A 3 shortból 1-re teszel stop-ot 405 fölé, és vársz. Ha megy felfelé, csinálsz amit gondolsz, ha pedig lefelé, akkor szintúgy
A 3 shortból 1-re teszel stop-ot 405 fölé, és vársz. Ha megy felfelé, csinálsz amit gondolsz, ha pedig lefelé, akkor szintúgy
Na ettől tartottam, bár rggel is írtad, hogy ha a H4en leér a Stoch, akkor felmehet 12406-ig.
K. amerikaiak is mindig bekavarnak és mindig rossz irányba. Kora délelőtt még pivci nyerőben akartam is zárni a 12348-as shortjaimat és feljebb, pl. 12400 körül újranyitni, de nem mertem kivenni őket, mert hátha közben lerántják a DAX-ot.
Na majd hogyan tovább?
Rendesen megbonyolítottam magamnak a szitu)ciót. 12490 körül kellett volna befagyasztanom.
USA-ban örülnek ennek:
Non-Farm Employment Change
222K 175K 152K
Volt egy kis gödör ott, és szerintem összemosta oda a locsolásom :))
nem sajnáltad, akkor azon a helyen a műtrágyát.
Nekem a felén a hosszú lebomlási idejű van, az jó mert nem égeti ki. A másik felére nem jutott oda vettem a tavasszal műtrágyát, de már kell megint pótolni. Viszont ez kiégetheti.
Na, ez érdekes lesz, ha 17:35 után küldik át a 12.406-os ellenálláson.
Nekem pár éve kiégett 1 helyen, fél év múlva nem győztem ott vágni a füvet, de csak azon a helyen nőtt, mint a bolondgomba
shortoltam 70-ről, türelmetlen voltam, pedig bejött 40 alá.
Longoltam 60-ról, türelmetlen voltam, felment 90 fölé
most 80-on shortot nyitnék, hátha egyszer ma...
Egy órával ezelőtt eleredt az eső, de úgy rendesen.
Na, mondom, akkor gyorsan kiszórom a fűre a műtrágyát. Jól eláztam, mire végeztem kisütött a nap. Most süt ezerrel és elkezdtem locsolni, hogy a fű ki ne égjen.
Én meg össze-vissza nyitottam zártam, és alig van valamim, ellenben sokat figyeltem. Mondjuk felhős az ég, nincs hová menni
Ilyen sem volt még. Ma nem kereskedtem.
Mondjuk nem is kell állandóan. Pláne, hogy nincs egyelőre irány.
Köszönöm Lenthor, nekem jó lenne, ha nem változna már semmi, mert nem tudom ma már figyelni (lehet, hogy ez jó is, mert nem tudok legalább további hülyeséget csinálni? :-)
KB58! Június 10.-én készítettem. Nem lesz egyenes vonal, hanem le-fel hullámok, de 2.500 fölé várom első körben. De ez hosszú idő, ne erre a hónapra várd.
" (a Brexit , Trump, stb. is kiolvasható volt),"
Inkább utólag belemagyarázható.
De gondolom a többszörös jótanácsot megfogadva ezt már nem kereskeded le élőben hanem DEMO-n gyakorolsz egy kicsit ...
mielőtt megint kapkodnál és a telódon kötögetsz jobbra balra
Miért ne mehetne alá??? azt hogy ki hova várja elképzelés, cnbc -n is van 1750,meg 2750
ma 2425 ,vagy 2400-2388