Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX

KB58 Előzmény: #798916

Daxofon, tudom, még ma reggel is átolvastam Lenthornak ezt a bejegyzését is, ami tökéletesen megvalósult, mégsem léptem megfelelően. Ahogy néha be szoktam írni, ezt nem tudom magamnak sem megmagyarázni.

A legtöbbször érzem, szinte tudom, hogy Lenthornak, Rocconak, a Random Capital elemzésnek vagy másoknak, akiket jobban figyelemmel kísérek, igaza lesz, az fog megvalósulni, amit leírtak vagy charton ábrázoltak, csak sokszor elég hihetetlennek hangzik számomra egy-egy nagyobb várható mozgás, és a saját szememmel, az indikátoraim alapján is meg szeretnék győződni róla, hogy valóban megvalósulnak, csak közben le is csúszok róluk.

Egyébként óriási feszültséget generál bennem, hogy a munkahelyen is ezzel foglalkozom, ami teljesen szétzilál. Az otthon töltött két napnak viszont kellett volna pozitív eredményt hoznia, de ez a feszültség akkor is bennem maradt és nem sikerült.

Még egyszer, nem szeretném a fórumot hasonló beírásokkal terhelni (de ha reagáltok, akkor úgy érzem válaszolnom kell), sok mindenen gondolkozom és remélhetőleg megtalálom a jó megoldást. Az biztos, hogy a "megkímélés" minden szempontból nagyon rám férne, mert így nem mehet tovább.