutalnám neki. Mert ez eddig még nem jutott senki eszébe (legalábbis nem láttam, ha pü-ben intéztétek, akkor OK).

Bocsi, de jelenleg ez a tömör véleményem erről.

DAX

#798931 Daxofon Előzmény: #798924

bakker Lenthor!

ezer éve sírunk ilyen elemzésekért, leírásokért, mit hogyan csinálsz > stoch/DC/Awesome... idősíkok/chartok...

erre most kezded el csepegtetni az alapokat :-)

DE nem gond JÖHET még tanítás, szívesen vesszük... :-.)

DAX

#798929 Lenthor Előzmény: #798927

De én soha nem azt nézem, hogy mára hova juthat el, mert ezt nem tudja megmondani senki, hanem azt, hogy hová lenne jó legalább eljutni. (ami lehet ma, lehet holnap és lehet pár nap)

DAX

#798928 KB58 Előzmény: #798924

Igen, a chartok alapján megnézve valóban nagyon jónak, megbízhatónak tűnik (ahogy számomra is a H4, ami valószínűleg nekem megfelelő időtáv lenne).

Köszönöm ezt a praktikus tanácsot.

Most elindulok haza, de megpróbálom követni a dolgokat.