Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#798926 KB58 Előzmény: #798914

Igen, így van, és ráadásul sokszor a saját szememnek sem hiszek, amit a chartok, indikátorok alapján látok, csak utólag, amikor már lemaradtam.

Lenthor, nem lehet hogy mára a 12440 körüli érték volt a minimum és innen ma felfelé fog menni? Alá kellene még ennek mennie mindenképpen, pl. 12420 környékére, esetleg ez alá? Melyik TF és indikátorok alapján látszik ez "egyértelműen", a H1-en?

DAX

#798924 Lenthor Előzmény: #798920

KB58!

Próbáld ki, talán menni fog!

1.) Amikor a 4 órás Stochatic fent van és az ár is fent van a Donchian felső vonalánál, akkor nyitsz shortot, mégpedig amikor már elindul lefelé és nyitás után stopot teszel

2.) Amikor a 4 órás Stochastic lent van és az ár is lent van a Donchian alsó vonalán és elindul felfelé, akkor longot , persze itt is stopot téve. Ha kiveri, hát kiveri, nagyot nem veszítesz, de 10-ből legalább 8-szor szép nyereség jön össze.

DAX

#798922 Lenthor Előzmény: #798906

2017. július 11. 11:58

Lenthor

12.487-ig talán felmegyünk.
-------------------------------------

12.440-ről - 12.489-ig eddig fel is mentünk.

-------------------------------------------------------------------

KB58!

12.538-ról (ugye 12.525-12.535-öt vártunk) leszaladt 12.440-re. Mivel korlátlanul, korrekció nélkül nem eshet, ezért megnéztem az indiket, amire beírtam, hogy felmehet 12.487-ig.

Ennek megfelelően ugyan már a tetőn nyitottam shortot, de beálltam 12.487-re is shortot bővíteni. (12.471 környékén is nyitottam, de a nagyobb pakk 12.487-en volt)

Felment 12.489-ig így teljesült a short ajánlat.

Most már stop rajta és hagy menjen amerre akar (remélem 12.390-12.400 környékére)

Ilyen egyszerű a kereskedés, ha az ember nézi az indiket.

DAX

#798921 Daxofon Előzmény: #798920

OFF on

figyu tényleg hidd el hogy szeretünk... nem bántásból mondjuk hogy hagyd abba... ez NEM való neked... ezt be kell látni... előbb vagy utóbb.

Más egy tanfolyamon kereskedni, más egy tankönyvi példát elemezni és más a VALÓ ÉLET. itt már 10x 20x ha nem többször bebizonyosodott hogy nem jól csinálod, rosz döntéseket hozol, nem való ez neked...

most nem a fórumot védem, hanem NEKED akarok jót >> sztem hagyd ezt, nem fog ez így menni, csak a gond lesz mindig... minél hamarabb belátod annál kevesebbet veszítesz majd

ez a ZÉLET.. nagybetűvel

vagy elfogadod vagy megtör kerül amibe kerül... és általában Neked kerül majd sokba !

OFF vége

ui: olvasd végig csak a FELE védekezésedet/bizonygatásodat/magyarázatodat/kifogásodat éppen miért/mikor nem ment... azokban is benn van minden amit mi mondunk. Csak bele kellene törődnöd hogy ez így van.

a Piac nem neked való... ennyi

DAX

#798920 KB58 Előzmény: #798916

Daxofon, tudom, még ma reggel is átolvastam Lenthornak ezt a bejegyzését is, ami tökéletesen megvalósult, mégsem léptem megfelelően. Ahogy néha be szoktam írni, ezt nem tudom magamnak sem megmagyarázni.

A legtöbbször érzem, szinte tudom, hogy Lenthornak, Rocconak, a Random Capital elemzésnek vagy másoknak, akiket jobban figyelemmel kísérek, igaza lesz, az fog megvalósulni, amit leírtak vagy charton ábrázoltak, csak sokszor elég hihetetlennek hangzik számomra egy-egy nagyobb várható mozgás, és a saját szememmel, az indikátoraim alapján is meg szeretnék győződni róla, hogy valóban megvalósulnak, csak közben le is csúszok róluk.

Egyébként óriási feszültséget generál bennem, hogy a munkahelyen is ezzel foglalkozom, ami teljesen szétzilál. Az otthon töltött két napnak viszont kellett volna pozitív eredményt hoznia, de ez a feszültség akkor is bennem maradt és nem sikerült.

Még egyszer, nem szeretném a fórumot hasonló beírásokkal terhelni (de ha reagáltok, akkor úgy érzem válaszolnom kell), sok mindenen gondolkozom és remélhetőleg megtalálom a jó megoldást. Az biztos, hogy a "megkímélés" minden szempontból nagyon rám férne, mert így nem mehet tovább.

DAX

#798916 Daxofon Előzmény: #798912

hidd el nekem > el fogod füstölni... sajnos

kb egy hónapja folyamatosan bizonyítod hogy nem való neked a tőzsde... szeretnéd, de sajnos nem tudod csinálni

csak jószéndékból mondom hoyg hagyd abba > megkíméled magad...

csak egy példa:

" #798827 2017. július 10. 11:05 Lenthor

Long ajánlataim 12.390-12.410-ig reggel 8 órától betéve és várom, hogy leérjen. 12.520 környékén óvatos shortot nyitnék. https://invst.ly/4bjc2"

ez múlt pénteken délelőtt volt!! nézd meg mi jött be az előrejelzésből!!

aztán nézd meg mit léptek mások... és mit léptél Te...

ha ezen sem gondolkozol el akkor tényleg nem kell neked számla:-(

DAX

#798914 Lenthor Előzmény: #798912

higgadtan gondolkodni, időben dönteni

--------------------------------------------------

Pedig időben beírom, hogy mit várok, de Te mindig mást vársz.

DAX

#798912 KB58 Előzmény: #798903

A gond az, hogy ha veszteséges pozícióm van, mint jelen esetben a DAX-ban, akkor folyamatosan ez jár a fejemben, és nem tudok ettől a ténytől függetlenül, higgadtan gondolkodni, időben dönteni úgy, mintha tiszta lappal indulnék, amit pedig kontraindikator javasolt (és biztos, hogy teljesen igaza van), hanem valamilyen kényszert érzek, hogy lépjek ennek a helyzetnek a megszüntetése érdekében, csak ilyenkor jön a legjobb helyzetek kihagyása és kapkodó lépések bizonytalan helyzetekben. Olyan lépéseket teszek, mintha tudat alatt nem nyerni, hanem veszíteni szeretnék, (pedig tudom, hogy tudnék nyerő tradeket is csinálni, türelmesen, fegyelmezetten, csak nem ezt csinálom).

Azért erősen bízom benne, hogy számla elfüstölésről szó nem lesz

Ilyenkor én is úgy érzem, hogy jobban járnék, ha jótékonykodásra költeném ezt a pénzt.

A továbbiakban nem szeretném a fórumot hasonló beírásokkal terhelni.

DAX

#798906 Lenthor Előzmény: #798904

12.440-ről - 12.489-ig eddig fel is mentünk.

DAX

#798904 Lenthor Előzmény: #798896

12.470-12.471 nyitottam még shortot. Lehet, hogy nem bír már addig felmenni.

DAX

#798903 Daxofon Előzmény: #798886

"Szóval a helyzet nagyjából változatlam. Nekem gyakorlatilag előre be kellene állnom a megfelelő szintekre, mert egyébként nagy valószínűséggel lemaradok."

>> gyakorlatilag EZT tanácsolja neked MINDENKI itt a fórumon !!! de sajnos ez nem megy

"Tényleg elkeserítő, hogy ennyire le tudok bénulni, amikor helyzet van és mindenről lemaradok, vagy kapkodva még növelem is a veszteségem."

>> ha ezen nem gondolkozol el és nem jössz rá a megoldásra akkor tényleg a számla elfüstölés lesz a megoldás megint!

vagy esetleg szétosztod a fórum lakói között > ez Nálad ua. a hatás de nekünk mégis jobb lenne ;-)

DAX

#798897 KB58 Előzmény: #798895

Persze, tudom. Azt nem tudom, hogy ekkora hülyeségeket, hogy követhettem el, és amikor még időben rájöttem, hogy rosszat léptem, miért nem zártam még kis veszteséggel. Azóta pedig nem kevés lehetőségem lett volna jelentősen javítani is a helyzeten, de ezekkel sem tudtam élni.

Tényleg elkeserítő, hogy ennyire le tudok bénulni, amikor helyzet van és mindenről lemaradok, vagy kapkodva még növelem is a veszteségem.